- 11 Mayıs 2015
- 1.912
- 8.173
- 158
Iyi akşamlar hanımlar benim 1 gorumcem bir eltim var zamanindan beri bu görümce hanım bi şımarık bi pohpoh lanmisti anası babası tarafından 1sene oldu evleneli eskiden biz bir yaşıyorduk bu bakarken benim kapımı dinleyip esimle konustuklarimi annesine yetiştiriyodu yada bana tavır yapiyodu şimdi evlendi geçmişe bi sünger çekip iyi oldum onunla ama bu kız deismiyo sürekli bu aileye karisiyo düşünün eltim le küslerdi daha yeni barıştılar abisi onun evine gitmiyo dite kahroluyodu neyse ama akillanmiyo. Bugünkü konuya gelirsek bn hamileyim ve bebeğim erkek olduğunu öğrendik bugün kv kızına haber vermek için aradı bebegin adını söyleyerek geliyo dedi bebegin adıda benim dedemin adı olucak inşallah tabi bu niye adı o niye bu değilde o diyerek tepki gösterdi şimdi size soruyorum ona ne bundan niye rahat durmuyo yada ne yapıyım akıllansın bu artık haddini bilsin çok uzun oldu biliyorum ama 10 yılın birikimi var içimde kusura bakmayin (not: gerçekten zamaninda bana çok kötülüğü oldu deli gibi odama girip aglardim onun yüzünden niye böyle davraniyo diye kafaya takardim)