Sevgili görümce

Alvillaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
1.912
8.173
158
Iyi akşamlar hanımlar benim 1 gorumcem bir eltim var zamanindan beri bu görümce hanım bi şımarık bi pohpoh lanmisti anası babası tarafından 1sene oldu evleneli eskiden biz bir yaşıyorduk bu bakarken benim kapımı dinleyip esimle konustuklarimi annesine yetiştiriyodu yada bana tavır yapiyodu şimdi evlendi geçmişe bi sünger çekip iyi oldum onunla ama bu kız deismiyo sürekli bu aileye karisiyo düşünün eltim le küslerdi daha yeni barıştılar abisi onun evine gitmiyo dite kahroluyodu neyse ama akillanmiyo. Bugünkü konuya gelirsek bn hamileyim ve bebeğim erkek olduğunu öğrendik bugün kv kızına haber vermek için aradı bebegin adını söyleyerek geliyo dedi bebegin adıda benim dedemin adı olucak inşallah tabi bu niye adı o niye bu değilde o diyerek tepki gösterdi şimdi size soruyorum ona ne bundan niye rahat durmuyo yada ne yapıyım akıllansın bu artık haddini bilsin çok uzun oldu biliyorum ama 10 yılın birikimi var içimde kusura bakmayin (not: gerçekten zamaninda bana çok kötülüğü oldu deli gibi odama girip aglardim onun yüzünden niye böyle davraniyo diye kafaya takardim)

Çocuğun adına eşinizle ortak mı karar verdiniz? Aile büyüklerinden birinin adını verdiğiniz zaman diğerleride bozuluyor haliyle. Eşiniz tarafından sorun değilse takmayın çok, kimliği siz çıkaracaksınız.

Boşver sen kaynananın ağzına yemeği ağzında öğütüp versen yaranamazsın nankör oluyor el kızına. Çocuk doğar doğmaz kimliğine kendi istediğiniz adı yazdırın onlar da ötsün dursun

Bu arada şunuda belirtiyim istisnasiz her konuda eltim ve ben sucluyuzdur

Çocuğun adına eşinizle ortak mı karar verdiniz? Aile büyüklerinden birinin adını verdiğiniz zaman diğerleride bozuluyor haliyle. Eşiniz tarafından sorun değilse takmayın çok, kimliği siz çıkaracaksınız.
Ismi aslında kv bu olsun çok seviyorum bu ismi dedi onun aklına gelmedi dedemin adı olduğu hatta ben başka isim dusunuyodum eşimde annemi kırma dediği olsun dedi bende tmm dedim ne zamandır erkek olursa o olcak diyoruz herkese hanimefendi hazmedemedi kv de de kızından hemen etkilenir

Ismi aslında kv bu olsun çok seviyorum bu ismi dedi onun aklına gelmedi dedemin adı olduğu hatta ben başka isim dusunuyodum eşimde annemi kırma dediği olsun dedi bende tmm dedim ne zamandır erkek olursa o olcak diyoruz herkese hanimefendi hazmedemedi kv de de kızından hemen etkilenir
E daha güzel işte. Kayınvalidem çok istedi diye koyduk çokta alıştık. Kesin kararımız dersiniz olur biter. Hiç takacak bir şey yok.

Hala mi birlikte oturuyorsunuz Eşinizin ailesi ile??
Insanliktan nasibini alamamış şahıslara bu kadar anlam yükleyip sinirinizi bozmayın boşuna,Insanliktan anlamayacaklari gibi sizi de kendilerine benzetmeye çalışacaklar..
Kimseyi aynı anda memnun edemezsiniz,yok sayın..
Görmeyin,duymayın..
Içinde iyilik barindirmayana vereceğiniz her tepki boş..

E daha güzel işte. Kayınvalidem çok istedi diye koyduk çokta alıştık. Kesin kararımız dersiniz olur biter. Hiç takacak bir şey yok.
Bende öyle diycem bişey çıkarsa ama benim sınır olduğum benden 5 yaş küçük ve evlenip gitmiş bi kız niye karisiyo ne hakla her konuda bu böyle

Hala mi birlikte oturuyorsunuz Eşinizin ailesi ile??
Insanliktan nasibini alamamış şahıslara bu kadar anlam yükleyip sinirinizi bozmayın boşuna,Insanliktan anlamayacaklari gibi sizi de kendilerine benzetmeye çalışacaklar..
Kimseyi aynı anda memnun edemezsiniz,yok sayın..
Görmeyin,duymayın..
Içinde iyilik barindirmayana vereceğiniz her tepki boş..
Bende ayrıldım 1 sene oluyo gorumcem evlendi bende kendi evime gectim düşünün evim hazırdı ama ayrılmak için onun evlenmesini bekledi kp

Bende öyle diycem bişey çıkarsa ama benim sınır olduğum benden 5 yaş küçük ve evlenip gitmiş bi kız niye karisiyo ne hakla her konuda bu böyle
Bi insana karışıyor diyebilmek için söylediğinin bi karşılığının olması lazım. Siz değer vermez, takmazsanız kendisi konuşur kendisi dinler.

Back
X