Sevgili eşime dair...

Teşekkürler. .iyi niyetlisin bunu belirtmek isterim..

ahh o bizlerin onceden neleri neler zannedip işin aslını evlenince öğrendiğimiz çoğu seyler ah aradaki yorumları hiç okumadım, ama özet geceyım çamaşır alşverşmde kadın bana zorla satmaya calıştı birde dediki " aaaa bunlarsız olurmu hiç şimdi bilmezsinz bunlar kesınlıkle olmazsa olmaz al çekmecende dursun" bende gözlerimi açıp gülmüştüm " bende de olmasın canım " diye eşimin nefret ettiğini biliyordum çnkü. "kötü görünyor benim gözmde" dedi. valla dedim işime gelir haşır huşur bende kendimi koca kadın hissediodum şort giyiyorm ayıcıklı, pamuklu baby doller kullanyrm, dekolteyi bırakmadım ama bir ayı böcek güneş yıldız illaki var içinde hiiç üzülme ne güzel söylemiş adam kötü birşey değil bu herkes ayn değil,,önemli olan gözndeki sen!! ayıcık olsun benim olsun

Kocana toz konduramıyorsun o vakit onun yaptıkları hakkında ah vah edip

dert topiğine konular açmasan daha iyi olur.

Bazı kadınlar sever giyer o dediğin çamaşırları ,genel ev kadınları filan demesi hoş bir tabir mi?

haklı olarak burada o kıyafetleri giyipte alınanlar çıkabilir

kendisi cinselliği yaşamış doymuş diyorsun belli ki gırtlağına kadar doymuş

Son düzenleme:

Hmm teşekkürler...benim eşim gibi düşünen es te varmış...

Karısından hiçbir çekincesi olmaması çok çirkin. İnsan bunu karısına söylemeye nasıl utanmaz? Üstelik bu kadar pervasızca?
Aynısını merak ediyorum konu sahibesi kocasına yapsa ne olurdu? Hayır ama yapmaz, yapamaz çünkü karşısındaki erkeğe saygısı var. Ya bu adamın bu kadına saygısı var mı?
Geneleve giden erkekler hakkındaki düşüncelerimi tüm forum biliyor geçen konudan tekrar edip ban yemeyeyim şimdi.

Simdi benim katiksiz s.refsiz bir tanidigim vardi. Karisi da yakınımdır. Karisi fantazi gecelik giymek isteyince 'hoslanmiyorum,tarzim degil' diyordu. Makyaj yapinca 'hoslanmiyorum,tarzim degil diyordu'
Seksapaliteye karsi bir savas halindeydi.
Sonra metresine aldiklari,yazdiklari ayyuka cikti.
Layyyyn bazi erkekler cok çakalmış.
Konu sahibi sizin durum farkli tabi. Adam sevmiyodur cidden.

Tepkisine şaşırdım ewet.doğru bulmadım kesinlikle...cinselliğe doymuş demedim,yaşamış dedim.
ve siz sanırım eşinizi doyuramadiginiz için ihtiyaç duyuyorsunuz bu giysilerE...benim eşimin bunlara ihtiyacimiz olmadığını söylediğini belirtmisti...

Harbi s.refsizmis :-@

e sorun ne peki, bir derdim var ana başlığına konu açtın, sevgili eşibu kıyafetlerden hoşlanmıyor sen de ona hak veriyosun eee

bu kıyafetleri sıkça kullanan biriyim bekarken de ille uyumlu takım şeklinde saten dantel ağırlıklı çamaşırlar kullanırdım yani amaç birini doyurmak falan değildi, seviyodum sadece, kadınlığım bi erkekle başlamadı bir. erkeğe de bağlı değil çünkü, bilmem anlatabiliyo muyum

Özetle,
Bu konu farklı mecralara aktı.
istesek te istemesekte genelev kadınları daha doğrusu seks işçileri hakkında erkeklerin olumsuz bir bakış açısı var.bu üzücü ..onların işleri gereği kullandıkları giysiler onların üzerine yapismis.sanki başka kadınlar kullanamazmis gibi.bu algı erkekler tarafından olusturulmus. .erkek egemen toplumun getirisi...malesef bircok erkek böyle dusunuyo. .. eşim de öylesi bir tepki verdi.sonrasında açıklama yaptı. . .

Ben giyiyorum demedim farkındaysanız hoşlanmam giymem çünkü, giyenler alınır dedim

zevk meselesi giymek ne kadar normalse giymemekte öyle ama giyenlere hakaret etmek neyin nesi saygısızlığı

o kıyafetleri giyenler eşini anca doyururmuş öyle mi
aman ne güzel ne güzel hiç onlara ihtiyacınız bile yokmuş ne büyük aşk ne büyük tutku

eh o zaman ne diye dert edinip konu açtın derler adama?

çünkü şuan cvp olarak yazdıklarından anlaşılıyor ki bunu bir iltifat olarak algılamışsın

bak bizim evliliğimizin bunlara bile ihtiyacı yok diyorsun

yırt at aldığın kırmızı çamaşırları melek kocacınla tutkulu bir yaşam sür

bir daha da meleğinden dert yanma yapılan eleştirilere saldırıyla cvp vermen çok yersiz oluyor.

Sen ne konuştuğuna bak önce....
sonra yargıla beni.

Bence konuyu açanin sevgili kocişinden tek farkı kadın olmasi,düşünce yapıları aynı
O tarz kıyafet giyenleri genel bir aşağılama söz konusu ikisinde de.biri hayat kadınlarına benzetiyor diğeri de öyle kıyafetler giydigine göre kocan aç demek ki mantığında.

konu bir kocise övgü olmalıydı zira tüm olumsuz yorumlara çok anormal bir tepki var.değişik .

not:fantazi ic çamaşırını sevmem başka yerden vurmaya çalış mumkunse

Uvvv konu nerelere uçmuş gitmiş Eşiniz sevmiyorsa siz de o yokken giyin. Bir de bu tarz kıyafetler sadece bir erkek için giyilmez ki. Bekar kızlar da giyiyor. Zevk meselesi.

Son düzenleme:
gecelik takımlarının illa saten olması gerekmiyor. şimdi yine satenler gibi güzel penye takımlar var, tam takım, şortu, askılı üstü, kollu uzun pijaması, sabahlığı filan. daha doğal duruyorlar. günlük de kullanılabiliyor ama aynı zamanda şık. çeyizcilerde bir göz atabilirsiniz.

Sen ne konuştuğuna bak önce....
sonra yargıla beni.

ne konuşmuşum pardon benim kimseyi yargıladığım falan yok yargılayan eşiniz

bizde yanlış olduğunu belirttik

bunun üzerine kaldıramayıp agresifleştiniz

mesele bu, kk de yenisiniz anlaşılan bu herkese açık bir platformdur

saygı çerçevesinde herkes düşünce ve fikirlerini beyan edebilir.

eleştiriye tahammülünüz yoksa konu açarken iki kere düşünün.

yazdığınız cvplardan derdiniz olmadığı eşinizin bu tavrının hoşunuza bile gittiği çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…