• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili günlük ... 70 kg.ile başlayalım

Kızlar pazartesi başlıyoruz değil mi ???

babasininkelebee
elifeyza
aysun
guler100

şimdilik 4kişiyiz. yeni bir sayfa açıcam ordan devam edicez. burda linkini paylaşıcam pazartesi günü.

ben pazartesi gunluk acarak 63.8 kg ile baslamistim ama ozel nedenlerden dolayi yazamadim. bugun de kacamak yaptim. spor yok, pko li biri olarak bakalim pazartesi tarti ne gosterecek. sizinle birlikte olmak daha keyifli olacak arkadaslar

bende varım :) 67 kloyum 63 e düşmem gerek pazartesimi başilıcaz ne yapmam gerekio arkadaşlar
ikizlerim var hepsini okuyamadım vakit yok :)

bende varım :) 67 kloyum 63 e düşmem gerek pazartesimi başilıcaz ne yapmam gerekio arkadaşlar
ikizlerim var hepsini okuyamadım vakit yok :)

allah bağışlasın ikizlerini ...geçmiş geçmişte kaldı maalesef biz yeniden buradayız :47: pazartesi takipte ol bize katıl müthiş gazlar veriyoruz birbirimize :1: darılmaca gücenmece yok:24: bende 65lerde kalmıştım şimdi sanırım 68 civarına çıktım tam kilo bildirimi pazartesi artık :26:hedef 60:27:
hepimiz taş gibi olalım kızlar:34:

allah bağışlasın ikizlerini ...geçmiş geçmişte kaldı maalesef biz yeniden buradayız :47: pazartesi takipte ol bize katıl müthiş gazlar veriyoruz birbirimize :1: darılmaca gücenmece yok:24: bende 65lerde kalmıştım şimdi sanırım 68 civarına çıktım tam kilo bildirimi pazartesi artık :26:hedef 60:27:
hepimiz taş gibi olalım kızlar:34:

harika bpazartesiyi dört gözle bekliorum o zaman

yasmis, cezmut hamilelik nasıl gidiyor?

lamekan nerelerdesin yaaaaa?

buralardayım cnm:3::3: sizleri takip ediyorum bende yazın 3 kilo alarak geri döndüm gecen cuma 67.0 dim bakalım bu cuma ne çıkacak ama ben diyet yapamıyorum buara sadece dikkat ediyorum kızımın bakıcı sorununu halledemedim canım sıkkın diyet falan hakgetire yani :19::19:

buralardayım cnm:3::3: sizleri takip ediyorum bende yazın 3 kilo alarak geri döndüm gecen cuma 67.0 dim bakalım bu cuma ne çıkacak ama ben diyet yapamıyorum buara sadece dikkat ediyorum kızımın bakıcı sorununu halledemedim canım sıkkın diyet falan hakgetire yani :19::19:

tamam canım eğer başlarsan yeni topiğimize beklerim burayı kullanmıyoruz artık.

Back
X