- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.246
- 448
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
-
son yorumun daha toparlayıcı oldu yoksa şu yukardaki yorumu bambaşka yorumlamıştım sanki kadın cinsel beklenti içine giremez sadece beklentiyi karşılar gibi
Tam da bunu anlatmak istiyordum işte.
Eşinin fantaziye karşı tutumunu öğrenmiş oldun.
Zamanla beklentiler değişebilir elbette.
Bu konuda talebi olursa sana hissettirir, anlarsın yani.
Huzurunuz keyfiniz bol olsun İnşallah.
Kötü niyetli yorumcular dışarı
ahh o bizlerin onceden neleri neler zannedip işin aslını evlenince öğrendiğimiz çoğu seyler ah aradaki yorumları hiç okumadım, ama özet geceyım çamaşır alşverşmde kadın bana zorla satmaya calıştı birde dediki " aaaa bunlarsız olurmu hiç şimdi bilmezsinz bunlar kesınlıkle olmazsa olmaz al çekmecende dursun" bende gözlerimi açıp gülmüştüm " bende de olmasın canım " diye eşimin nefret ettiğini biliyordum çnkü. "kötü görünyor benim gözmde" dedi. valla dedim işime gelir haşır huşur bende kendimi koca kadın hissediodum şort giyiyorm ayıcıklı, pamuklu baby doller kullanyrm, dekolteyi bırakmadım ama bir ayı böcek güneş yıldız illaki var içinde hiiç üzülme ne güzel söylemiş adam kötü birşey değil bu herkes ayn değil,,önemli olan gözndeki sen!! ayıcık olsun benim olsun
Karısından hiçbir çekincesi olmaması çok çirkin. İnsan bunu karısına söylemeye nasıl utanmaz? Üstelik bu kadar pervasızca?ıyı ama burada benım anlatmak ıstedıgım sey öncesı degıl kı.. önceden haltları yıyıp yıyıp, hatta bunu acık acık belırtıp kocasına gecelık gıyen kadına bu tarz muamele yapması. bu normal mı? daha dogrusu; ben kadınlarla bırlıkte oldum gecelıklerı de genelevdekı kadınlar gıyıyor demesı ?
Kocana toz konduramıyorsun o vakit onun yaptıkları hakkında ah vah edip
dert topiğine konular açmasan daha iyi olur.
Bazı kadınlar sever giyer o dediğin çamaşırları ,genel ev kadınları filan demesi hoş bir tabir mi?
haklı olarak burada o kıyafetleri giyipte alınanlar çıkabilir
kendisi cinselliği yaşamış doymuş diyorsun belli ki gırtlağına kadar doymuş
Simdi benim katiksiz s.refsiz bir tanidigim vardi. Karisi da yakınımdır. Karisi fantazi gecelik giymek isteyince 'hoslanmiyorum,tarzim degil' diyordu. Makyaj yapinca 'hoslanmiyorum,tarzim degil diyordu'
Seksapaliteye karsi bir savas halindeydi.
Sonra metresine aldiklari,yazdiklari ayyuka cikti.
Layyyyn bazi erkekler cok çakalmış.
Konu sahibi sizin durum farkli tabi. Adam sevmiyodur cidden.
Tepkisine şaşırdım ewet.doğru bulmadım kesinlikle...cinselliğe doymuş demedim,yaşamış dedim.
ve siz sanırım eşinizi doyuramadiginiz için ihtiyaç duyuyorsunuz bu giysilerE...benim eşimin bunlara ihtiyacimiz olmadığını söylediğini belirtmisti...
Tepkisine şaşırdım ewet.doğru bulmadım kesinlikle...cinselliğe doymuş demedim,yaşamış dedim.
ve siz sanırım eşinizi doyuramadiginiz için ihtiyaç duyuyorsunuz bu giysilerE...benim eşimin bunlara ihtiyacimiz olmadığını söylediğini belirtmisti...
Sen ne konuştuğuna bak önce....Ben giyiyorum demedim farkındaysanız hoşlanmam giymem çünkü, giyenler alınır dedim
zevk meselesi giymek ne kadar normalse giymemekte öyle ama giyenlere hakaret etmek neyin nesi saygısızlığı
o kıyafetleri giyenler eşini anca doyururmuş öyle mi
aman ne güzel ne güzel hiç onlara ihtiyacınız bile yokmuş ne büyük aşk ne büyük tutku
eh o zaman ne diye dert edinip konu açtın derler adama?
çünkü şuan cvp olarak yazdıklarından anlaşılıyor ki bunu bir iltifat olarak algılamışsın
bak bizim evliliğimizin bunlara bile ihtiyacı yok diyorsun
yırt at aldığın kırmızı çamaşırları melek kocacınla tutkulu bir yaşam sür
bir daha da meleğinden dert yanma yapılan eleştirilere saldırıyla cvp vermen çok yersiz oluyor.
Sen ne konuştuğuna bak önce....
sonra yargıla beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?