sevgili beyefendimizin uyku problemi

nirwnn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
56
0
6
35
İstanbul
Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle öncelikle çok moralim bozuk sevgilim yüzündenn nedenini anlatmak icimi dökmek istiyorum erkek arkadaşımla 1 yıldır beraberiz kendisini tanidim taniyali uyku duzenszligi vargeceleri uyumaz gunduzleri paso yatar bu durum iliskimizide etkiliyor mesela dün sabah hastanaye gitmem gerekiyordu beraber gideriz dedi gece uyandir diyo beni sabah oldu caldir caldir açmıyor telefonu kaç saat sonra dönüyor uyuyordum uyanamadim diyor bugünde sabah 8 de dersi vardi benimde 10 da kararlastirdik beni bekleyecek biseyler yapcz sonra aradim yine acmadi sonra aradı bağırdı çağırdı biliyosun uyuyorum sabahtan ariyosun bende dersin var dedim ondan yetisirsin diye aradim dedim kapat teli dedi kapattım biseyler kararlastirip yapamamak çok kötü sırf uyku yüzünden hala bu saat olmuş uyanmadi uyandgnda sizCe me demeliyim aklim durmuş vaziyette bi derste vermk istiyorum ona sizcene yapabilirim

işi gücü yok demekki sizin beyfendinin hoş dersi var demişsiniz ona bile gitmemiş işiniz zor bunu burda çözebilicenizi düşünmüyorum ayrıca uykusu düzelmediği sürece hep sorun yaşarsınız

geceleri uyumamasının sebebi nedir, yani bir rahatsızlığı mı var geceleri uyutmayan, mesela benim eşim huzursuz ayak sendromundan dolayı gece uykuları çok düzensiz uyumaya çalışır tam uyuyacakken ayağı tutar ve sabaha kadar oturur sonra da gündüz öğlene kadar hatta bazen öğleden sonraya kadar uyur. yoksa tamamen keyfi mi uyumuyor geceleri, vakit geçirdiği için yani?

ben kendimden örnek veriyim sen anla eğer uykumu bozan kişi kıramıyacağım biri ise onun söylemesine bile gerek kalmaz alarm filan bişekilde kalkar verdiğim sözü tutarım. amaaa kıramayacağımı düşünmediğim biri ise telefonu sessize alır öyle yatarım.
bence erkek arkadaşınla aranda ki sorun uykusunun düzensizliği değil. aranızdaki bağın kopuk olması UYKUMU BOZDUN DİYİP BAĞIRIP ÇAĞIRABİLECEĞİM bir insan varsa inan bana pek tınlamadığım biridir

Evet keyfi sordum bi ara neden bu kadar uyuyamiyosum diye bi sorunun mu var hayır alışkanlık dedi hatta biraz patavatsizca konustum unutamadigin biri mi var diye sordum çok kızmıştı

Sanırım bu gerçegin farkındayım bu
Yüzden çok uzuluyorum bunu demeye kalksam kızıp kuruntu yapiyosun der ama her zaman aklımın bi köşesinde umursamis olsaydı kalkardi diye

Evet keyfi sordum bi ara neden bu kadar uyuyamiyosum diye bi sorunun mu var hayır alışkanlık dedi hatta biraz patavatsizca konustum unutamadigin biri mi var diye sordum çok kızmıştı

anlıyorum o zaman yapabileceğin fazla birşey yok ne yazık ki, dersi olduğu halde sırf keyfinden uykusuz kalıp derse gitmeyecek kadar sorumsuzluğu varsa sen ne yapsan fayda etmez gibi geliyor bana, tabii yanlış da düşünüyor olabilirim. bir de sen iyiniyetle dersine yetişmesi için onu arıyorsun ki böyle bir zorunluluğunda yok, o sana bağırıp çağırıyor hiç ama hiç hoş değil.. bence ona uyku düzensizliği ile ilgili ders vermek yerine sana bağırdı için tavrını koy ve bir daha böyle birşey yapamasın.

kesinlikle tavır koycm zaten ki bu saat oldu ses seda yok

Kesinlikle aramadim aramycm da kalbimi çok kırdı

haklısın, dedim ya benim eşimin de uyku problemi var, sevgiliyken ve nişanlıyken uyuduğunu bildiğim halde aramam gereken durumlar olurdu arardım, hatta bazen haftasonları ben çok sıkıldım hadi uyan da artık buluşalım diye arardım o zamanlar bile bağırıp çağırmadı çok çok biraz gergin konuştu o kadar ki benim eşim ciddi asabi ve sinirli bir adamdır.. kendi değerini ona göster, böyle saçma sapan bağırıp çağıramayacağını öğrensin.

Uyku duzensizligide biyere kadar !!

Ne yapiyor gece ?? Senle telefonda mi gorusuyor ?
internetlemi mesgul, Yoksa her gece yatakta tavanimi izliyor
ki hic sanmiyorum.. Neyse bunlari geciyorum..

Sevgilin sana deger vermis olsa , Sana dedigi saate uyanir
Ve sozlestiginiz yere senden once gelir..

Ama sizin aranizda uyku probleminden haric , baska bir kopukluk var .. insan sevdigi kisiye zarar veren hareketler yaparmi yapmaz....

Peki bu hergun aksamlara kadar uyuyorsa , siz hangi ara bulusup biseyler paylsiyosunuz.. senin yerinde olsam onun
Uyandigi saate onla gorusmezdim bir sure , uyudugu saatleri
Secerdim bilerek . Bakalim senin icin uykusundan vazgece biliyormu... yoksa uykuyumu tercih ediyor.

Bunu ciddi konuşarak halledebilirsiniz bağırmamayı öğrenmeli ama biran önce onu düşündüğünüzden kaldırıyorsunuz sonuçta alışkanlıksa vazgeçmeli gece uyumamak gündüz uyumak ne demek hayatı tersinden yaşıyor resmen ilerde sorun teşkil eder geç uyumayı anlarımda gündüz bu saat olmuş uyanamamak bir sorun

sana katılıyorum.. ve tebrik ediyorum gerçekten güzel bir nokta yakalamışsın, bence de konu sahibi böyle bir deneme yapabilir bakalım sevgilisi ne yapacak.

Gece bende geç yatıyorum ama ertesi gün işim varsa bu ne olursa olsun telefonumun alarmını kurarım ki alarm çalmadan önce uyanıyorum her seferinde . İnsan sevgilisiyle plan yapacaksa heyecanla uyanır bilmiyorum. Sevgilinin aklını başına toplaması gerek. Kesinlikle tavrını koy.
Merak ettim bende mesela ben dizi izliyorum her gece. Peki sevgilin ne yapıyor sabaha kadar ?

bana bişeyi hatırlattı paylaşmak istedim, benim de eskiden bi sevg. vardı. tıpkı senin anlattığın gibi gündüz sadece uyur, akşam güneş batar onun için gün yeni başlardı, üniversitede çok güzel bi bölümü okuyordu, ama hiç derslere girdiğini görmedim...dersim var ama gitmeyi düşünmüyorum derdi asla uyuşukluğundan tembelliğinden ödün vermezdi.hiç buluşalım demezdi, yani fırsat yaratmazdı...ilk ay ilk görüşmelerimizde bi kere ben nöbetten çıkmıştım saat sabahın 10 u filan dı...ben aradım kahvaltı edicem sonra yatıcam görüşemeyiz dedim, mırın kırın kalktı geldi buluşcağımız yere, dediği ilk laf şuydu: senin haricinde beni hiç bi kuvvet yatağımdan kaldıramazdı bu saatte tabi ben şok ..bu ne ot gibi bi hayat yahu....ne oldu 3 ay sonra (bu arada 5 yıllık muhabbetli bir arkadaşlıktan sonra bişeyler oluşmuştu aramızda) uyandığını faceden öğreniyodum beğenilerinden filan...ben çıldırıyordum...sonra bende aramayan oldum o atmadan mesaj ben atmayan oldum...aynısını ona yaptım...istanbula gidiyorum yarın dayımın yanına bi süre onun yerine çalışmaya dedi cafeleri vardı ne zaman dönerim belli olmaz dedi gitti, acayip de ilgisizdi yine, uçağa binerken mutlaka ara dedim, aramadı, ben aradım hatta açmadı...inmiş akşam olmuş arıyor falan filan...sonra döndü görüştük ben tabi iyice soğumuştum bu hareketlerinden ama istiyordum ki bana mantıklı ayrılalımm desin konuşma yapsın diye bekledim..ben aramadım, o aramadı, ben msj atmadım o da atmadı 3 hafta facelermizden yaşadığımızı görüyorduk...1 ay sonrasında da facesinde ilşkisi yok yapmış, bende görür görmez engellemiş ve silmiştim...ilişkimiz bitmişşş allahıma şükürler olsun atlattım, şimdiki nişanlımla ömrümün yarısıyla, ben nasıl ,ilgi gösteriyosam alıyorum da, buna değer bilmek değer görmek denir, ortada değer bir hissiyat varsa zaten yapar....uykuda neymiş yahu çok sinirliyim....

Oda genellikle film izler uyku herseyden önce gelir onun için zaten az öncede mesaj atmış ailemle taristim sabah yapmamam gerekiyordu kusura bakma dye

İşiniz baya zor herzaman boyleyse yandiniz demektir bende gece uyuyamayan bi insanim ama erkek arkadasimla buluscam gün ondan saatler önce uyanip hazirlanirim aksatmam tek bi kere aksattim sabah 7 de kahvalti edicektik beraber herseyi almis beni beklemişben yokum tabi uyuyorum aramis taramis benden ses yok cok kirilmisti bende daha da özenli davrandim o gün bugündür bulusalim desin saatler öncesinden uyanirim hazirlanirim

Oda genellikle film izler uyku herseyden önce gelir onun için zaten az öncede mesaj atmış ailemle taristim sabah yapmamam gerekiyordu kusura bakma dye

benim erkek arkadaşımda uykuyu çok sever çalışmadığı zamanlarda oda otururdu baya geç saate kadar ama ben hep ona söylerdim canım sıkıldığımda ararım seni diye ilk zamanlar arama ya falan diyordu aradığımda genelde telefonu sessizde oluyodu bir gün dedimki ya benim başıma bişey gelse ve sana ihtiyacım olsa ben sana nasıl ulaşıcam ya da ailenden birinin ulaşması gerekse senin yaptığın çok büyük düşüncesizlik dedim o gün bugündür ulaşmak istediğim her an ulaştım hatta bir gün benim yanıma gelmesi gerekiyodu uyursam uyanamam diyip sabahlayıp ilk otobüsle yanıma gelmişti. belkide gerçekten alışkanlıktır seni sevmemesiyle bir alakası yoktur ona mantıklı açıklamalarla yaptığının yanlış olduğunu anlatırsan belki işe yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…