Sevgili bulamamak Peki Siz Nasıl Bulmayı Başardınız?

İyi akşamlar kk ailesi, benim artık kafaya taktığım konu da bu oldu.Ben hiç bir erkekle sağlıklı flört ilişkisi kuramıyorum.Çok kısa bir süre sonra bitiveriyor.Benle aynı yaşta oda arkadaşlarımın tektaşı,beştaşı vardı corona öncesi her gün sevgilileriyle buluşuyorlardı ben ise boş boş kendi halimde çabalıyordum.Herkesin sevgilisi var bu dünyada kız erkek farketmez.KK da gördüğüm kadarıyla çoğu kadının duygusal birlikteliği var siz nasıl tanışıp yürütmeyi ve etkilemeyi başardınız?
Yalvarırım bana yardım edin artık bu konular yüzünden derslerime bile odaklanamaz oldum
Düşüneliim.... Son sevgilimi ciddi ciddi otoparkta bulmuştum mesela, şirketin bana verdigi arabayı ben beceremeyince o park etti öyle tanıştık:KK48:

Üniveristede farklı farklı çevrelere girip çıkmayı seven bi arkadaş grubum vardı, 5 kişi planladığımız etkinlikler aa ben sunları tanıyorum hadi onlar da gelsin, aa bunlar buraya cok yakın oturuyodu hadi arayalım diyen arkadaslar sayesinde bi anda 55 kişiye çıkardı. O ortamlarda başlayan ilişkilerim oldu.:rapci:

Lise yıllarında hicbi ortak ortamımız olmayan bi çocuk için azmedip sınıfına sızdığımı hatırlıyorum :KK53: çocuğa ulaşabilmek için bütün sınıfla arkadas olmustum resmen. Ne tatikler, ne sıcak soguklar, ne genclik dizilerinden bozma tavırlar görseniz. Ergenlik iste :p

Yani bu işlerin tek formulu yok, azimle de olur, tesadüfle de olur, geniş çevreyle de olur. Ama en güzeli kasmadan, oluruna bırakınca olur.

Son olarak ben derslerimi salmadım ne lisede ne üniversitede, iş hayatında çok özlemekten 12 hafta verimli çalışamaz hale geldigim bi dönem var ama onda bile silkelendim kendime geldim. Aşk bilgi, kültür, egitim ve karın doyurmuyo cünkü, o başka o başka. Yaşınız kücük gibi hissediyodum bu kısmı da abla tavsiyesi olsun o yüzden.

Okulda staja gittigim ilk gun esimi gordum ve bununla kim evlenir be tipe bak dedim.bi ay sonra kahve icmeye gittik sevgili olduk 6 ay sonra evlendik 😊

Başlığa cevap; aramayarak.

Hayatımın hiç bir döneminde sevgili aramadım. Genelde onlar beni buldu 😂

İyi akşamlar kk ailesi, benim artık kafaya taktığım konu da bu oldu.Ben hiç bir erkekle sağlıklı flört ilişkisi kuramıyorum.Çok kısa bir süre sonra bitiveriyor.Benle aynı yaşta oda arkadaşlarımın tektaşı,beştaşı vardı corona öncesi her gün sevgilileriyle buluşuyorlardı ben ise boş boş kendi halimde çabalıyordum.Herkesin sevgilisi var bu dünyada kız erkek farketmez.KK da gördüğüm kadarıyla çoğu kadının duygusal birlikteliği var siz nasıl tanışıp yürütmeyi ve etkilemeyi başardınız?
Yalvarırım bana yardım edin artık bu konular yüzünden derslerime bile odaklanamaz oldum
Slm , madem ki düşuncen değişmiyecek se erkek lere karşi hep boyle olacak ,her gun piratik yapmalisin zihnen , boyle ,ki , mesela de ki ben güzel saygili , devamli bi ilişkiye layikim , ben çok değerliyim , ben hak ediyorom her kes benimle güzel davransin , ben kendimi çok seviyorom , bunlari 100 defa tekrar et , defterinde yaz her gün biliyorsan kalem mukaddes çok güçlü ALLAH kuran da kaleme and içmiş ,sora hayal ettigin bir erkegin özelliklerin yaz hayal et allah sana gonderecek , düşuncelerini değiştir dunyan deyişsin , inşallah allah sana gönderecek iyi birin amma dediklerimi 40 gün sabah uykudan kalkinca ve gece uyuyunca yap , birde hep guzel ilişki olan insanlara bak de ki allah çok şükür guzel anlaşyorlar , allah sana gonderecek her gun defterinde şukr et yaz🥰

Slm , madem ki düşuncen değişmiyecek se erkek lere karşi hep boyle olacak ,her gun piratik yapmalisin zihnen , boyle ,ki , mesela de ki ben güzel saygili , devamli bi ilişkiye layikim , ben çok değerliyim , ben hak ediyorom her kes benimle güzel davransin , ben kendimi çok seviyorom , bunlari 100 defa tekrar et , defterinde yaz her gün biliyorsan kalem mukaddes çok güçlü ALLAH kuran da kaleme and içmiş ,sora hayal ettigin bir erkegin özelliklerin yaz hayal et allah sana gonderecek , düşuncelerini değiştir dunyan deyişsin , inşallah allah sana gönderecek iyi birin amma dediklerimi 40 gün sabah uykudan kalkinca ve gece uyuyunca yap , birde hep guzel ilişki olan insanlara bak de ki allah çok şükür guzel anlaşyorlar , allah sana gonderecek her gun defterinde şukr et yaz🥰
Mutsuz resmi de kaldir profilden neseli bi sey yap , çünku miknatis gibi iyi iyi ceker kotu kotü , neşeli neşelini ve ....

Back
X