günnüküm naber,nsıl gidiyo hayat..benim ki gitmeye çalışıyor işte
allahıma şükür derdim tasam yok.yüzümde güller açarak gelmedim bu sefer gördüğün gibi.
tanrıça karısı beni mahvetti.günlüğünü okudum az önce..ezanda okunuyodu tam.
gel de ağlama pati
evde tekim şuan.kimse yok..kahve canım çekiyo ama üşeniyorum kalkmaya.acayip yorgunum günnük..
bugün fellik fellik gezdim.neler aldım bi görsen zalak ihtiyacın vardı sanki azcık kenara köşeye para at derdin
cidden hayatım boyunca hiç para biriktirmedim ben günnük
dışarı çıkıcaksam cüzdanımı sıfırlama huyu nerden geldi bilmiyorum.bide çekiliş modundan çıkamadım hala
magazalarda bişe görsem aa şunu da alıyım hediye olarak diyorum,sonra içimden diyorum hediyeyi yolladın bile kime alcan 
bazı şeyleri düzene sokmam gerek artık gercekten.eve geliyorum hemen net i açıyorum.niye pati ? niye?
azcık kendine zaman ayır.yazın yaptıgın gibi kitaplar oku..
paso film izliyorum.deli gibi biri bitiyo biri başlıyo..kalk 2 bakım yap
maske neyin yap yüzüne.üşengenç biri oldum çıktım.pc mi kucagıma verin,15 20 de film.sonra kapımı çekin çıkın.yoook çıkmam odamdan.bu moddayım yanii.hep filmlede olmaz ki ama..
cumartesi pazar spor var Allahtan.yoksa evde dura dura canım sıkılır.dışarda gezmek de bi yere kadar artık
niye herşey sıkıcı geliyo bu aralar bana bilmiyorum 
evlilik yaşım gelmiş benim günnük anladım
bizimkilerin baryamda yazlığa gidelim düşüncesi geçti gitti,tatil yeri bakıyoruz(!)
bu möhim görevi bana verdiler
hiç gidesim yok
dip not: bu smileyler beni tatmin etmiyo
delphinsiz yazım tatsız tutsuz bişe oluyo yaa

nese günnük pati kaçar :87::87: ( bu lolik tanrıçama gelsin
)
allahıma şükür derdim tasam yok.yüzümde güller açarak gelmedim bu sefer gördüğün gibi.
tanrıça karısı beni mahvetti.günlüğünü okudum az önce..ezanda okunuyodu tam.
gel de ağlama pati
evde tekim şuan.kimse yok..kahve canım çekiyo ama üşeniyorum kalkmaya.acayip yorgunum günnük..
bugün fellik fellik gezdim.neler aldım bi görsen zalak ihtiyacın vardı sanki azcık kenara köşeye para at derdin
dışarı çıkıcaksam cüzdanımı sıfırlama huyu nerden geldi bilmiyorum.bide çekiliş modundan çıkamadım hala
bazı şeyleri düzene sokmam gerek artık gercekten.eve geliyorum hemen net i açıyorum.niye pati ? niye?
azcık kendine zaman ayır.yazın yaptıgın gibi kitaplar oku..
paso film izliyorum.deli gibi biri bitiyo biri başlıyo..kalk 2 bakım yap
cumartesi pazar spor var Allahtan.yoksa evde dura dura canım sıkılır.dışarda gezmek de bi yere kadar artık
evlilik yaşım gelmiş benim günnük anladım
bizimkilerin baryamda yazlığa gidelim düşüncesi geçti gitti,tatil yeri bakıyoruz(!)
bu möhim görevi bana verdiler
hiç gidesim yok
dip not: bu smileyler beni tatmin etmiyo
nese günnük pati kaçar :87::87: ( bu lolik tanrıçama gelsin