Aldigim Bana Gore Kucuk Cevreme Gore Coook Buyuk Kararlarin Beni Bu Derece Degistirecegine..
Mutlu Edip Hayatimin Guzelliklerle Dolu Olacagina Inanamadim..
Ama Oldu.. :Saruboceq:
Sanirim Hersey Niyet Etmekteymis..Pozitif Dusunmekteymis..Gerisini Rabbim Oyle Yada Boyle Verirmis..Allah'im Sen Nelere Kadirsin..
Aldigim En Basit Karar.. Artik Daha Cok Susup Daha Az Konusup Karsimdakileri Iyice Tanimadan Yorum Yapmayacagim,Inanmayacagim..
Zira Sahte Hayatlariyla Cok Kisi Var Karsimizda.. yerimseniben
Arkadaslarimin Ve Cevremdeki Profesyonel Edebiyatci Arkadaslarin Destegi Ve Gaziyla Denemeler Yazmaya Basladim.. Onada Bi Hayirlisi Desek Mi
En Onemlisi Gunluk Can.. Artik "Ben"i Onemsiyorum..Boyle Olunca Karsimdakilerde Onemsemek Zorunda Kaliyor
Hayatimdaki Kucuk Sirlari Seninle Paylasmayacagim Ayrica...
Netede Ara Veriyorum Artik..Hersey Icimde Yasandikca Guzel..
Hadi Hos-Kal :jeyyar:
Mutlu Edip Hayatimin Guzelliklerle Dolu Olacagina Inanamadim..
Ama Oldu.. :Saruboceq:
Sanirim Hersey Niyet Etmekteymis..Pozitif Dusunmekteymis..Gerisini Rabbim Oyle Yada Boyle Verirmis..Allah'im Sen Nelere Kadirsin..
Aldigim En Basit Karar.. Artik Daha Cok Susup Daha Az Konusup Karsimdakileri Iyice Tanimadan Yorum Yapmayacagim,Inanmayacagim..
Zira Sahte Hayatlariyla Cok Kisi Var Karsimizda.. yerimseniben
Arkadaslarimin Ve Cevremdeki Profesyonel Edebiyatci Arkadaslarin Destegi Ve Gaziyla Denemeler Yazmaya Basladim.. Onada Bi Hayirlisi Desek Mi
En Onemlisi Gunluk Can.. Artik "Ben"i Onemsiyorum..Boyle Olunca Karsimdakilerde Onemsemek Zorunda Kaliyor

Hayatimdaki Kucuk Sirlari Seninle Paylasmayacagim Ayrica...
Netede Ara Veriyorum Artik..Hersey Icimde Yasandikca Guzel..
Hadi Hos-Kal :jeyyar: