sevgili avukat arkadaşlarım akıl fikir verirseniz minnettar olacağım

• Konu Sahibi Konu Sahibi sec
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sec

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
353
12
318
- Yurtdışı
benm sorunum kefillikle ve maaş icrasıyla ilgili.bundan 5 yıl kadar önce eşimin iş arkadaşının ısrarıyla bankadan kredi çekiliyo ve eşimde bu arkadaşına kefil oluyo:(( miktarın bi kısmını arkadaşı ödüyo ve bi ara işten açığa alınıyo böyle oluncada banka direk olarak eşimin maaşından borcu kesmeye başlıyo..biz buarada arkadşına sürekli tlfnlar ediyoruz hallettim halledecem derken bize kalan 5 bin ödedik biz 2 yıl kadar..ondan sonra son faiz denilerek bir miktar daha para kesildi ve bitttii borç.bize gelen kağıda göre öle gözüküyo lakin biz bankayla görüştük halen dosya kapanmamış yani bir miktar daha para gözüküyo ödenmesi gereken ..şuan nerdeyse 1 yıldan beride ses seda yok kesilen bişe yok..noluyorki acaba?biz acaba avukat masrafları falan ödücezmi?korkuyorum yani tekrar kesilmeye başlanırmı ve şuan hala faiz biniyomudur?borç 5 bin liraydı ve sanırım yarısı kadarda faiz olurmuş yani 3binkadar falan.bizim bundan sonra nasıl bir yol izlememiz lazım soracağım danışacağım kimse yok eşime bu konuyu açamıyorum kızıyor tek yardımcım sizler siniz...şimdiden teşekkür ederim arkadaşlarım

buarada bize gelen kağıt dedim ama bu sonradan gelen kağıt değil ilk kez gelen kağıt işte şu kadar borç faiz toplam borç falan yazıyo bizde o kağıt ilk geldiğinde aradık borçluyu tamm halledecem dedi yani ilk gelen kağıt o kağıda göre biz borcu ödedik sonrasında ses seda yok bundan sonrasında naapmamız lazım

yapacağınız en doğru şey hangı ıcra dairesinin hangı dosyasından para kesildiyse gidip o dosyayı ıncelemek. maaşından kesıntı yapılarak dosyanın bıttığını ama uyaptan kapatılmadığını düşünüyorum. genede emın olmak için mutlaka ıcra dairesine gidin bakın bakalım dosyaya

Back
X