- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
- Konu Sahibi OoOturtleOoO
sen hamile misinn ay çok sevindimmm:))hey turtel iyi gidiyor canim, cok sukur :))) Sen nasilsin?
owww sen cok iyi vermissin 23 kilo mu oldu kiz, masallah![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen hamile misinn ay çok sevindimmm:))hey turtel iyi gidiyor canim, cok sukur :))) Sen nasilsin?
owww sen cok iyi vermissin 23 kilo mu oldu kiz, masallah![]()
![]()
sen hamile misinn ay çok sevindimmm:))
ayyy çok sevindim canımmm:))) benimde iyi gidiyor şimdilik diyete devam cinsiyeti belli oldu mu?evet canim hamileyim :)
tesekkur ederim hihi
sen naptin nasil gidiyor?
ayyy çok sevindim canımmm:))) benimde iyi gidiyor şimdilik diyete devam cinsiyeti belli oldu mu?
ayy hadi inşallah canım hayırlı sağlıklı bi evlat olur inşallah:) elimden geldiğince devam ediyorum ama eskisi kadar iyi değil sankiyok cinsiyeti henuz belli degil, cuma gunu doktorda kontrolum var o zaman belli olucak insallah
diyete devam diyosun he :) iyi iyi birakma sakin devam et ba$lami$ken![]()
ayy hadi inşallah canım hayırlı sağlıklı bi evlat olur inşallah:) elimden geldiğince devam ediyorum ama eskisi kadar iyi değil sanki![]()
ayy inşallah canım mezuniuyetime kadar gitse yeter:)) cuma günü haberini bekliyorum şimdiden:)sagol canim, amin benimde tek temenim saglikli ve hayirli olmasi
hayir deme oyle, 25 kilo gitmis. 22 kilo kalmis. yolu yarilamissin ne guzel !!!!
ve geri almiyorsundayavas verdigin icin belkide
2015 yaz girmeden kalan 22 kiloda gider insallah![]()
verirsin insallah o zamana kadarayy inşallah canım mezuniuyetime kadar gitse yeter:)) cuma günü haberini bekliyorum şimdiden:)
tebrıkler 30 kılo çok güzelsevgili günlük :) geçmişe baktım da eski kararlı azimli benden eser kalmamış ama yinede iyi şeylerde olmadı değil oldu 30 kilo verdim ama bu da çok da başarı değil daha verecek bi 20 kilom daha var