Avukat arkadaşlar bir borç meselesi

Sosyal medyalardan bu kişiyi rezil edin siniriniz biraz hafifler

Emeginize saglik iyi guzel hos yazmissiniz da
Anlasilmadi bence,adam kim,sari cizmeli mehmet aga mi,bir halk ozani mi,hayali kucuk osman mi kim bu adam yani?

Dava dikekçenizi kendiniz yazsanız bile daha sonraki işlemleri kendi başınıza takip edemezsiniz.Dava masrafı ve harçları açmak istediğiniz para miktarına göre belirlenir.Kaldı ki bu iş öyle hadi dilekçe yazdım tamam giderim hakimle konuşurum olayı değil bunun süreli işlemleri var kaçırırsanız hiçbirşey elde edemezsiniz ,Ayrıca dilekçenize yazmayı unuttuğunuz birşey için sonradan talepte bulunamayacağınız durumlar var.Biz bunun için 4 yıl okul okuyoruz.Herkes kendi dilekçesiniz yazıp hakimle konuşup dava kazansaydı avukatlık diye bir meslek olmazdı.İnsanları bu rahatlığınu gerçekten anlamıyorum ve bir avukat olarak kızıyorum.Durumunuz yoksa adli yardım talep edin ama eşinizin maaşı var çıkmayabilir.Dekont başlı başına bir ispat aracı zaten ama önemli olan bu durumu hakime düzgün bir şekilde izah etmek.
Hiç değilse bedava hukuki destek istememiş. Bu durum avukatların kanayan yarası. Amcamla kuzenim avukatlar. Babamın kiracısıyla davasını amcam yürüttü. Davayı kazanınca babam da iskender ısmarladı 😃
Hadi bu neyse kuzenimi de sadece büroya gelip para vermeden danışan bir kadın sabah akşam bir şey sormaya diye arıyor.

konu sahibi bence bir avukat bulmaya bakın. İlla isim yapmış pahalı avukat olması da şart değil. İşi bilen yeni mezun biriyle çalışabilirsiniz. Bazı avukatlar baştan bir miktar alıp kazanılan paradan da yüzde almak üzere anlaşıyor sanırım.

Hiç değilse bedava hukuki destek istememiş. Bu durum avukatların kanayan yarası. Amcamla kuzenim avukatlar. Babamın kiracısıyla davasını amcam yürüttü. Davayı kazanınca babam da iskender ısmarladı 😃
Hadi bu neyse kuzenimi de sadece büroya gelip para vermeden danışan bir kadın sabah akşam bir şey sormaya diye arıyor.

konu sahibi bence bir avukat bulmaya bakın. İlla isim yapmış pahalı avukat olması da şart değil. İşi bilen yeni mezun biriyle çalışabilirsiniz. Bazı avukatlar baştan bir miktar alıp kazanılan paradan da yüzde almak üzere anlaşıyor sanırım.
Ya gerçekten tuhafıma gidiyor.Nasıl ki bir doktora muayene olmadan teşhis konulamıyorsa ki muayene ücreti ödemeden hiçbir doktor bizi kabul etmez.Ama avukatlarda bu talep olunca insanların tuhafına gidiyor.Ya işte ne var ki bir soruya cevap veriyorsun oluyor.Halbuki biz o cevabı verebilmek için yıllarca okuyoruz.

Back
X