hala kola ve cips te yiyormusunGünnüş Şu Gülçin Zillisine Söyle Alıcam Onun Façasını Aşağ, Hem Sölesin Bakim Helvası Neyli Olsun kaydirigubbakcemile3Anladı o Anladııı :jeyyar:
Neyseeee Hani Bugün İftarı Dışarda Yapasım Var Demiiştim yaaa, cıxxx yapamadım çünkü yeni evli kuzenim ve eşi geldiler iftara hemde 1 saat öncesinden haber verdiler ve koştur koştur sofraa düzeniydi yemeklerdi derken annemle mutfakta çarpışa çarpışa bi hal olduk kaydirigubbakcemile3 neyseki gayet güzel geçti iftarımız muhabbette koyuydu balkonda kahve keyfi yaptık ve yolcu ettik onları.. sonra duşa attım kendimi bigüzel suyun altında keyif yaptım bayılıyorum köpüklere suya ve şahane kokularazemuszemus az öncede ütü yaptım ve şimdi oturdum bi elimde fanta önümdede Profiterol mide fesatı geçircem biliyorum ama engel olamıyorumki kendimee yicem yicem dolapta nekadar Profiterol varsa hepsini yicem bananeaslında napim biliyomusun buzlukta dondurma var kutuda o dondurmadan biraz Profiterol'ün üstüne dökim bakim nasıl olcak:icecream: psikopata bağladım durumu yaaa dur valla koydum kafaya kalkıp üşenmicem yapıcam :lepi:
Yarında Ablamla Eniştemi davet ettim iftara ohhh eniştem gelince yüzümde güller açıyor çünkü bayılıyorum onunla sohbete sositososito hımm aslında erken yatmam lazım sahura kadar oturmasammı bilmiyorumkismileçünkü yarın babamla alışverişe çıkıcaz bakırköye ve ordanda ev için bi kaç bişi alıp döneriz artık iftara hazırlık yapıcam ayy neyse yaa aklım mutfakta şuan benim dur bi gidimde denim barii.. Eğer benden haber alamassan Kendi Engin Bilgilerimle Mide Fesatı Geçirdim Ben vereliniortak Hadi Pai Paiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?