Gerçekten düşündüm demeyi bian aşırı sinirlendim iş büyümesin diye sustum çünkü kv tarafından ben suçlu olucam her konuda olduğu gibiSöyleyin sizde yaparken kimseye danışmadım adını da ben koyarım işine bak diye
Ismi aslında kv bu olsun çok seviyorum bu ismi dedi onun aklına gelmedi dedemin adı olduğu hatta ben başka isim dusunuyodum eşimde annemi kırma dediği olsun dedi bende tmm dedim ne zamandır erkek olursa o olcak diyoruz herkese hanimefendi hazmedemedi kv de de kızından hemen etkilenirÇocuğun adına eşinizle ortak mı karar verdiniz? Aile büyüklerinden birinin adını verdiğiniz zaman diğerleride bozuluyor haliyle. Eşiniz tarafından sorun değilse takmayın çok, kimliği siz çıkaracaksınız.
E daha güzel işte. Kayınvalidem çok istedi diye koyduk çokta alıştık. Kesin kararımız dersiniz olur biter. Hiç takacak bir şey yok.Ismi aslında kv bu olsun çok seviyorum bu ismi dedi onun aklına gelmedi dedemin adı olduğu hatta ben başka isim dusunuyodum eşimde annemi kırma dediği olsun dedi bende tmm dedim ne zamandır erkek olursa o olcak diyoruz herkese hanimefendi hazmedemedi kv de de kızından hemen etkilenir
Bende öyle diycem bişey çıkarsa ama benim sınır olduğum benden 5 yaş küçük ve evlenip gitmiş bi kız niye karisiyo ne hakla her konuda bu böyleE daha güzel işte. Kayınvalidem çok istedi diye koyduk çokta alıştık. Kesin kararımız dersiniz olur biter. Hiç takacak bir şey yok.
Bende ayrıldım 1 sene oluyo gorumcem evlendi bende kendi evime gectim düşünün evim hazırdı ama ayrılmak için onun evlenmesini bekledi kpHala mi birlikte oturuyorsunuz Eşinizin ailesi ile??
Insanliktan nasibini alamamış şahıslara bu kadar anlam yükleyip sinirinizi bozmayın boşuna,Insanliktan anlamayacaklari gibi sizi de kendilerine benzetmeye çalışacaklar..
Kimseyi aynı anda memnun edemezsiniz,yok sayın..
Görmeyin,duymayın..
Içinde iyilik barindirmayana vereceğiniz her tepki boş..
Bi insana karışıyor diyebilmek için söylediğinin bi karşılığının olması lazım. Siz değer vermez, takmazsanız kendisi konuşur kendisi dinler.Bende öyle diycem bişey çıkarsa ama benim sınır olduğum benden 5 yaş küçük ve evlenip gitmiş bi kız niye karisiyo ne hakla her konuda bu böyle
Haklisiniz ama insan sınır oluyo isteBi insana karışıyor diyebilmek için söylediğinin bi karşılığının olması lazım. Siz değer vermez, takmazsanız kendisi konuşur kendisi dinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?