Sevgili arkadaşlarım regli söktürücü şifalı bir ot biliyor musunuz?

ArmoniMor

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
16
0
6
Denizli
merhaba hanımlar; bu ayın 9 unda regli olacağım geçen ay öyle olmuştu. Ama feci bi haldeyim yüzümde sivilceler karnım şişti ve sancıyor. akıntım oluyor. Amma velakin 9 una kadar beklemem gerekiyor. Bende derman kalmadı bi an öncee aksın geçsin istiyorum. bir yolu var mı güzelleer =(

merhaba hanımlar; bu ayın 9 unda regli olacağım geçen ay öyle olmuştu. Ama feci bi haldeyim yüzümde sivilceler karnım şişti ve sancıyor. akıntım oluyor. Amma velakin 9 una kadar beklemem gerekiyor. Bende derman kalmadı bi an öncee aksın geçsin istiyorum. bir yolu var mı güzelleer =(
aslan pençesi ve havuç çok iyi geliyor canım. denemelisin..

bende civan perçemini tavsiye ederim. tadı feci acı ama çok işe yarıyor...

yalnız poşet çay olarak değilde. otun direk kendisini almanı tavsiye ederim. 2 3 lira falan olması lazım. bir dalını 2 - 3 dk bir bardak sıcak suda demle ve iç. sabah akşam :34:

Biaralar sabahları hep kekik içiyordum. Adet periyodum 3 haftaya düşmüştü. Normalde çok düzenlidir benim 28 günde bir olur. Kekik içmeyi bırakınca yine normale döndü :34:DEneyebilirsin ..

Benimde reglim bu sefer iki ay kadar gecikti kızlar annem üniversite sınavından yerleştirme döneminden stres yaptın falan diyor ama çok kafama takıldı ne yapmalıyım :2:

civan perçemi %100 etkili. Sabahları aç karnına kaynat ,bir bardak ılık ılık iç. Emin ol faydasını görürsün . Geçmiş olsun

merhaba canım bende aynı dertten muzdaribim, iki aydır adet olmadım doktora gittim ilaç verdi bir kutu ilacı içtim tık yok...4-5 gün önce civan perçemi macunu aldım çok iyi olduğunu söylediler hem düzenleyici hem söktürücüymüş ltihap falan hepsini temizliyormuş şimdilik günde iki kez bir tatlı kaşığı bunu yiyiyorum bakalım sonuç ne olacak çok sık idrara çıkartıyor ama inşallah adet içinde faydası olur....

Soğanın kabuklarını ayırın. Kabuklarını suya koyun kaynatı. Sonra süzün , ılık olarak için. Akşamında regl göreceksiniz :34:

Soğanın kabuklarını ayırın. Kabuklarını suya koyun kaynatı. Sonra süzün , ılık olarak için. Akşamında regl göreceksiniz :34:

Canım kabukları derken dış bölgesi mi ben anlayamadım :26:
Bir de ne kadar suyla kaynatalım ne kadar içelim?
Ve ilk gün olmazsa ikinci gün tekrar edeyim mi?
Çok sordum kusura bakma :26:

Canım kabukları derken dış bölgesi mi ben anlayamadım :26:
Bir de ne kadar suyla kaynatalım ne kadar içelim?
Ve ilk gün olmazsa ikinci gün tekrar edeyim mi?
Çok sordum kusura bakma :26:

Evet soğanın dış bölgesini. Hani yemek yaparken kabuklarını soyup çöpe atıyoruz ya :) O kabuklarını. 1 .5 su bardağı kadar su ekliyorum , 2 orta soğanın kabuklarını koy içine. koy ateşe. Kaynadıkça kırmızı bi renge dönüşüyor. sonra süzüyorum 1 su bardağı kadar. Aç karnına burnumu kapatıp içiyorum :) Su ılık olacak. Dr. Saraçoğluda vermişti sanırım aynı tariften. Ben pek yönelmem böyle şeylere ama regl konusunda gerçekten çok çok faydalı. :)
İlk gün olmazsa 2. günde yap. Dr saraçoğlu 1 hafta kdar kullandırıyordu sanırım. Araştırabilirsin :)

Son düzenleme:
her ay maydanoz sayesinde regl olurum. yoksa gecikir. adetime 15 gün kala 15 gün boyunca her sabah aç karnına 1 bardak içiyorum maydonoz suyunu

Canım bodur otu ve civan perçemi. Hiç zaman kaybetme hemen bunlara başla. Günde ikişer bardak. Başta tadı sert gelecek ama sonrasında alışırsın.

Aslan pençesi ,çoban çantası, civanperçemi,adaçayı karışımını aktardan alın.Karıştırın, kaynamış suya atıp demlenmesini bekleyin .Ilıkken çok kolay içiliyor. Denenmiştir. Sonuç mükemmel.

civan percemi icmeye calisiyorum suan ama tadu cok cok cok cok aci yandi kavruldu bogazim ya insallaj bi bardakla sokulurum :-(

Back
X