- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi Bahar nisan
Ben anneme çekmişim onun da abime hamileyken çok büyümüşBenım erkek ama buyumedı hala aynı sutyenlerı takıyorum bu yapısal ablamın buyumustu baya onunda oglu var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anneme çekmişim onun da abime hamileyken çok büyümüşBenım erkek ama buyumedı hala aynı sutyenlerı takıyorum bu yapısal ablamın buyumustu baya onunda oglu var.
Ay yok öle hemencecık yuvarlanmıyosunuz uzunlar valla sanslısın he uzunların doğumuda kolay oluyor normal dogumu genelde cattt dıye fırlatıyorlar bızde mınyınlugumuzun ımtıhanını bu sekılde öduyoz hersey daha zor cocugu tasımak bıle zor valla ben sımdıden yurumeye mecalım yok uzun olan arkadaslarım hamıleyken tay gıbıydı ceylan gıbı seke seke gezdıler aylarcaBen de 1.72"yim :) yok kız yine belli oluyo kilo aldığım.. İlk defa bu bir senede 65kilo üzerine çıktım.. Hep 58-59 kiloydum.. Sonra tiroid sağolsun kilo aldım aldım aldım 72"yle de hamile kaldım
Evet genç anne olucam diye seviniyorum annem de bana 'senin yaşındayken iki çocuk doğurmuştum' diyonapiyim anne olmadı 2sene bende istedim Allah Allah
![]()
Ben de gördüm rüyamda o kadar tatlıydı ki tostombul bişeydi resmen :) anne benden bu çocuk nasıl çıktı diyodumAynen canım erkek:) rüyam da gördüm hatta :) o gördüğüm çocuğu doğuracağım :) bence :)
Hahahah kız eşim yatıyo uyandırcaktım gülme sesineAy yok öle hemencecık yuvarlanmıyosunuz uzunlar valla sanslısın he uzunların doğumuda kolay oluyor normal dogumu genelde cattt dıye fırlatıyorlar bızde mınyınlugumuzun ımtıhanını bu sekılde öduyoz hersey daha zor cocugu tasımak bıle zor valla ben sımdıden yurumeye mecalım yok uzun olan arkadaslarım hamıleyken tay gıbıydı ceylan gıbı seke seke gezdıler aylarca![]()
Aynen tabı canım saglıklı olsunlar hayırlı olsunlar da ama yıgenlerımın hepsı erkek valla erkege doyduk kız doğurayım da sülaleye renk gelsinBenim de geçen hafta kontrol vardı bişey demedi cinsiyetiyle ilgili bakalım cuma günü netleşir zaten kesin gibi söylemişti kız derken ama bakalım hayırlısı inşallah ilk ya hiç farketmez kız erkek![]()
O zaman ben de sınırdayım minyon sayılmamHahahah kız eşim yatıyo uyandırcaktım gülme sesineçok komiksin Allah iyiliğini versin e mi
boyun 1,62minyon değilsin :) 1.59ve altı minyon oluyor :) :) :)
Benim gördüğüm normal kilodaydı.. Kahverengi iri gözlü, aşırı güler yüzlü gözler ini benden ayırmayan çok güzel bir çocuktu.. Rüyamda emzirdim, giydirdim.. Sevdim.. Uyandım çocuğum nerde diye bakındım sonra fark ettim rüya olduğunu.. O bebeğe aşık oldum benBen de gördüm rüyamda o kadar tatlıydı ki tostombul bişeydi resmen :) anne benden bu çocuk nasıl çıktı diyodum![]()
Olabilir ne istersen aksi oluyo ya zatenAynen tabı canım saglıklı olsunlar hayırlı olsunlar da ama yıgenlerımın hepsı erkek valla erkege doyduk kız doğurayım da sülaleye renk gelsinıstıyorum az da kız bebek oyuncakladı görelım etrafta ıstıyorum ama kesın erkek olur
cunku herkes hadı barı sen kız dogurda havamız degıssın dıyıp heveslendıklerı ıcın tersı olcak buyuk ıhtımal
![]()
Ha yok sen tam ortasın :) minyonum minyonum deme minyon olursunO zaman ben de sınırdayım minyon sayılmam1.60 benimki
![]()
Tabı böle 3cm daha uzun oldugumu sen söleyınce bırden havam degıstı bak resmen selvı boyluymusum yarın herifime sölim selvı boylu bır avrat almıssın dıcemHahahah kız eşim yatıyo uyandırcaktım gülme sesineçok komiksin Allah iyiliğini versin e mi
boyun 1,62minyon değilsin :) 1.59ve altı minyon oluyor :) :) :)
Bazen görülen rüya gerçekten oluyo. Ben ultrasonda geçen hafta gözlerini gördüm iriydi hâlâ unutamadım yüzünü aşık olmamak elde değil ki :) doktorum özellikle gözlerini gösteriyo anneme bile koş gel bak diyoBenim gördüğüm normal kilodaydı.. Kahverengi iri gözlü, aşırı güler yüzlü gözler ini benden ayırmayan çok güzel bir çocuktu.. Rüyamda emzirdim, giydirdim.. Sevdim.. Uyandım çocuğum nerde diye bakındım sonra fark ettim rüya olduğunu.. O bebeğe aşık oldum ben❤
OZaman alırım bır kaynanaduası cunku ben gorusmuyorum ama senın kaynananda kaynana sonucta oda dua etse olur kız duası saglıklı hayırlı amınOlabilir ne istersen aksi oluyo ya zatenbenim kaynana da sanki dünyaya inat kız istedi hep oldu sanırım istediği
![]()
HahahahTabı böle 3cm daha uzun oldugumu sen söleyınce bırden havam degıstı bak resmen selvı boyluymusum yarın herifime sölim selvı boylu bır avrat almıssın dıcem3 cm aşkım cok sukur dıcem oda buyuk ıbtımal benı dınlemez ve şöle der aa ölemı askım guzel anladık tabı
![]()
Tövbe yarabbim zaten ailede bi ben böyle kaldım inşallah daha da vahim olmaz durumumHa yok sen tam ortasın :) minyonum minyonum deme minyon olursun![]()
Evet ya bende o çocuğu doğurucam diyorum eşime.. Aynı eşime benziyordu :)Bazen görülen rüya gerçekten oluyo. Ben ultrasonda geçen hafta gözlerini gördüm iriydi hâlâ unutamadım yüzünü aşık olmamak elde değil ki :) doktorum özellikle gözlerini gösteriyo anneme bile koş gel bak diyobana çekmiş heralde yavrum
![]()
Görüşmemekle iyisini yapıyosun bence keşke ben de bu kadar görüşmek zorunda kalmasaydım Allahtan artık yanlarında değilim buna da şükürOZaman alırım bır kaynanaduası cunku ben gorusmuyorum ama senın kaynananda kaynana sonucta oda dua etse olur kız duası saglıklı hayırlı amın![]()
İçime su serpttınHahahahhadi hadi sımarma demesin
Tabi canım 160 169arası orta boy oluyor..
170 ve üzeri uzun oluyor kadınlarda
İnsallaaaaaahEvet ya bende o çocuğu doğurucam diyorum eşime.. Aynı eşime benziyordu :)
Hayırlı sağlıklı evlat olsun ilk önce ❤❤
Hahahah önemli olan mesafeler değildirTövbe yarabbim zaten ailede bi ben böyle kaldım inşallah daha da vahim olmaz durumumeşimle resmen emirle feriha gibiyiz yahu
![]()
Oy kuzum ben doğruyu söyledim :) gez tabi ne var kii..İçime su serpttınbak gece gece resmen babetle dolasasım geldı yarın zira spor ayakkabılarım bıle yuksek topuklu
![]()