- 20 Temmuz 2007
- 2.319
- 397
- 698
- 39
Günlük ne yapıyo bu şahıs bi çözümlermisin benim için. Bu akşam msnde baya sohbet ettik ama gerçekten ilginç bir sohbetti. Bir erkek kendini kötüler mi hiç, yapabiliyomuş yaşayınca öğrendim. Bugün sanki dili çözüldü biraz kaç gündür canının sıkkın olduğunu söyledi. Kendini bana layık görmüyomuş, nedeni de hayatında birsürü kız olmuş sayısını ben bile bilmiyorum dedi. Çapkınsın dedim yok öyle değil dedi gönül eğlendirmek değilmiş niyeti ama hiçbiriyle de anlaşamamış ayrılmışlar. Ben dediğim dedik bir insanım huysuzum biraz dedi. Ben de öyle biriyim sen öyle dışardan nasıl göründüğüme bakma dedim. Sen çok değerlisin çok hanıfendi birisin dedi. Sana layık olduğumu düşünsem bir an bile durmazdım dedi. Dürüstçe kendini anlattı bana günlük. Ve bu benim hoşuma gitti. Beni tanıdığına pişmanmısın dedi hayır dedim zaten çok fazla da tanımıyorum ki, bikaç görüşmeyle anlayamazsın insanların içini dedim.Belki tanıdıkça nefret edeceksin dedi. Ben de belamı arıyorum heralde ama seni tanımak istiyorum dedim, sonra bana belanı arıyosun dedi
Ben daha ne diyim günlük tanımak istiyorum dedim yani daha ne yapayım. Neyse artık ona kalmış ben bir adım attım bu sözün üstüne bişeyler anlaması lazım. Artık nasıl bir yerim varsa kafasında kendini bana layık görmüyomuş, ben çok iyiymişim. Ben yatayım günlük zaten hastayım bugün doktora gittim okula gitmedim. Bu hafta yazılı yapcam derslere gireyim diye rapor da almadım. Çok fena öksürüğüm var inşallah yarına azalır ders işlemem lazım