günaydın güllük
bugün benim doğum günüm güllük...
1984 yılının 27 kasım ında, soğuk bi Salı sabahı saat 07.30 da doğmuşum efenim...bööle buruşuuuk,çirkiiin, kara kara saçları olan bi kızceğiz olarak...hatta normalinden 17 gün kadar rötarlı da gelmişim, ne kadar sabırlı bi insan olduğumun kaynağı belli yani...
bugün itibariyle tam 26 yaşım doldu...küçükkene güzelde herşey gibi doğumgünleri de...hediyeler ( genelde kitap, kültolu çorap, eldiven bere vs olurdu ) bol bol pasta, annemin yaptığı yemekler ve bi sürü arkadaş...
yıllar geçtikçe yavaş yavaş her biri eksilip gitti, ailem dağıldı, hediyeler azaldı, annem terketti gitti...ama uzun bi zamandır ilk defa bu sabah doğum günümde, çok mutlu uyandım güllük, eşim sayesinde...
sabah kalkıp evin içinde uğrayacağım her odaya her yere kırmızı güller serpiştirmiş, güzel güzel notlar da yazmış: "iyi ki doğdun aşkım", "iyi ki varsın", "doğum günün kutlu olsun" , ve "dünyanın en güzel annesi"...oturdum ağladım güllük çok duygulandım...tamam; son 3 doğumgünümde de aşkım yanımdaydı sağolsun ama bu yaptığı güzellik, geçen senelerde alığı tektaş yüzük ya da ne bileyim pastalı eğlencelerden çok daha mutlu etti beni...
Allah herkesin yuvasını korusun, evlatlarını korusun...ne güzel söylemiş Bülent abla..bu şarkıyı hem bebişime hem de kocama hediye ediyorum:
yanımda sen varsın gönlümde huzur
seven bir insanın serveti budur
hasreti tattırma bana ne olur
ben doğdum doğalı şimdi mutluyum
doğum günüm bana geldiğin gündür
gönlümdeki özlem ateşi söndü
ağlayan gözlerim seninle güldü
yalnız senin için yaşayacağım
mutlu olman için çalışacağım
sana hep sevgiyle sarılacağım