Yeni birisine GÜVENMEK yine yeniden güvenmek ve yeniden bir ilişkiye başlamak.. Karşındaki kişi BANA GÜVEN ikimizde çocuk değiliz olgun kişileriz ve ne istediğimizi biliyoruz, senin korkularını anlıyorum ama ben olmasam bile yarın öbürgün bi başkası olucak ve sen yine düşünüceksin, herkes aynı değil gamze herkes aynı şeyi yapıcak mantığıyla ön yargılı yaklaşma, evet unutulması zor ve kolay olmayan bişi yaşamışsın fakat neden bi başkalarınada şans vermiyorsunda kapatıyorsun kendini herkese?? aynen bunları diyor karşımdaki kişi
söyledikleri doğrumu evet mantıklımı evet son derece mantıklı peki ben hazırmyım BİLMİYORUM BE GÜNLÜK korkuyorum yeni bir ilişkiye başlamaya, aradan 1.5 sene geçmesine rağmen ben henüz hazırmıyım bilmiyorum Bana Akıl Verirmisin? Çünkü İnan şuan Kendi Aklım Kendime Yetmiyor ve bomboş beynimin içi ve sol yanım uyuşmuş bi vaziyette...mafoldumben
Ne olur bana akıl ver dillen ve konuşş sen olsan neyapardınnnn vallahi aklım şaun yetmiyor bana ??
söyledikleri doğrumu evet mantıklımı evet son derece mantıklı peki ben hazırmyım BİLMİYORUM BE GÜNLÜK korkuyorum yeni bir ilişkiye başlamaya, aradan 1.5 sene geçmesine rağmen ben henüz hazırmıyım bilmiyorum Bana Akıl Verirmisin? Çünkü İnan şuan Kendi Aklım Kendime Yetmiyor ve bomboş beynimin içi ve sol yanım uyuşmuş bi vaziyette...mafoldumben
Ne olur bana akıl ver dillen ve konuşş sen olsan neyapardınnnn vallahi aklım şaun yetmiyor bana ??