sana içimi döksem öylesine rahatlıycamki 
ama gel gör benim yazı dilim çok zayıftır içimdeki heyecanı sevinci pek yansıtamıyorum
galiba ben yazı diliyle değil konuşma diliyle herşeyi ifade edebiliyorum
asla sevmediğim bi insana seni seviyorum demem
evet belki çok cana yakın çok içten olabilirim
ama kalbimi herkes fethedemiyo
hamilelik tüm hormonlarımı değiştirdi
sinirlerim alınmış gibi

gerçi önceleride çok sinirli sert bir yapıya sahip değildim
şu son aylarda Rabbim bana öyle farklı şeyler yaşattıki
sende biliyon günnüş
anne olma ihtimalini hiç kendime yakın görmeyip sana umutsuzca yazdığım dönemlerde mucizemle karşılaştım o zaman Rabbime dahada yakın oldum
aylar önce yapmak isteyip cesaret edemediğim yine yanlış anlaşılmaktan korktuğum görüşmeyi bgn gerçekleştirdim bana bu cesareti darülaceze ziyareti verdi ordaki sahipsizliği yanlızlığı görünce
hayatta hiç bir zaman kinin ve öfkenin insana bir faydası olmadığını gördüm
ben içimde bir melek taşıyorum ve o meleğime iyi şeyler aşılamam lazım şimdiden
sevgi saygı ve barış içinde büyüsün
annesi çocukça laf atmaların söyleşilerin içinde olursa bunu meleğim hisseder ve oda bana benzer Allah korusun
sebepsiz kırgınlık yanlış anlaşmalar belki sıcağı sıcağına yapılmayan tlf görüşmesi bgne kısmet oldu galiba bu gece daha rahat uyuyucam

ama gel gör benim yazı dilim çok zayıftır içimdeki heyecanı sevinci pek yansıtamıyorum
galiba ben yazı diliyle değil konuşma diliyle herşeyi ifade edebiliyorum
asla sevmediğim bi insana seni seviyorum demem
evet belki çok cana yakın çok içten olabilirim
ama kalbimi herkes fethedemiyo
hamilelik tüm hormonlarımı değiştirdi
sinirlerim alınmış gibi
gerçi önceleride çok sinirli sert bir yapıya sahip değildim
şu son aylarda Rabbim bana öyle farklı şeyler yaşattıki
sende biliyon günnüş
anne olma ihtimalini hiç kendime yakın görmeyip sana umutsuzca yazdığım dönemlerde mucizemle karşılaştım o zaman Rabbime dahada yakın oldum
aylar önce yapmak isteyip cesaret edemediğim yine yanlış anlaşılmaktan korktuğum görüşmeyi bgn gerçekleştirdim bana bu cesareti darülaceze ziyareti verdi ordaki sahipsizliği yanlızlığı görünce
hayatta hiç bir zaman kinin ve öfkenin insana bir faydası olmadığını gördüm
ben içimde bir melek taşıyorum ve o meleğime iyi şeyler aşılamam lazım şimdiden
sevgi saygı ve barış içinde büyüsün
annesi çocukça laf atmaların söyleşilerin içinde olursa bunu meleğim hisseder ve oda bana benzer Allah korusun
sebepsiz kırgınlık yanlış anlaşmalar belki sıcağı sıcağına yapılmayan tlf görüşmesi bgne kısmet oldu galiba bu gece daha rahat uyuyucam