- 20 Temmuz 2007
- 2.319
- 397
- 698
- 39
Önce dün geceki rüyalarımı anlatayım günlük arka arkaya iki rüyada eski sevgililerimi gördüm sırayla bi de
ilk rüyamda ilk sevgilimi gördüm dolaşıyoruz kuzenlerim filan var yanımda biz küsmüşüz de barışmaya çabalıyodu.İkinci rüyamda da ikinci sevgilimi gördüm benim önümden gidiyomuş hiç farkında değilim tam manavın yanından geçerken bişeyin fiyatını soruyo sesinden anladım ve hemen arkama döndüm beni görmesin diye ama o yolun üzerinde bi cafede annemler beni bekliyo oraya gitmem lazım onun beni görmesini de istemiyorum.İşte dolanıyorum cafeye diğer taraftan gidiyorum bakıyorum yine önüme çıkmış ama yüzüne bile bakmadan cafeye giriyorum hemen. Böyle işte arka arkaya kabus gördüm
Bi yorumlasana günlük nedir şimdi bunlar. Zaten regl olmuştum karnım ağrıyodu zorla uyumuştum ve sabah kalktım bunları hatırladım. Neyse fazla düşünmemek lazım.
Yarın öğrencilerimi sınav yapacağım bilgisayarda uygulamalı bir sınav olcak.Uygulamalı sınavlarda genelde problem çıkıyor bilgisayarlar kapanıyo bişeyler oluyo inşallah yarın bişey olmaz.Özellikle de elektrikler gitmesin lütfen.Dün yoktu elektrikler 4 saatim gitti boş boş oturduk.Hemen öğrenciler hocam sınavda giderse napacağız diyolar.Başka zaman yaparız dedim hemen sevindiler inşallah elektrikler gider diye dua ettiler
Bu hafta da bitiyo günlük zaman su gibi geçiyo valla bu yıl hızlı geçecek sanırım. Hadi ben kaçayım da şu soruları kontrol edeyim tekrar biraz da değişiklik yaparım belki 1 soru da kararsız kaldım.:82:
Yarın öğrencilerimi sınav yapacağım bilgisayarda uygulamalı bir sınav olcak.Uygulamalı sınavlarda genelde problem çıkıyor bilgisayarlar kapanıyo bişeyler oluyo inşallah yarın bişey olmaz.Özellikle de elektrikler gitmesin lütfen.Dün yoktu elektrikler 4 saatim gitti boş boş oturduk.Hemen öğrenciler hocam sınavda giderse napacağız diyolar.Başka zaman yaparız dedim hemen sevindiler inşallah elektrikler gider diye dua ettiler
Bu hafta da bitiyo günlük zaman su gibi geçiyo valla bu yıl hızlı geçecek sanırım. Hadi ben kaçayım da şu soruları kontrol edeyim tekrar biraz da değişiklik yaparım belki 1 soru da kararsız kaldım.:82: