Depresif günlüğüm yine ben eyvahedigeldismile
dieceksinki yine ne var git yat 5.40 da kalkıcan manyakmısın sen
sen demezsinde ben dedim bile
günlük yav bu gün saat 4 gibiydi birdenbire acayip birşeyler olmaya başladı bende
müthiş bir bulantı baş dönmesi soğuk bir ter
bir saatten fazla sürdü tamam dedim gidiyorum fakat daha vakit yokmuyduki
bu kadar erkenmi oacaktı
sonra düzelmeye başlayınca jeton kareymiş düştü sonunda
olacağı buydu sonunda düzensiz az yemekten
bir aydır diyet diye aç geziyorum tam 5 kilo gitti
kaldı 5 kilo ama abi ne inat kiloymuş yapıştı gitmiyor 3 gündür gram oynamıyor
aslında çabuk yolunuda geçen hafta keşfetmiştim geri zekalı bir arkadaşım sayesinde
arkadaşım yabancı diyetteyim deyince ooo ne uğraşıyorsun
bizim orada kadınlar biraz kilo alsa bir hap var onu kullanırlar dedi
iyi güzel banada 4 adet verdi bak ikinci gün tamamen iştah bitecek heyyt yaşasın
birinci gün pek birşey yoktu amaa ikinci gün aman yaaaa tamamen sinirli alıngan ağlak
yani tam bir manik depresif biri olma yoluna girmişim birde değil yemek adını aklıma getirsem midem bulanıyor
de get dedimya başlarım böyle zayıflığa mankenmi olcan
arkadaşa fatiha okuyup bıraktım günlük kadeş adını bile bilmediğim bu sahte mucizeyi
şimdi gidiyorum günlükcan kendine iyi davran bilmediğin herşeyide alma
ah be günlük eşim ne zaman maaşını tam alacak da şu kapanmış kkmı biriktirmeden tek seferde yatıracak mirmirmirmir
ilk önemsemedim bugün yarın alır öder dedim ama bir hafta oldu kartlar hala kapalıohaoldumsmile nakitime güvendim suyunu çekti sağolsun:dilcikar:
ne zaman biriktirmiş de kapatmışlar fisfisfis
Allahım hayırlısı ile eşim kpssyi kazansın da iyi bir yere yerleşelim bunların elinden çıkalım düzenli maaş alalım:Saruboceq:
yarın da bizi götürüyorlar heralde eli boş götürmezler, neye de lazımsa:1closedeyes: sen ver eşimin hakkını gitmek istiyorsak biz gideriz, çok sinirliyim çok gerginim çokÇok üzgünüm çoook
Allahtan burası var kafa dağıtıyorum rahatlıyorummirmirmirmir birikmesini, cezaya girmesini önemsemiyorum eskisi gibi, eşimin askerliği çok şey öğretti bana:hulya: yeter ki sağlık olsun ben elimden geleni yapıyorum, eşim de yapsa kpssye canla başla çalışsa iyi olurkötükedihüso bir zamanlar benim bir iki bir şey yapayım harçlık olsun diye yaptığım şeylere kızan, biriktirmeme karşı olan, ben yastık altı birikimlerine karşıyım bana dünyalık geliyor diyen adam karıcığım hepsini sana ödeyeceğim diye diye tüketti sağolsun, artık güveneceğim tek kuruşum kalmadıgamyoncuiremsu Allahım tek isteğim çocuklarıma yatak, banyoma da dolap almaktımirmirmirmir
bacışım geldi hafta başı hava da kapalıydı eve kapandıkmirmirmirmir evimde yaptığım değişiklikleri çok beğendi, sıkılana kadar hoş gelir gözümüze ta ki yeni değişime kadar
dün biraz konuştuk bacışımla derin konulara daldık, gözüm korkmasın ümidim olsun istiyorum:Saruboceq: canım kuzum o benimopuyorumnanaktan diğeri de pek yaramaz kaçak ablasının merhametine güveniyo kerata
babası oğluşlarıma dün peygamber efendimizin doğum günü diye kumandalı araba almış. eve paketle geldi bunu size peygamberimizin doğum günü diye aldım dedigamyoncuiremsu dedim parayı nerden buldunkaydirigubbakcemile hanımbank sağolsun bütçeden ayırdık dediguclubacismile bu adamın da istediği zaman istediği şeyi almasına hatta para bulmasına da hayranımneyse çok döktüm içimi günlük, lafımı kirlenmek güzeldir kaazım! diye bitirmek istedim nedense...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?