Sevgili/Eşinizle tanışmadan önce birbirinizden habersiz aynı ortamda bulundunuz mu?

Ortaokul döneminde 1 yıl aynı okulda okumuşuz sonra o farklı bir okula gitmiş. Lisedeyken 1 yıl birbirimizden habersiz yaşamışız yani o beni hep kesiyormuş:kedi: ama o benim dikkatimi çekmemişti hiçkaydirigubbakcemile3
Lise 2'deyken başladık ilişkimize ve şuan üniversitede 5. yılım.kaydirigubbakcemile4

Ortaokul döneminde 1 yıl aynı okulda okumuşuz sonra o farklı bir okula gitmiş. Lisedeyken 1 yıl birbirimizden habersiz yaşamışız yani o beni hep kesiyormuş:kedi: ama o benim dikkatimi çekmemişti hiçkaydirigubbakcemile3
Lise 2'deyken başladık ilişkimize ve şuan üniversitede 5. yılım.kaydirigubbakcemile4

bizim hikayemize biraz benziyor sank (: ama bizde taraflar farklıydı platonik olan bendim onun beni gözü görmüyordu ben ilkokul o ortaokuldaydı kaydirigubbakcemile3 sonra ben ayrı okula geçtim bi daha göremedim onu :( ama o sonra beni buldu ve sekiz yıldır birlikteyiz Şeniz

2 sene once yakin bi arkadasimin dogum gununde oda varmis ama ne ben onu gordum nede o beni ki zaten gorsekde tanisamazdik cunku o zamanlar o nisanliydi :)

benimde aile dostumla aynı apartmanda oturuyor ve biz annesiyle 10 senedir tanışıyoruz hatta annesinin bize gelmişliği falanda var ama biz tanımıyoruz ve 2 saatlik başka bi şehirde tesadüfen tanıştık ki ben onu gördüğümü şöyle hatırnun arabasını hatırladım ( ben araba hastasıyımdırda değişik veya modifiyeli olanlar dikkatimi çekerde:utangac: ) hatta sonrasında ben o an bu içimden geçenide söyledim annen şuydu aaaa bu araba bu çocuğunmu :1shok: yani arabayı biliyorum ve çok sık apartmanlarına giderim annesiyle konuşurum ama onu tanımıyordum hatta baya güldük sonrakaydirigubbakcemile3

bide şöyle bişey oldu ilk sevgilim şuan eski ama onların kurumda ama başka bölümde 20 gün staj yapmıştım ve o hep bizim bölüme gelen biriydi yani günde kaç posta geldiğini ben bilmiyorum hatırlamıyorum bile ikinci staj başvuruma gidince dilekçeyi o yazmıştı ve o gün aşık olmuştu resmen kendini bana bakmaktan alamamıştı ve sonra ben ikinci stajım deyince şaşırmıştı daha önce niye görmedim diye ama bende hiç farketmemiştim olsun şşimdide çarpacak durumda bile olsak yine görmüyorum onu:lepi::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay evet amcamın oğlunun en yakın arkadaşıymış sürekli onlara geliyomuş o beni görüyomuş ama benm dünyadan haberim yok tabi..gezmeye çıkıyomuşum hemen haberi alıp karşıma çıkıyomuş ama bende tık yok ve bulunduğumuz bi yerde öyle çok büyük değil yani..sonra öyle böyle derken tanıştık 1.5 yıldır da beraberiz allahım sevenleri hiç bi zaman sevdiğinden ayırmasın:Saruboceq:

eşimle farklı şehirlerdeydik daha önceden hiç karşılaşma olasılığımız yoktu eşim benim bulunduğum şehre gelmişti ilk kez işyerinde karşılaştık ve eşim beni ilk gördüğünde aşık olduğunu söyler çok heyecanlanmış benimle tokalaşırken :asigim:

çooookkk karşılaştık çünkü aynı sokakta oturuyoruz :dance: ben ortaokula giderken teklif etmişti bana kabul etmemiştim lise 2 ye kadar sürekli teklif ediyodu ve hiç pes etmedi :kedi: sonra nasıl olduysa bende aşık oldum şimdi 5 yıldır birlikteyiz :asigim:

aynı üniv. mezunuz . belki karşılaşmışızdır kim bilir CADIARZU

Eveeetttt... Ben unıv. okuyordum,eşimde orada görev yapıyordu :) Bır kere görmüştüm yalnız oturuyordu ve içimden ne kadar da aile babası havası var dıye öle bır gecırmıstım halbuki benım görustugum baska bırı vardı :asigim:

Nişanlımlar 20 senelik komşularımız ilk-orta okul aynı yerde okumuşuz küçüklüğünü hatırlıyorum bi tek. Birde daha önce bikere görmüşüz ama hatırlamıyoruz onuda kısmet işi yaw.
Ablamında benzeri durum ablam arkadaşımın abisiyle evlendi biz onlara çoluk çocuk işi oturmaya giderdik bi kaç kere görmüştükte hatta eniştemi kaydirigubbakcemile3 gerçi artık arkadaş değiliz o kızla:( Neysem olağan sanırsam böyle şeyler.

Son düzenleme:
benim arkadaş eski eşinin nikah şahidiyle evli şuan :)))

şu an ki eşi, eski eşinin üniversiten arkadaşıymış başka şehirlerde yaşıyolarmış bizim kızın düğününde şahitlik yapmış :)

sonra bidaha ne eski eşi ne kendisi görüşmemişler şimdiki eşiyle başka şehirlerde oldukları için

yıllar sonra tesadüf biyerde karşılasıyolar şimdiki eşiyle ayak üstü sohbet ediyolar arkadaşını soruyo biz boşandık diyo dertleşiyolar falan filan film olur vallahi :))

bu arada şuan 2 çocukalrı var

Bilinçli olarak farkında değiliz bunun ama yılları karşılaştırınca ve onun söylediğine göre bulunmuşuz şöyle ki o zamanlar lisede bir voleybol kulübünde oynuyordum ve o da eski voleybolcu olduğu için antrenmanlara gelip izlermiş, antrenörlerle görüşürmüş başka yerde antrenörlük yapıyormuş ama o kadar çok kişi gelip gidiyordu ki ve tanımadığım için de hiç bakmadım gelen gidene. Büyük ihtimalle bulunduk yani evet, ah ahh :))

Son düzenleme:
İlk ve ortaokulu aynı okulda okumuşuz. :) Lisede de aynı okuldaydık, o zaman tanıştık. :)

Back
X