Ben esime cok guzel bir supriz yaptim
Bir arkadasimizin dogumgunuydu ve hersene geleneksel olarak hediyelerimiz bir gun onceden verildi ve ertesi Aksam icin yine geleneksel olan dogumgunu yemegi icin hazirlaniyordum.Ben Londrada yasiyorum ve burda antibiyotik Almak imkansiz dr yazmadigi surece eczaneden gidip alamazsin Ben bi arkadasimdan rica etmistim bana bi kutu tr den getirdi o gunde Sabah Verdi AMA icmedim dedim Aksam baslarim disim cok agriodu onun icin.Neyse Ben hazirlanirken ilac aklima geldi dedim bitane alayim sonra cekmecede testi gordum bitane yedek hep vardir 3 gun gecikmistim AMA benim hep duzensiz olurdu Neyse dedim bi yapayim allahim inanamadim sok oldum esim banyodaydi hic belli etmeden guzelce testi sarmaladim paket yaptim yola koyulduk ayy esim bisiler anlatio dinleyemiorum bile kafam donuo heyecan basiodu sonra restauranta vardik herkes gidip kendisi alio yemekleri Ben yerimden kalkamiodum Neyse bi gayret gidip aldim herkes yemek yerken Ben esime dedim aaa Ben sana hediye aldim unuttum vermeyi dun dedim paketi verdim,bi actiki kardesimde bizimleydi herkes ciglik atti cok sevindi esimin Eli ayagi titriodu herkes o sokla yemegi unuttu bende o Aksam bi guzel karnimi doyurdum olan zavlli bizimkilere oldu
ac kaldilar
Hadi simdi siz anlatin neler yaptinizz