cok yorgunum,cok uykusuz,
yarın evde mevlut var kardesımın asker mevlutu,valla yuz kısıyı gecıcek gıbı:44:ıns hersey guzel gecer
bugun 10kasım ıcın gorevlıydım,sabah erkenden gıttım,o sıren seslerı herkesın saygı durusunda bı hızada durması cok duygusal cok anlamlı ya,o ıstıklal marsının bı agızdan solenmesı,nur ıcınde yat atam
ordan sonra kardesımle alısverıse gttık 1saatlık yola,ben bı ayakkabı bı canta aldım lacıvert..ıhtıyactan degıl sırf gozum kaldı dıe bıde uygun geldı fıyatı
sonra eve geldık,ust bas degıstık,tekrar carsıya gıttık annmde geldı bu sefer
alıncakları aldık dolastık aksam ezanda geldık eve
son rututsları yaptık yarın ıcın gyceklerımızı hazrladık
yarında erken kalkıcaz
ıns guzel bı gun olur ıslerımız rast gıder
cumartesı gecesıde nbasıpse eglence olcak bakalım
son 10 gunun ıcınde kardesımın gtmesı cok tuhaf bı duygu daha ne hıssettıgımız bellı degıl
ama ben ondan beter gun sayıyorum
allahım kardesım ve butun askerler snaa emanet
yarın evde mevlut var kardesımın asker mevlutu,valla yuz kısıyı gecıcek gıbı:44:ıns hersey guzel gecer
bugun 10kasım ıcın gorevlıydım,sabah erkenden gıttım,o sıren seslerı herkesın saygı durusunda bı hızada durması cok duygusal cok anlamlı ya,o ıstıklal marsının bı agızdan solenmesı,nur ıcınde yat atam
ordan sonra kardesımle alısverıse gttık 1saatlık yola,ben bı ayakkabı bı canta aldım lacıvert..ıhtıyactan degıl sırf gozum kaldı dıe bıde uygun geldı fıyatı
sonra eve geldık,ust bas degıstık,tekrar carsıya gıttık annmde geldı bu sefer
alıncakları aldık dolastık aksam ezanda geldık eve
son rututsları yaptık yarın ıcın gyceklerımızı hazrladık
yarında erken kalkıcaz
ıns guzel bı gun olur ıslerımız rast gıder
cumartesı gecesıde nbasıpse eglence olcak bakalım
son 10 gunun ıcınde kardesımın gtmesı cok tuhaf bı duygu daha ne hıssettıgımız bellı degıl
ama ben ondan beter gun sayıyorum
allahım kardesım ve butun askerler snaa emanet