geceleri uyumamasının sebebi nedir, yani bir rahatsızlığı mı var geceleri uyutmayan, mesela benim eşim huzursuz ayak sendromundan dolayı gece uykuları çok düzensiz uyumaya çalışır tam uyuyacakken ayağı tutar ve sabaha kadar oturur sonra da gündüz öğlene kadar hatta bazen öğleden sonraya kadar uyur. yoksa tamamen keyfi mi uyumuyor geceleri, vakit geçirdiği için yani?
ben kendimden örnek veriyim sen anlaeğer uykumu bozan kişi kıramıyacağım biri ise onun söylemesine bile gerek kalmaz alarm filan bişekilde kalkar verdiğim sözü tutarım. amaaa kıramayacağımı düşünmediğim biri ise telefonu sessize alır öyle yatarım.
bence erkek arkadaşınla aranda ki sorun uykusunun düzensizliği değil. aranızdaki bağın kopuk olması UYKUMU BOZDUN DİYİP BAĞIRIP ÇAĞIRABİLECEĞİM bir insan varsa inan bana pek tınlamadığım biridir
Evet keyfi sordum bi ara neden bu kadar uyuyamiyosum diye bi sorunun mu var hayır alışkanlık dedi hatta biraz patavatsizca konustum unutamadigin biri mi var diye sordum çok kızmıştı
kesinlikle tavır koycm zaten ki bu saat oldu ses seda yokanlıyorum o zaman yapabileceğin fazla birşey yok ne yazık ki, dersi olduğu halde sırf keyfinden uykusuz kalıp derse gitmeyecek kadar sorumsuzluğu varsa sen ne yapsan fayda etmez gibi geliyor bana, tabii yanlış da düşünüyor olabilirim. bir de sen iyiniyetle dersine yetişmesi için onu arıyorsun ki böyle bir zorunluluğunda yok, o sana bağırıp çağırıyor hiç ama hiç hoş değil..bence ona uyku düzensizliği ile ilgili ders vermek yerine sana bağırdı için tavrını koy ve bir daha böyle birşey yapamasın.
kesinlikle tavır koycm zaten ki bu saat oldu ses seda yok
bence o arayana kadar da arama, bırak kafasına bi dank etsin bu saate kadar ne oldu da hala aramadı deyip o arasın
Kesinlikle aramadim aramycm da kalbimi çok kırdı
Uyku duzensizligide biyere kadar !!
Ne yapiyor gece ?? Senle telefonda mi gorusuyor ?
internetlemi mesgul, Yoksa her gece yatakta tavanimi izliyor
ki hic sanmiyorum.. Neyse bunlari geciyorum..
Sevgilin sana deger vermis olsa , Sana dedigi saate uyanir
Ve sozlestiginiz yere senden once gelir..
Ama sizin aranizda uyku probleminden haric , baska bir kopukluk var .. insan sevdigi kisiye zarar veren hareketler yaparmi yapmaz....
Peki bu hergun aksamlara kadar uyuyorsa , siz hangi ara bulusup biseyler paylsiyosunuz.. senin yerinde olsam onun
Uyandigi saate onla gorusmezdim bir sure , uyudugu saatleri
Secerdim bilerek . Bakalim senin icin uykusundan vazgece biliyormu... yoksa uykuyumu tercih ediyor.
Gece bende geç yatıyorum ama ertesi gün işim varsa bu ne olursa olsun telefonumun alarmını kurarım ki alarm çalmadan önce uyanıyorum her seferinde . İnsan sevgilisiyle plan yapacaksa heyecanla uyanır bilmiyorum. Sevgilinin aklını başına toplaması gerek. Kesinlikle tavrını koy.
Merak ettim bende mesela ben dizi izliyorum her gece. Peki sevgilin ne yapıyor sabaha kadar ?
Oda genellikle film izler uyku herseyden önce gelir onun için zaten az öncede mesaj atmış ailemle taristim sabah yapmamam gerekiyordu kusura bakma dye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?