- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
- Konu Sahibi VanessaRinki
Düşüneliim.... Son sevgilimi ciddi ciddi otoparkta bulmuştum mesela, şirketin bana verdigi arabayı ben beceremeyince o park etti öyle tanıştıkİyi akşamlar kk ailesi, benim artık kafaya taktığım konu da bu oldu.Ben hiç bir erkekle sağlıklı flört ilişkisi kuramıyorum.Çok kısa bir süre sonra bitiveriyor.Benle aynı yaşta oda arkadaşlarımın tektaşı,beştaşı vardı corona öncesi her gün sevgilileriyle buluşuyorlardı ben ise boş boş kendi halimde çabalıyordum.Herkesin sevgilisi var bu dünyada kız erkek farketmez.KK da gördüğüm kadarıyla çoğu kadının duygusal birlikteliği var siz nasıl tanışıp yürütmeyi ve etkilemeyi başardınız?
Yalvarırım bana yardım edin artık bu konular yüzünden derslerime bile odaklanamaz oldum

Üniveristede farklı farklı çevrelere girip çıkmayı seven bi arkadaş grubum vardı, 5 kişi planladığımız etkinlikler aa ben sunları tanıyorum hadi onlar da gelsin, aa bunlar buraya cok yakın oturuyodu hadi arayalım diyen arkadaslar sayesinde bi anda 55 kişiye çıkardı. O ortamlarda başlayan ilişkilerim oldu.

Lise yıllarında hicbi ortak ortamımız olmayan bi çocuk için azmedip sınıfına sızdığımı hatırlıyorum

Yani bu işlerin tek formulu yok, azimle de olur, tesadüfle de olur, geniş çevreyle de olur. Ama en güzeli kasmadan, oluruna bırakınca olur.
Son olarak ben derslerimi salmadım ne lisede ne üniversitede, iş hayatında çok özlemekten 12 hafta verimli çalışamaz hale geldigim bi dönem var ama onda bile silkelendim kendime geldim. Aşk bilgi, kültür, egitim ve karın doyurmuyo cünkü, o başka o başka. Yaşınız kücük gibi hissediyodum bu kısmı da abla tavsiyesi olsun o yüzden.