Sevgili adayının sözlük yazarı olması

Böyle bir düşünce nasıl oluştu sizde merak ettim doğrusu... Böyle düşünüyorsanız ozaman beyefendi ile görüşmemelisiniz... Bu kişisel birşey hiç kimse bunu yapmamalı karşısında ki kişiye...

Cidden sakin kafa ile düşünürseniz bunun saçma olduğunu fark edersiniz...

Tabiki kişisel düşüncelerinize saygı duyarım lakin insanları didik didik incelemek hoş değil bence...

Ben de sözlük yazarı idim bekarlığımda eşimin haberi bile Yok :D nickimi öğrenmek için beni canlı canlı doğraması laZım :D

Öğrenemezsin bence , bırak sevgiliyi eşime söylemem:KK45:

Sözlüğün en başarılı troluydu yalnız
Açılan kız başlıklarının tam tersini açarak iyi tiye alıyordu
Yazdığı zaman kahkaha attığım tek kişiydi
Ondan sonrası yokuş aşağı oldu oralar
Kesinlikle.
Bir de onu ciddiye alan grup vardi :D

Ben anlamadim durumu. Adam kanli canli karsinda be guzelim. Soracaklarini sor davranislarini izle zaten sapiksa deliyse saygisizsa vs vs belli eder kendini. Ben olsam kullanici adimi sordugun ve bunun pesine dustugunu anladigim anda buzzz gibi sogurdum...

ya şimdi öyle bir ortamı hiçbir şekilde ciddiye almamak lazım bence. ben orada yazar olsam saçma sapan, komik şeyler yazarım, trollerim dalga geçerim milletle yani. senelerce sıra bekliyorlarmış bir de, ne bileyim bana çok boş geliyor genel anlamda. doğru düzgün yazanlar da var, küfür vs. olmayan başlıkları gülmek için okuyorum bazen. ya da misal bir ürün satın alıcam tavsiye, yoruma ihtiyacım var, hemen oraya bakıyorum zaten kötü bir şeyi varsa hemen yazıyorlar. öyle bir ortam kıstas olmamalı şimdi bu şurada yazarmış o zaman bu kesin yamuktur, demek yanlış.

bir rezillik olunca filan ifşa etme konusunda çok iyi bir de. :) o sözlükte en gerçekçi bulduğum yorumlar siyasi yorumlar oluyor bence insanların en dürüst, en şeffaf oldukları başlıklar siyasi başlıklar. -troller hariç-

Kardeşimin de sözlük hesabı var ve gayet efendi mühendis ve sevecen bir çocuk ee nickini şaka yollu sordum söylemedi ki bende olsam söylemem

Çok takılmayın bence haklı soylememekte ..

Bakın kendiniz diyorsunuz ya bu da pedofiliyi normal karşılayan tiplerden biriyse nereden bileceğim?
bazı yorumlarını okumam lazım yoksa içim rahat etmez. bu yaştan sonra elin sapığıyla uğraşamam.

ha özelini yazıyorsa ya da küfürlü filan sorun olmaz ki. ne olacak?

Ne abarttiniz ya. Sozlukte yazdigini soylemeseydi ne yapacaktiniz boyle seyleri ogrenmek icin? Her birlikte olacaginiz adamdan butun nicklerini, özel sifrelerini isteyin bari bundan sonra.
Kusura bakma kimse 2 gunluk birine özel alanini acmak zorunda degil, kimsede yapmak istemez zaten.

Evet yeni tanıştığım ve tanıma sürecinde olduğum biriyle bugün konuşurken şu internetteki sözlüklerden birinde yazar olduğunu ağzından kaçırdı. ben de kullandığı ismi sordum girip yazdıklarına bakmak istiyorum dedim çünkü orada nası tiplerin olduğu az çok belli. beyefendi de veremem özel gibisinden şeyler zırvaladı.
şimdi tabii daha yeniyiz öyle diretemem ama yine de huylandım.
siz merak eder miydiniz böyle bir durumda?
Ben ederdim ama onuda anlamak gerek açıkçası ben böyle bişey yapsam ve birinin bildiğini bilsem rahat yazmakta zorlanırdımo_O bence acele etme eğer aranızdaki ilerlerse bir şekilde bakacak yol bulursun :KK66:

kimse ben sosyopatım, katilim, itim uğursuzum der mi?
hazır kendini anlattığı bir alan var bakıp değerlendireceğim.

Kendini anlatmıyor
Hazır boş ortam yardırıyor
Kimse ben sosyopatım demez
Ama akıl var izan var kişi anlar
Ayrıca niye güvenmediğiniz adamla çıkıyorsunuz?
O kadar sıkıntı ediyorsanız ayrılın gitsin
Bu kadar özele müdahale etmemek lazım
Bu tanımaya çalışmak değil düpedüz saygısızlık çünkü

Şu adamları biraz rahat bırakın ya ,yok sosyal medyasındaki arkadaşlar ,yok internet geçmişi ,yok arama geçmişi ,yok sözlük hesabı ..erkekler kadınlarla hayatını daraltmak için birlikte olmuyor .belli ölçüde olmalı herşey .
Hele Eksi sözlükteki yorumlarından yola çıkarak analiz yapmaya çalışmak çok daha vahim bir durum bence .
O platform insanların özgürce düşüncelerini ifade etmeleri için var ,böyle nick yayıp deşifre olmak için değil.
Şüpheleriniz varsa açık açık sorun ona göre devam edip etmeyeceğinize karar verin

Adi uzerinde "yeni tanistigim" diyorsunuz.Hemen nedir bu uzerinde bu kadar hak talep etmek.Hele bi bakin iliskiniz oturacak mi? Sonrasi zaten gelebilir.He ne bileyim sapik mi diye isteme sebebinizi belirtmissiniz de siz birbirini tanima surecini bu sekilde yasamiyorsunuz umarim.Dedigim gibi sayet iliskiniz oturursa zaten soyleyecektir ismini.Onun disinda ben de olsam vermezdim.Cok net !

Sözlük farklı bir platform. Adam eşine dahi ifşa olmak istemeyebilir. Buna saygı duymak gerekir.
Bence ne sosyal medya hesapları, ne internet profilleri ne de internet geçmişi karıştırılmamalı. Herkesin kendine ait özel alanları olmalı diye düşüyorum.

Bu arada konu sahibi ben dün başka birşeye dikkat çekmek istemiştim. Oraya yazan herkesin zeki ve entellektüel olmadığını düşündüğümü söyledim. Ben de olsam asla kullanıcı adımı paylaşmam. Bir insanın karakterinde sıkıntı varsa elbet konuştuğunuz zaman bir şekilde kendisini belli edecek şeyler olur. Hesabını bilmenize gerek yok. Ayrıca işgalci olmak bu. Kimse kimsenin telefonuna, hesaplarına, geçmişine karışamaz.

Back
X