- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.492
- 83
- Konu Sahibi VanessaRinki
Adına çoooook sevindimmmmVar kız sonunda birini beğendim ya da o zorla beğendirttirdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adına çoooook sevindimmmmVar kız sonunda birini beğendim ya da o zorla beğendirttirdi![]()
Çok sevindim burcu ne,beci kaç yaşında yaşında,Var kız sonunda birini beğendim ya da o zorla beğendirttirdi![]()
Çok sevindim burcu ne,beci kaç yaşında yaşında,, sana layık olur inşallah
![]()
Üniversite birinci sınıfta fellik fellik her yerde sevgili aradım. Eskişehir'deydim, Kütahya ve Ankara dahi çevreden tipin beğendiğim, kendi yaş grubumdan önerilerde vs gördüğüm her erkeği ekledim. Konserlere tiyatrolara gittim, sosyalleştim ama bunları sadece sevgili bulma amaçlı yaptım. Kız arkadaşlarımla eğlenmeye dahi çıksam hep odağım erkekler olurdu. Bir ortama girdiğimde erkekleri tarardım ilk iş. O sene iki kişiyle tam görüştüm, birçok kişiyle "ilk buluşma"ya gittim, arada da sınıfımdan çok etkilendiğim bir çocukla konuştum bir yandan, onun sevgilisi olduğu için hep arkadaşça konuştuk. Kötü zamanlarımda destekçim oldu. Ikimiz de platonik olduğumuzu düşünmüşüz bir sene kadar, buraya tekrar döneceğim.
Benim bu sevgili arayışlarım belamı bulmama sebep oldu. Benden 19-20 yaş büyük bir adamla görüştüm ve bu adamla tüm görüşmemi kesmeye çalışırken bu adamın fiziksel tacizine uğradım. Bu taciz olayından bir ay kadar önce de başka bir sevgili yapmış ve sevgilimi o adamla aldatmıştım. Kendime saygımı, kendime sevgimi kaybettim. Sevgili yapmaya tövbe edip o ilk paragrafın sonunda dediğim çocukla (ikimizin de sevgililerimizden ayrılalı birkaç ay olmuştu) bağlanmayacağız diyerek arkadaşlığın bir üstü sevgililiğin bir altı gibi bir ilişki yaşadık uzun bir süre. Sonra sevgili olduk, toplamda 5 yıldır birlikteyiz şu an. Geçende görüntülü konuşma yoluyla annesiyle tanıştım. Evliliğe adım atmak için benim iş durumlarımın netleşmesini bekliyoruz, yeni mezunum, atama bekliyorum.
Özetle, ararken yanlış insanları bulmanız çok olası. Hatta, benim o arayış içinde olduğumu hissettirmem herkesi itti diyebilirim. Akışına bıraktığınızda bir şekilde su, yolunu buluyor. Doğru insan, olması gereken zamanda karşınıza çıkıp tam da o dönem ihtiyacınız olanı size veriyor. İlk önce arkadaşımdı, sonra fuckbuddyim, sonra sevgilim oldu, ileride eşim olacak. Her yanıyla benim hayat arkdaşım.
Bunu hiç kimseyle konuşmayıp tanışmayıp kös kös oturup doğru kişiyi bekleyin anlamında demiyorum. Ben bunu piyango bileti almadığı halde "büyük ikramiye bana çıkmadı" diye ağlamaya benzetiyorum. Yeni insanlar tanıyın, sosyalleşin, hoşlandıklarınızla flört edin. Bunları sevgili bulma amaçlı değil de yeni insanlar tanıma amaçlı yapın. Odağınız bu olsun. Çevrenizi genişletme amaçlı yapın. Eninde sonunda bu insan kalabalığının içinden doğru kişi sıyrılıp geliyor.
Virüsten bağımsız söylüyorum bunu zaten. Ömür boyu karantinada kalmayacağız sonuçta.Şimdi virüs nedeniyle herkes evde çevremizi nasıl genisletecegiz ki?
Ununu eleyip eleğini asmak üzere olan teyzeler gibi koca bulamamaktan yakınmak için çok erken değil miİyi akşamlar kk ailesi, benim artık kafaya taktığım konu da bu oldu.Ben hiç bir erkekle sağlıklı flört ilişkisi kuramıyorum.Çok kısa bir süre sonra bitiveriyor.Benle aynı yaşta oda arkadaşlarımın tektaşı,beştaşı vardı corona öncesi her gün sevgilileriyle buluşuyorlardı ben ise boş boş kendi halimde çabalıyordum.Herkesin sevgilisi var bu dünyada kız erkek farketmez.KK da gördüğüm kadarıyla çoğu kadının duygusal birlikteliği var siz nasıl tanışıp yürütmeyi ve etkilemeyi başardınız?
Yalvarırım bana yardım edin artık bu konular yüzünden derslerime bile odaklanamaz oldum
Soruyu soranla ona bu cvbı yazan farklı kişilerHangi öküz? Bulamıyordun? Bulamadıysan öküz kim?
Aramadim evlenmeyi bile düşünmüyordum bi baktım 20mimde evliyimişin şakası bir yana 6 senelik sevgililik donemimiz oldu. Mahalleden tanıştık
![]()
Benimde yok hiç olmadı, bu arada 28 yaşındayım.Hanımlar anladım hepiniz çok şanslısınız.
Dünyada sevgilisi olmayan tek ben varım
Ayni mahallede olup 14 yaşında tanışmak pek zor olmadı. Sekizinci sınıfım bitmişti yazıydı. Pişman değilim20 yasinda evlendin 6 senede sevgiliydiniz kreşte tanıştınız heralde maşşallah![]()