Sevgili Günlük...

sevgili günlük mayıstan beri yazmamışım sana
temmuza kadar 26 kilo verip eylüle kadar 6 kilo aldım 20 gündür tekrar başladım ve 6 kiloyu vermeye çalışıyorum ve hedef 70 bu kez son bi 26 daha versem pek de güzel olur:)

günlük en son ne zaman sana yazdım hatırlamıyorum ama hayatım çok değişti.
aldığım kararlar hayatımda ki insanlar bu aralar işten mi güçten mi bilemedim ama
bedenim ruhum yorgunum.
aklımda deli sorular. bu hayatta 1 ya da 2 saniye sonra ne olacağımı bilmeden planlar
yapıyorum.... neyse iyi geceler

ayyy çok sevindim canımmm:))) benimde iyi gidiyor şimdilik diyete devam cinsiyeti belli oldu mu?

yok cinsiyeti henuz belli degil, cuma gunu doktorda kontrolum var o zaman belli olucak insallah ;)
diyete devam diyosun he :) iyi iyi birakma sakin devam et ba$lami$ken ;)

yok cinsiyeti henuz belli degil, cuma gunu doktorda kontrolum var o zaman belli olucak insallah :KK66:
diyete devam diyosun he :) iyi iyi birakma sakin devam et ba$lami$ken :KK66:
ayy hadi inşallah canım hayırlı sağlıklı bi evlat olur inşallah:) elimden geldiğince devam ediyorum ama eskisi kadar iyi değil sanki:(

ayy hadi inşallah canım hayırlı sağlıklı bi evlat olur inşallah:) elimden geldiğince devam ediyorum ama eskisi kadar iyi değil sanki:KK43:

sagol canim, amin benimde tek temenim saglikli ve hayirli olmasi ;)

hayir deme oyle, 25 kilo gitmis. 22 kilo kalmis. yolu yarilamissin ne guzel !!!!
ve geri almiyorsunda :nazar: yavas verdigin icin belkide ;)
2015 yaz girmeden kalan 22 kiloda gider insallah ;)

sagol canim, amin benimde tek temenim saglikli ve hayirli olmasi :KK66:

hayir deme oyle, 25 kilo gitmis. 22 kilo kalmis. yolu yarilamissin ne guzel !!!!
ve geri almiyorsunda :nazar: yavas verdigin icin belkide :KK66:
2015 yaz girmeden kalan 22 kiloda gider insallah :KK66:
ayy inşallah canım mezuniuyetime kadar gitse yeter:)) cuma günü haberini bekliyorum şimdiden:)

Sevgili gunluk. Sana ilk kez yaziyorum. Ilk kez asik oldum deli gibi. 4 aydir hergun ruyamda. Sevemk degil ask...agliyorum. asik oldum, 3 hafta sonra kazandim onu.. 3 ay cok guzel bi iliskimiz vardi. Evlencektik. Bebislerimiz olcakti. Ailelere ne zaman soyleyecegimiz belliydi. Ki akraba cevremdendi zaten . Muhtesemdik. Havalarda ucuyordum. Farkli sehirlerdeydik ama bi kere bile zor gelmedi hp icimde hissettim onu kaderimdi bilirdim. Ama kavga ettik bi guj sebepsiz yere . O beni kirici konustu ben de kizdim dikkatli ol die. Bitiverdi. Bitti denedi ama ona ulasmami engelledi. 2-3 hafta oldu konusmadik. Bidaha konusma benle git dedi. Bidaha ulasamadim. Bekliyorum be askimi. Doner insallah. O evlenene kadar beklerim ben. O bilmese de beklerim.. deger evrdigi ilk sey ben sonra askimdi. Degistiremem kalbimi. Bkliyorum

dün ilk defa kilom yüzünden ağladım . 1.60 boyunda 67 kiloyum ve nişanlım bana düğüne kadar ( ağustos) zayıflamalısın şişko gelin derler dedi espri yaptığını sandı ama beni ne kadar kırdığının farkında bile değildi. hedefim ağustosa kadar 50 kilo olmak bugün başladım spor ve diyete kararlıyım ona çıtır gelin nasıl olurmuş göstericem :)
Sen kaşındın damat beey :D

sevgili günlük :) geçmişe baktım da eski kararlı azimli benden eser kalmamış ama yinede iyi şeylerde olmadı değil oldu 30 kilo verdim ama bu da çok da başarı değil daha verecek bi 20 kilom daha var

Sevgili günlük;
20.10.2015 bu günlüğü açalı 2 yıl olacak nerdeyse. neler oldu kısaca anlatmak istiyorum. okulumu bitirdim, diplomamı aldım, o hep hayalini kurduğum 'hiç bişey yapmadan' tatilimi de yaptım. çok da hayalini kurduğum gibi 'muhteşem', 'eşsiz' ve en önemlisi 'mutlu' değildim. karamsarlık ve kararsızlık en büyük yoldaşım oldu. ve en kötüsü de eşsiz bir depresyona girdim. girdim girmesine de çıktım mı sorusuna verebileceğim cevap hala belirsiz. şimdiye gelşrsek bu gün bi iş görüşmem oldu ve en önemlisi dersaneye kayıt oldum. evet yeni umutlar yeni hedefler.. yeni bir başlangıç .. özetle genel durumum bu...
tabi birde zor bela verdiğim kilo duruma gelirsek eğer orda da durumlar çok vahim.. 117.7 ile başladığım bu yolculuğa 82.3 ile bir virgül koydum ve tabiki şuan keşke hiç koymasaydım noktasındayım. çünkü tartıda gördüğüm rakam 105.. tekrar üç haneli rakamlar tekrar kocaman bir göbek... oysa hedef 70di kaldı ki son zamanlarda gaza gelip 65 bile diyebilirken şimdi tekrar sıfırdan başlıyorum. biliyorum.. başarabilirim.. başaracağım.. başka çarem de yok...hep buralarda olmaya çalışacağım inşallah bu sefer olacak:)

Back
X