Sevgili Arkadaslar fikirlerinize cok ihtiyacim var.. {Karar veremiyorum}

senede kullanacaksan bence neden borca giresinki kendinizi zora sokmayın 2+1 de kücük sayılmazki zaten

canim yurt disinda yasadigimiz icin, senelik izinlerde gelebiliyoruz birtek yada senede tas catlasin 2 kere gelebiliyoruz Turkiyeye..
iste bu nedenle esimde nicin borca girelim diyor? zora sokmayalim dedi bende kararsiz kaldim sizlere sormak istedim..
2+1 de kucuk sayilmaz sizinde dediginiz gibi..

2+1 120 125m2 olanlara bakiyorum suanda zaten.. hemde sifir daireler.. borca girmeden cok rahat almak varken..
sirf 3+1 icin borca girmek ne bileyim .........hani surekli otursak amenna...

sagol canim.

Son düzenleme:
Arkadaslar selamlar..

sizlere bir sorum olacakti..Biz 5 kisilik aileyiz. (cocuklar buyuk degiller) Ev bakiyoruz bu sefer netlesti artik..
simdi 2+1 120 yada 125m2 ev alirsak borca falan girmeden almis olacagiz..
Ama 3+1 biraz daha buyuk ev alirsak, o zaman da baya bir borca girecegiz.. Elimizdeki paranin tumu gidecek ustune de kredi cekecegiz birde. Belki 5-6 yil borc odeme yapacagiz. cunku 3+1 evler gercekten pahali..

Hangisini dusunmeliyim inanin kafam allak bullak..Esim soyle dusunuyor; 2+1 125m2 ye borcsuz ev almak.. Cunku burda da hayat pahali,cok giderlerimiz var,ihtayaclar bitmiyor birde ev borcu, ya altindan kalkamazsak diye dusunduk....O nedenle borcsuz ev almak mantikli geldi, 2+1 ev alirsak elimizdeki paranin tumu bile gitmemis olacak...ilerde Allah izin verirse uzerine katip baska bir ev bile bakilir..

Bende 3+1 istiyorum ama borca girmis olacagiz :( pahali cok pahali..

sizce ben hangi tercihi yapmaliyim? Borcsuz eve girmek mi ? yoksa borcla baska buyuk ev mi ? (Yalniz bu alacagimiz evi seneden seneye kullanacagiz Turkiyeye izine geldigimiz zamanlar)

Lutfen bana onerilerinizi yazar misiniz?

Ben olsaydım borçsuz olacak şekilde 2+1 ev alırdım.. Ömrünüz borç ödemekle geçmesin..

Şimdiden hayırlı olsun

Sevgiler

Ben olsaydım borçsuz olacak şekilde 2+1 ev alırdım.. Ömrünüz borç ödemekle geçmesin..

Şimdiden hayırlı olsun

Sevgiler

Sagol arkadasim Allah razi olsun ...
Fikirleriniz benim icin cok onemli.. Bizde sizin gibi dusunmeye basladik artik.. insallah hayirli olur..

Madem tatil icin ev bakiyosunuz niye buyuk olsun ki, 2+1 yeter

Evet canim tatil gibi sayilir aslinda bir nevi...
Cocuklarin okulu tatile girdiginde ancak gidebiliriz o eve.. cocuklarin uzun tatili de ancak senede 2 kere..
Temelli donus yapmis olsaydik Turkiyeye kesinlikle 3+1 de diretirdim zaten..
bu nedenle esimin ve sizlerin soyledigi mantikli geliyor bana..

Son düzenleme:
Evet canim tatil gibi sayilir aslinda bir nevi...
Cocuklarin okulu tatile girdiginde ancak gidebiliriz o eve.. cocuklarin uzun tatili de ancak senede 2 kere..
Temelli donus yapmis olsaydik Turkiyeye kesinlikle 3+1 de diretirdim zaten..
bu nedenle esimin ve sizlerin soyledigi mantikli geliyor bana..

Hic borca girmeyin simdi. Temelli donus gibi bir durum olursa satar buyugunu alirsiniz zaten.. Hayirli olsun simdiden

Hic borca girmeyin simdi. Temelli donus gibi bir durum olursa satar buyugunu alirsiniz zaten.. Hayirli olsun simdiden

Sagol canim cok tsk.ederim.
Genelde yorumlar bu yonde.. senin dediginde cok mantikli..

Aminn insallah hayirlisi olsun canim.. Darisi isteyen herkezin basina dilerim.

Aynen canim benim iste bu.. insanin huzuru mutlulugu yerinde olsun ha 1 oda fazla, ha 1 oda eksik..
insan yerde bile yatar bir goz oda da, ya insanlar benim kafami karistiriyor.. Aman 3+1 al, buyuk olsun bilmem ne?
inanki gozum yukseklerde degil, benim icin onemli olan borca girmemek..
ben almisim 3+1 ev borca girmisim, burda stres olmusuz, zorda kalmisiz ee ne anladim ben o evden..
birde borcunu odeyecegim evin icinde oturma durumum seneden seneye.. ne gerek var aslinda..
Temelli donus yapsaydik kesinlikle 3+1 derdim..

canim biyetmis..
2+1 125m2 ev kucuk mu sence? hic bir fikrim yok da..

Hiç küçük değil inan bana.
2+1 genelde 75-80 m2 oluyor.
Sen 125 m2 diyorsun...
Gayet ferah olur, 3+1 ev gibi neredeyse, hatta aynen öyle...
Hem belki ileride geniş odalardan birini böldürürsün yada daha büyük bir ev alırsın.
Seneden seneye kalacaksın zaten, ben ne desem boş.bi gör bak içine sinmezse başka yere bakarsın.
Etrafa da kulak asma bence canım, kimseyi memnun edemezsin sen beğen içine sinsin, yeter.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hiç küçük değil inan bana.
2+1 genelde 75-80 m2 oluyor.
Sen 125 m2 diyorsun...
Gayet ferah olur, 3+1 ev gibi neredeyse, hatta aynen öyle...
Hem belki ileride geniş odalardan birini böldürürsün yada daha büyük bir ev alırsın.
Seneden seneye kalacaksın zaten, ben ne desem boş.bi gör bak içine sinmezse başka yere bakarsın.
Etrafa da kulak asma bence canım, kimseyi memnun edemezsin sen beğen içine sinsin, yeter.

selam canim cok cok sagol. Evet dediklerinde cok haklisin. sana katiliyorum..
bende sabahtan beri inceliyorum arastiriyorum gorustugum herkez seninle ayni fikirde..
buyuk ev almak ve dunya kadar borca girmek cok gereksiz bencede..
zaten bizim buldugumuz evlere kv ile kp gidip bakacak ama esim sende git bak diyor.
bakalim belki bende gider bakarim. hayirlisi artik canim..

icimize sinsin yeter ki.. Allahim insallah hayirli bir ev nasip etsin...

slm yakomoz , bencede borca girmek biraz zor is yinede siz bilirsiniz derim ama 2+1 de guzel bence neden dersen biz avrupadan kac kere izine gidip
icinde kalabiliyoruz bn de 2+1 aldim cok sukur etip artiyor ama senede iki senede bir gidiyoruz ne kiraya verebiliyon ne icinde yasiyabiliyon yalniz
zarari yok helbet faydasi oluyor gine ..

slm yakomoz , bencede borca girmek biraz zor is yinede siz bilirsiniz derim ama 2+1 de guzel bence neden dersen biz avrupadan kac kere izine gidip
icinde kalabiliyoruz bn de 2+1 aldim cok sukur etip artiyor ama senede iki senede bir gidiyoruz ne kiraya verebiliyon ne icinde yasiyabiliyon yalniz
zarari yok helbet faydasi oluyor gine ..

Canim selam, tabiki borca girmek cok kolay degil.
o nedenle bende cok inceliyorum. canim sana sorum olacak, 2+1 kac m2 sizin ev ? (Bu arada hayirli olsun,gule gule oturun icinde)
bizim 3 cocuk ve benle esim..Esim zaten her zaman gidip gelemiyor izine calisiyor cunku.. ben ve cocuklar gidip geliriz cogunlukla (4 kisi)
bu sekilde dusunursek de yeter dimi 2+1 bize ..? 120 yada 125m2 evlere bakiyorum cunku...

seninde dedigin gibi, senede 1 yada 2 kere gidip geliyoruz iste gurbetcilik boyle birsey.. Ama faydasi var bence, cunku her sene kime gidicen,nereye tatile gidicen, oteller dunyanin parasi.. enazindan insanin bir evi olsa iyi olur..

Bencede 2+1 alin borca girmeyinn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam canim cok cok sagol. Evet dediklerinde cok haklisin. sana katiliyorum..
bende sabahtan beri inceliyorum arastiriyorum gorustugum herkez seninle ayni fikirde..
buyuk ev almak ve dunya kadar borca girmek cok gereksiz bencede..
zaten bizim buldugumuz evlere kv ile kp gidip bakacak ama esim sende git bak diyor.
bakalim belki bende gider bakarim. hayirlisi artik canim..

icimize sinsin yeter ki.. Allahim insallah hayirli bir ev nasip etsin...

Inşallah istediğin gibi bir ev olur canım.
E bizide unutmaz, evin resimlerini paylaşırsın artık dimi arkadaşım :))

Canim selam, tabiki borca girmek cok kolay degil.
o nedenle bende cok inceliyorum. canim sana sorum olacak, 2+1 kac m2 sizin ev ? (Bu arada hayirli olsun,gule gule oturun icinde)
bizim 3 cocuk ve benle esim..Esim zaten her zaman gidip gelemiyor izine calisiyor cunku.. ben ve cocuklar gidip geliriz cogunlukla (4 kisi)
bu sekilde dusunursek de yeter dimi 2+1 bize ..? 120 yada 125m2 evlere bakiyorum cunku...

seninde dedigin gibi, senede 1 yada 2 kere gidip geliyoruz iste gurbetcilik boyle birsey.. Ama faydasi var bence, cunku her sene kime gidicen,nereye tatile gidicen, oteller dunyanin parasi.. enazindan insanin bir evi olsa iyi olur..

[MENTION] canim saol insallah sende alirsin hayirlisinla olsun bizim 95 m2 bize gayet etiyor tabiki ama gidemiyoruzki herzaman
benimde 3 evladim var ama buyukler artik toptan gidemiyoruz bile napalim her seyin basi salik once gurbetcilik boyle iste .[/MENTION]

Son düzenleme:
Back
X