- 20 Şubat 2010
- 33.381
- 6.650
- 773
Allegria için çok üzüldüm.
Bunu belirtmeliyim önce. İnşallah o düşüncesiz adamın yaptığı yanına kalmaz. İnşallah çok acı çeker ve pişmanlıktan sürünür. Birinin ahını almak ne demektir bilmiyor o henüz. Dur bakalım günlük... Zamanı var bu işin. Kötü şeyler gelecek başına, hem de çok kötü şeyler...Çok çok mutsuz olacak, çoookk üzülecek daha... 
Peki beni üzen bebek surat ne yapmıştı biliyor musun? Konuşmuştu benimle.
Güzellikle, beni kırmadan anlatmıştı... Dürüst davranmadı, aptal aptal bahaneler buldu ama konuştu ya işte... :) Açıklama yapmayı denedi, becerememiş olsa da çabaladı... Ben artık çok sıkılıp hiçbir şey demeden bitirmeyi planlarken,'O' ben tek başıma karar veremem seninle de konuşmam gerekiyordu demişti. Ben 'biz' demezken, o ayrıldıktan sonra bile 'biz' diyebilmişti ikizim için. Aramızda geçenleri ifade etmek için... mafoldumben mafoldumben
Özledim mi ki onu? Keşke yanımda olsaydı şimdi, keşke... mafoldumben
Yazacaktım bir şeyler ama tadım kalmadı, düşünürken bile yoruldum.
Teşekkür ederim sana bebek surat.
Seni çok sevdim, tahmin edemeyeceğin kadar çok.
Seni gördüğüm o andaki hissi yaşatabilen başka bir erkek olmadı hala.
O bambaşkalığı bulamadım kimsede.
Ama olamadık beraber. İstediğim hiçbir şeyi yaşayamadım seninle.
Bu yüzden seninle karşılaşmamış olmayı dilerdim hep, ama olan olmuş, üstünden neler neler akıp gitmiş. Artık üzülmüyorum. Senin için deli gibi ağladığım günleri değil de o sevimli esprilerini hatırlamayı tercih ediyorum ille de aklıma getireceksem. :))
Görüşürüz günlüğüm.

Peki beni üzen bebek surat ne yapmıştı biliyor musun? Konuşmuştu benimle.
Güzellikle, beni kırmadan anlatmıştı... Dürüst davranmadı, aptal aptal bahaneler buldu ama konuştu ya işte... :) Açıklama yapmayı denedi, becerememiş olsa da çabaladı... Ben artık çok sıkılıp hiçbir şey demeden bitirmeyi planlarken,'O' ben tek başıma karar veremem seninle de konuşmam gerekiyordu demişti. Ben 'biz' demezken, o ayrıldıktan sonra bile 'biz' diyebilmişti ikizim için. Aramızda geçenleri ifade etmek için... mafoldumben mafoldumben
Özledim mi ki onu? Keşke yanımda olsaydı şimdi, keşke... mafoldumben
Yazacaktım bir şeyler ama tadım kalmadı, düşünürken bile yoruldum.
Teşekkür ederim sana bebek surat.
Seni çok sevdim, tahmin edemeyeceğin kadar çok.
Seni gördüğüm o andaki hissi yaşatabilen başka bir erkek olmadı hala.
O bambaşkalığı bulamadım kimsede.
Ama olamadık beraber. İstediğim hiçbir şeyi yaşayamadım seninle.
Bu yüzden seninle karşılaşmamış olmayı dilerdim hep, ama olan olmuş, üstünden neler neler akıp gitmiş. Artık üzülmüyorum. Senin için deli gibi ağladığım günleri değil de o sevimli esprilerini hatırlamayı tercih ediyorum ille de aklıma getireceksem. :))
Görüşürüz günlüğüm.
Son düzenleyen: Moderatör: