Ne kadar sacma bir sey ya ! Yani sana laf soylese,tartissaniz,kaynanan gobek atacak.Ne insanlar var ya,bu ne fesatliktir.Tatlim ben senin yerinde olsam esimle konusur,onlarin kaldigi sehri yazmazdim.Ayni sehirde,inan cok sorunla karsilasma ihtimalin var...Bu arada buyuk ihtimalle o komsu kizin esinde gozu vardi,ya da var,tabii ailesine yaranmak icin ugrasiyordur,bu kiz ogluma daha uygun desinler diye.Baska ihtimal de olabilir belki.
Komsu kız, eltiniz olmak istiyor galiba..
Bir digeri, esiniz tabiki sizi arıyacak, tabii ki size laf söyletmeyecek bunda ne gibi bir terslik varmıs?
Kayınınız bunun icin mi abisine tavır yapıyor yani?
Esi olacak insana acıdım resmen suan.
Bu kadar seyin üstüne oraya atama istememelisiniz bana sorarsanız..
cnm dediklerin aynen doğru bende onu hissettim ama kızın günahını almak istemedim. ama baktım eşim ne zaman adanaya gitse bir bahane bulup kaynanamın yanına gelince biraz şüphelendim doğrusu allah ıslah etsin birde yaş pasta yapıp getirdi eşimde beyenmedim güzel olmamış dedi kaynımda dik dik bakarak ben beğendim çok güzel olmuş dedi gıcık verir gibi ...kaynımda az değil yani 2.kaynana
cnm dediklerin aynen doğru bende onu hissettim ama kızın günahını almak istemedim. ama baktım eşim ne zaman adanaya gitse bir bahane bulup kaynanamın yanına gelince biraz şüphelendim doğrusu allah ıslah etsin birde yaş pasta yapıp getirdi eşimde beyenmedim güzel olmamış dedi kaynımda dik dik bakarak ben beğendim çok güzel olmuş dedi gıcık verir gibi ...kaynımda az değil yani 2.kaynana
tam tersine öylelerinin eşleri pek bi kıymetli oluyo. annelerine tek laf ettirmiyolar da iş yengelere gelince sorma gitsin
eşin konuşmaktan anlayan bi insansa açıkça sıkıntılarını belirtebilirsin belki?
aileni önemsiyorum fakat aynı yerde yaşamak aramızdaki saygıyı etkiler diye korkuyorum, hatırlarsan bi ay kaldığımda neler yaşamıştık endişelerim boşa değil yani sebepleri var gibi şeyler söyleyerek ikna edebilirsin.
mühim olan eşinin ailesini yerden yere vurmamak, o zaman sana karşı cephe alır kulaklarını tıkar ve bi daha ona ulaşamazsın..
Allah kolaylık versin..
Valla hersey konu sahibinin kocasında biter.
Kaynımda kimmis? İstedigi kadar surat yapsın kendi bir evlensin önce, esini ne arasın, ne de kaynana yanında ilgi falan göstersin..
Hani annesi üzülmesin o bakımdan.[/QUOTE
görümcem geldi neymiş onun çoçuğu varmış o yüzden iş yapamazmış bütün işi ben yapacakmışım bunu kaynım söylüyor birde eşime
Valla hersey konu sahibinin kocasında biter.
Kaynımda kimmis? İstedigi kadar surat yapsın kendi bir evlensin önce, esini ne arasın, ne de kaynana yanında ilgi falan göstersin..
Hani annesi üzülmesin o bakımdan.[/QUOTE
görümcem geldi neymiş onun çoçuğu varmış o yüzden iş yapamazmış bütün işi ben yapacakmışım bunu kaynım söylüyor birde eşime
Peki esin ne diyor kaynının bu sözleri üzerine canım?
Peki esin ne diyor kaynının bu sözleri üzerine canım?
kaynıma ve annesine tavır aldı şimdi oda madem eşim size batıyor bende gelmiyorum bir daha demiş kaynıma bu seferde kaynanam aradığında her zaman tavırlı konuşurdu annem kuzum demeye başladı eşime
kaynıma ve annesine tavır aldı şimdi oda madem eşim size batıyor bende gelmiyorum bir daha demiş kaynıma bu seferde kaynanam aradığında her zaman tavırlı konuşurdu annem kuzum demeye başladı eşime
Ya esinin senin yaninda olmasina cok sevindim...Sen ailesine hic bir laf etme,birak,zaten esin gormus,anlamis neyin ne oldugunu.
Ne kadar sacma bir sey ya ! Yani sana laf soylese,tartissaniz,kaynanan gobek atacak.Ne insanlar var ya,bu ne fesatliktir.Tatlim ben senin yerinde olsam esimle konusur,onlarin kaldigi sehri yazmazdim.Ayni sehirde,inan cok sorunla karsilasma ihtimalin var...Bu arada buyuk ihtimalle o komsu kizin esinde gozu vardi,ya da var,tabii ailesine yaranmak icin ugrasiyordur,bu kiz ogluma daha uygun desinler diye.Baska ihtimal de olabilir belki.
Ya esinin senin yaninda olmasina cok sevindim...Sen ailesine hic bir laf etme,birak,zaten esin gormus,anlamis neyin ne oldugunu.
evet cnm anlamış çok şükür bende eşime acıyorum kimse bana değil ona tavır yapıyor teyzesi falan ...yani neden beni sevmiyorsanız bana tavır alın nedden eşime alıyorsunuz onu anlamadım ben..
evet cnm anlamış çok şükür bende eşime acıyorum kimse bana değil ona tavır yapıyor teyzesi falan ...yani neden beni sevmiyorsanız bana tavır alın nedden eşime alıyorsunuz onu anlamadım ben..
Orasi oyle de,ne sana ne esine tavir almalarina sebep olacak bir sey yok ki...Kim bilir ne dediler akrabalara bu kadar dolduracak.Onlardan da hic kimse demiyor mu ya bi su kizi tanimaya calisayim,bakalim gercekten nasil biri.Millet her soylenene inaniyor anlamadan dinlemeden.Gunah ya !
benim eltim kocasıyla kavga etti kaynanamım yanında başka odada baktım eltim ağlıyor bende kaynanamda gördü ama kızla hiç ilgilenmedi neden ağlıyorsun diye sormadı bile kızda çekip annesine gitti arkasından arayıpta ne den gittin gel kızım demedi.kaynıma sordu neden tartıştınız diye oda ütümü yapmadıj falan deyip geçiştirdi.yani bir kadında ütü yapmazsa ne işe yarar dedi kaynanam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?