Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Şuan kuzenleri ile beraber genelde kavga dövüş evin bahcesinde vakit geçiriyor ama ben çok sıkıldım. Ayrıca kocamdan da uzağım evlendigimizden beri ilk defa bu kadar uzun ayrı kaldık. Buraya gelirken amacım oğluma değişiklik olsun kac zamandir eve tikili kaldi cocuk diye ve hala öyle teselli ediyorum kendimi. Ama inanılmaz bunaldim. Evimi kocami sakin dingin hayatımı çok özledim. Şu son 1 hafta da lutfen çarçabuk gecsin ve evimize dönelim
 Şuan kuzenleri ile beraber genelde kavga dövüş evin bahcesinde vakit geçiriyor ama ben çok sıkıldım. Ayrıca kocamdan da uzağım evlendigimizden beri ilk defa bu kadar uzun ayrı kaldık. Buraya gelirken amacım oğluma değişiklik olsun kac zamandir eve tikili kaldi cocuk diye ve hala öyle teselli ediyorum kendimi. Ama inanılmaz bunaldim. Evimi kocami sakin dingin hayatımı çok özledim. Şu son 1 hafta da lutfen çarçabuk gecsin ve evimize dönelim  30.06.2020 - 01:43 - Salı
 30.06.2020 - 01:43 - Salı buna hiç hazır değildim günlük acısının günbe gün hafifleyeceğini düşünürken bu denli içime işleyeceğini tahmin edemedim.
 buna hiç hazır değildim günlük acısının günbe gün hafifleyeceğini düşünürken bu denli içime işleyeceğini tahmin edemedim.Seni çok çok iyi anlıyorum.Rabbim yüzümüzü güldürsün.Sevgili günlük. Hep çok sevmişimdir yazmayı kendi kendime dertleşmeyi. Ben artık anne olmak istiyorum . Benmle beraber vajinismusu yenenler hep hamile kaldı ben hala yerimde sayıyorum. Rabbim bilip bilip işler . Vakit gelince hayırlısıyla verir diyorum ama içim içimi yiyor kimseyle dertleşemyrum çok üzülyrum . İnşallah Rabbim tez vakitte aratmadan beni ve isteyen herkesi de evlat sahibi yapar