Sevgili bulunca beni unutan arkadaş

miss_cix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
233
5
118
15 yıldır yediğim içtiğim ayrı gitmeyen arkadaşım sevgili bulunca beni unuttu 6 aydır biriyle beraber ve beni tamamen unuttu önceleri hafta sonraları falan buluşup birşeyler yapardık artık oda yok bazen arayıp konuşuyoruz o zaman bile sadece sevgilisinden bahsediyor arayıp bana 14 şubatta sevgilisine ne alacağını soruyor nasılsın falan bile sormadan geçenlerde yanına gittim iş çıkışına sevigilisiyle aynı yerde çalışıyor 5 dakika benimle takıldıktan sonra ben serkanla gidicem görüşürüz dedi çok üzüldüm sizce ben bu arkadaşıma karşı nasıl davranayım onu çokta seviyorum kardeşim gibi zoruma gidiyor bu yaptıkları

Merak etme ayrılınca ağlaya ağlayaa tıpış tıpış geri döner ''Alaaeedddinnn beni terk ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii'' diye:51:

Çok zoruma gidiyor ama ben her ihtiyacı olduğunda yanındayım kızı görmeye gittim beni bıraktısevigilisiyle gitti ki nerdeyse 24 saat birlikteler ama beraber olduğumuzda da kızamıyorum ona onla dertleşmek iyi geliyor bana ama artık bir dur demeliyiim sanırsam

vefasızlık en nefret ettiğim şey. ayrılınca koşa koşa senin yanına gelir. sallama,işim var de başından sav taki hatasını anlayıp özür dileyene kadar ama sakın sen şöle yapmıştın falan deme kendi hatasını kendisinin anlaması önemli olan. insanın zoruna gitmesi normal etrafında yakın hissettiğin başka bi arkadaşın varsa onunla samimiyeti ilerlet.hayat tecrübesi böyle kazanılıyor işte

vefasızlık en nefret ettiğim şey. ayrılınca koşa koşa senin yanına gelir. sallama,işim var de başından sav taki hatasını anlayıp özür dileyene kadar ama sakın sen şöle yapmıştın falan deme kendi hatasını kendisinin anlaması önemli olan. insanın zoruna gitmesi normal etrafında yakın hissettiğin başka bi arkadaşın varsa onunla samimiyeti ilerlet.hayat tecrübesi böyle kazanılıyor işte

Teşekkür ederim yorumun için başka arkaşlarımda var hiç biri onun gibi değil bunca yıllık arkadaşlığın verdiği bir uyum anlaşma var kız aslında kendini herkese soyutlamış ama ben özel olmalıydım

Oyle yapanla var.. benimde bir arkadasim oyleydi ama zamanla iliski monotonlasinca sana geri donecektir. benim arkadasimin bu 1.5-2 senesini almisti ((=
ayrilinca da tamamen senin :37:

senin arkadaş da benim kankiye benziyomus. Sevgilisi aramıza kara kedi gibi girdi walla :47: varsa yoksa sewgilisi eskiden hep görüşürdük saatlerce telefonla konusurduk ama şimdi vaktini sadece sevgilisine ayırıyor bu duruma gıcık oluyorum ' biz dostların da unutlmaması lazım benceee ' :44::44::44::44::44:

kızmayın arkadaşınıza demekki sırılsıklam aşık olmuş ve kendini her şeye soyutlamış.ama erkekler bu kadar her an birlikte olmayı istemezler bana kalırsa.onlar kadınlar gibi değildir.ama erkek arkadaşıda onla olmak istiyorsa sevinin arkadaşınız adına.
eşimle ilk tanıştığım zamanlar geldi aklıma aynı onsuz bişey yapamazdım yapsam kendimi suçlu hissederdim.ama bi arkadaşın dediği gibi bunun normale dönmesi zaman alabilir

Ayyy bir de aynı iş yerindelermiş yaaa o ne öyle her gün her gün...
Çok sıkıcı hiç bana göre değil..:26:

Yani haftada bir görüşüyorlardır seni ekip sevgilisiyle buluşmasını anlarım buna sen de anlayışla bakarsın zaten ama
Her gün burun buruna zaten insan yakın arkadaşını niye ihmal eder anlamıyorum.
Bunlar herşeyi varı yoğu sevgilisi yapıp ayrılınca depresyona giriyorlar işte.
Yazık...
Sanıyorlar ki bu ilişki hep mutlu mesut sürecek dost omuzu lazım olmayacak:ssz:

Birazda olsa zaman ayırması gerekmez mi bunca yılın hatrına her zaman yanında oldum onun bende çok sinirlendim yani bu duruma 15 şubat doğum günüm ne yapıyorsun d.g dedi bende arkadaşlarımla takılıcam dedim biraz bozuldu ama çok sinirlenmiştim sonradanda vicdan azabi duydum ayıp mı yaptım diye

İnsanlar iki şeyi aynı anda yapamıyorlar mı ne?İnsanlardan ziyade kadınlar demeliyim birini bulunca diğerini unutma huyu daha çok bizlerde var.Kendi mi ve ilişkilerini birbirine karıştırmamayı bilenleri tenzih ediyorum :1:

ondan bendede vardı bi tane.. nişanlandı evlendi ve bütün arkadaşlarını sildi resmen.. nasıl davranmalıyım demişsin, ben hayatımda yokmuş gbi davranıyorum. arada aklıma gelmiyomu geliyo tabi ama sonradan onun umarsamaz tavırlları aklıma geldikçe görüşmemek daha iyi diyorum.. zaten öyleleri halinden memnun oluyo arkadaşım boşver sen biz üzüldüğümüzle kalıyoruz

Son düzenleme:
Back
X