• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili hanımlar farklı bakış açılarına ihtiyacım var , yardımcı olur musunuz ?

Bence de ilişkileri rafa kaldırıp arkadaş kalmak çok gereksiz ve iki taraf için de mümkün değil. Insan çekim duyduğu biriyle ne kadar arkadaş kalabilir ki ?

hay ağzına sağlık , sevdiğim adama nasıl arkadaşça yaklaşabilirim ki , 20 gün sonra attığımda mesajdan pişman diilim, seviyordum çünkü merak ediyordum...Eğer atmasaydım ilerde acabalarım olucaktı kendimi suçlayıp duracaktım. Şuan kendimi suçlamıyorum kafam içim rahat. Bu saatten sonra nolur bilemem

Mesaj atmamasini hos karsila derdim de surekli arkadas kalalim arkadas kalalim demesi pek normal degil. Ya en basindan bekler misin diyecekti ya da o zamandan arkadas kalmayi tercih edecekti.

Mesaj atmamasini bos karsila derdim de surekli arkadas kalalim arkadas kalalim demesi pek normal degil. Ya en basindan bekler misin diyecekti ya da o zamandan arkadas kalmayi tercih edecekti.

bana dese bekle zaten beklicektim , ama bir müddet arkadaş kalalım demesi şöyle hissettirdi ; sen cepte dur

iyi akşamlar hanımla. Bu benim ikinci üyeliğim Kazenin durumdan haberi var.

Elimden geldiğince özet geçicem, yorum yapan kişilerin okuyunca sıkılmaması adına:dondurma:

Aşk hayatım hep inişli -çıkışlı oldu bazen benden bazen karşı taraftan kaynaklanan problemler yüzünden bitti. Özellikle bu sene küçük çocukları görünce düzgün bir insanla evlenip ; yuvam olsun , çocuklarım olsun istiyordum. 2016 kasım ayında ciddi anlamda biri ile görüştüm maalesef şubat ayında bitti:KK51:ayrıntılara girmicem :eek:

Mayıs ayında, çalıştığım kurumda yeni bir birim açıldı askeri heyet idi ,orada biri ile tanıştım ''askerdi'' neyse 2,5 ay peşimi bırakmadı , görüşsem ne kaybederim dedim kendimce :KK53: Görüşmeye başladık , günde 6 kez aramalar , uykudan uyanıp sesini duymadan yatamam demeler , gün boyu msjlaşmalar , buluşmalar çok iyi gidiyordu , ciddi anlamada görüşüyorduk tabi bunlar kişi üst bölgedeyken oldu. 45 günlük göreve gitmişti rahattı. Sonra araziye çıktı , günde 1 kez msj atabiliyordu, son zamanlarda çok gergin sinirli idi. Ben bu sürede bana değer vermediğini düşündüm , günde 1. kez msj atıyordu arama yok buluşma yok , hatta sevmediğini bile düşündüm , ona sordum kendisi kötü şeyler düşünmemi söyledi.

Son olaylar ise ; Bana benim işim çok stersli bu saatten sonra kaldırabilecek misin ? diye sordu bende kaldırabilirim dedim. Ben güzel msjlara aramalara devam ettim. Sürekli göreve gidiyordu , en son vicdan azabı çekiyorum nolur hakkını helal et, sana zaman ayıramıyorum dedi. Ertesi gün msj attım 1. gün boyunca geri dönmedi yine göreve gitmişti , sonra sitem ettim , neyse dedi bir süre arkadaş olalım dedi:işsiz:

Beni aradı up uzun 40 dk konuşmanın ardından , şuan sağlıklı düşünemiyorum, belki bir gün kapına gelirim yanlış yaptım derim vs.vs. bir süre arkadaş kalalım dedi kabul etmedim dedim bitirelim mi evet dedi bitirelim , çok sağlık diilim şu görevler bitsin dedi. Sonra tamam dedim seni tanımak güzeldi dedim kapatım teli:KK53:

aradan 20 gün geçti, çok merak ediyordum msj attım , kendine iyi bakmasını , onun için elimden sadece dua etmek geliyor dedim, onu çok sevdiğimi belirtip allaha emanet ettim ; 5 dk sonra msj atıp benim için değerlisin , görevdeyim dönünce yazıcam aklına kötü bir ey getirme dedi. Aradan 5 gün geçti hiç bir şey yok ne msj atıyo ne arıyor , bu olanlar çok mantıksız geldi. Ona tekrar yazdım bunların mantıksız olduğunu olgun kişiler olduğumuzu , kimse kimsenin zamanını çalmaması gerektiğini söyledim.
Bana attığı msj şu ; benim için değerlisin, şuan görevdeyim , seni kaybetmek istemiyorum bir müddet arkadaş kalalım o_O bende kabul etmedim , gel diyince gelecek git diyince gidecek biri diilim dedim, bunların bahane olduğunu , bazı şeylere hazır olmadığını söyleyip hoşçakal dedim, o da hoşçakal yazdı.

ayy kızlar çok özür dilerim çok uzun olmuş :confused::confused: sizin yorumlarınızı bekliyorum , siz benim yerimde olsaydınız napardınız? onu seviyorum dürüst bir insan , düzgün bir adam ama bence duygularından emin diil, sizlerin fikirleri benim için değerli:KK37: yorum yapan herkese teşekkür ederim:cool:
başkası var..
önceden de vardı bence seni araya almış denemiş öbüründen kopamamış...

Yorumun için çok teşekkür ederim , ilerde pişman olmamak için yazdım ama ne bilim gel gitli olduğu için bilemiyorum şuan kafam çok karışık ...
Amam boşver ben ne olumsuzluklar yaşadım. Artık evlilik defterini kapamistim. Esimi çok severken iliski bi anda bitmisti. Arkadaşımla pasaport çıkartıyorduk tüm para işlemler hazırdı. Gideceğimiz ülkeler planlar hazırdı.
Eşimle tekrar barışınca hemen evlendik.
Bu işler kader kısmet işleri.
Simdi de hayırlı bir evladımız olsun die uğraşıyoruz.
Bırak herşeyi akışına.
Senden giden senin değildir.
Gelirse sende istersen ancak tekrar başlar.
Allah biliyor herşeyin en güzelini en iyisini.
Seni anlıyorum istemissin, sevmişsin, bağlanmışsın bunlar en doğal en güzel hisler.
Ama sana şunu söyleyebilirim inan ki üzülme.
Ben hayatımda cok üzüntüler yaşadım ama hiç biri bir evlat istediği kadar kalbimi yaka yaka içimi acıta acıta aglatmadı. Simdi istiyorum ki bir evladım olsun.
Üzüntünden daha büyük üzüntü, istediğinden daha büyük isteklerin olacak hep.
Bunu sakın unutma.

Son düzenleme:
Amam boşver ben ne olumsuzluklar yaşadım. Artık evlilik defterini kapamistim. Esimi çok severken iliski bi anda bitmisti. Arkadaşımla pasaport çıkartıyorduk tüm para işlemler hazırdı. Gideceğimiz ülkeler planlar hazırdı.
Eşimle tekrar barışınca hemen evlendik.
Bu işler kader kısmet işleri.
Simdi de hayırlı bir evladımız olsun die uğraşıyoruz.
Bırak herşeyi akışına.
Senden giden senin değildir.
Gelirse sende istersen ancak tekrar başlar.
Allah biliyor herşeyin en güzelini en iyisini.
Seni anlıyorum istemissin, sevmişsin, bağlanmışsın bunlar en doğal en güzel hisler.
Ama sana şunu söyleyebilirim inan ki üzülme.
Ben hayatımda cok üzüntüler yaşadım ama hiç biri bir evlat istedi kadar kalbimi yaka yaka içimi acıta acıta aglatmadı. Simdi istiyorum ki bir evladım olsun.
Üzüntünden daha büyük üzüntü, istediğinden daha büyük isteklerin olacak hep.
Bunu sakın unutma.

Değerli yorumun ve içten tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. :KK36: doğru diyosun her şey nasip kısmet , zaman her şeyin en doğrusunu ortaya çıkarıcak. Zaten seviyorsa geri gelir en azından kendinde emin olarak gelir , uzun vadede kazanan yine ben olurum , ha gelmezse naparsam yapiyim zaten olmicakmış bende bunu anlarım. Hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun. Allah sana güzel sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.:anne:

Değerli yorumun ve içten tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. :KK36: doğru diyosun her şey nasip kısmet , zaman her şeyin en doğrusunu ortaya çıkarıcak. Zaten seviyorsa geri gelir en azından kendinde emin olarak gelir , uzun vadede kazanan yine ben olurum , ha gelmezse naparsam yapiyim zaten olmicakmış bende bunu anlarım. Hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun. Allah sana güzel sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.:anne:
Amin inşallah. Bana tez zamanda hayırlı evlat sanada seni çok sevecek gönlüne göre bi eş versin.

Yanlış anlamayın ama neden böyle bir sorun için ikinci üyelik aldınız ki? Anlamadım, gayet normal insani bir dert sonuçta.
Ayrıca sizi sevdiğini düşünmüyorum. Zorlamayla olan şeyleri sevmiyorum. İnceldiği yerden kopması en iyisi.

Yanlış anlamayın ama neden böyle bir sorun için ikinci üyelik aldınız ki? Anlamadım, gayet normal insani bir dert sonuçta.
Ayrıca sizi sevdiğini düşünmüyorum. Zorlamayla olan şeyleri sevmiyorum. İnceldiği yerden kopması en iyisi.

Diğer üyeliğimi arkadaşlarım biliyor, o yüzden oradan yazmak istemedim, olabilir sevmiyordur bilemiyorum , bence bazı şeylere hazır diildi, sevgisinden ve evlilikten ben öyle hissettim. Zaman hem onu hem beni netleştiricek belki böylesi hayırlısı. Aynen ufacık bir şeyden kaçıp gidicekse yola onunla nasıl devam edebilirim ki...

Beni üzen inan msj atmaması diil, morali yüksek olsun diye o kadar güzel şeyler yazıyorum düşünsene ertesi gün cevap veriyor , 2 kelimelik bir şey insan o zaman üzülüyor...Hani güzel bir şey yazsa bana da moral olucak ama yazmıyordu bunu ona sorunca ben odunum diyor :eek:Aşırı ilgili birinin birden bu ilgisizleşmesi kafamı alak bulak etti.
Biraz zaman â bırak bence .. Eğer seni sevmediğinden eminsen hiç vaktini harcama

Kuzenim de asker aynen anlattığın kişi gibi sık sık göreve gidiyor, günlerce eşiyle çocuklarıyla konuşamadığı haberleşemediği zamanlar oluyor.Aylar geçiyor birbirlerini göremeden .öyle her istediğiniz zaman ulaşamıyorsunuz..yaşadıkları sıkıntıları en iyi eşi ve çocukları bilir...ayrılmanız karşınızdaki insan için en iyisi olur bence, fedakarlık ve özveri olmalı asker eşinde,sevgilisin de onca sıkıntının arasında kapris en son istedikleri şey çünki..sizde o olgunluğu göremedim ben..

Esimle nisanliyken o tegmen lik yapiyordu. Asla gorevdeyken aramazdim mesaj atmazdim zaten bakamaz hayati bir durum onlarin ki. Kelle koltukta iş yapiyorlar. Ne zaman musait olsa o arardi konusurduk. Bence biraz sık bogaz etmişsiniz..

iyi akşamlar hanımla. Bu benim ikinci üyeliğim Kazenin durumdan haberi var.

Elimden geldiğince özet geçicem, yorum yapan kişilerin okuyunca sıkılmaması adına:dondurma:

Aşk hayatım hep inişli -çıkışlı oldu bazen benden bazen karşı taraftan kaynaklanan problemler yüzünden bitti. Özellikle bu sene küçük çocukları görünce düzgün bir insanla evlenip ; yuvam olsun , çocuklarım olsun istiyordum. 2016 kasım ayında ciddi anlamda biri ile görüştüm maalesef şubat ayında bitti:KK51:ayrıntılara girmicem :eek:

Mayıs ayında, çalıştığım kurumda yeni bir birim açıldı askeri heyet idi ,orada biri ile tanıştım ''askerdi'' neyse 2,5 ay peşimi bırakmadı , görüşsem ne kaybederim dedim kendimce :KK53: Görüşmeye başladık , günde 6 kez aramalar , uykudan uyanıp sesini duymadan yatamam demeler , gün boyu msjlaşmalar , buluşmalar çok iyi gidiyordu , ciddi anlamada görüşüyorduk tabi bunlar kişi üst bölgedeyken oldu. 45 günlük göreve gitmişti rahattı. Sonra araziye çıktı , günde 1 kez msj atabiliyordu, son zamanlarda çok gergin sinirli idi. Ben bu sürede bana değer vermediğini düşündüm , günde 1. kez msj atıyordu arama yok buluşma yok , hatta sevmediğini bile düşündüm , ona sordum kendisi kötü şeyler düşünmemi söyledi.

Son olaylar ise ; Bana benim işim çok stersli bu saatten sonra kaldırabilecek misin ? diye sordu bende kaldırabilirim dedim. Ben güzel msjlara aramalara devam ettim. Sürekli göreve gidiyordu , en son vicdan azabı çekiyorum nolur hakkını helal et, sana zaman ayıramıyorum dedi. Ertesi gün msj attım 1. gün boyunca geri dönmedi yine göreve gitmişti , sonra sitem ettim , neyse dedi bir süre arkadaş olalım dedi:işsiz:

Beni aradı up uzun 40 dk konuşmanın ardından , şuan sağlıklı düşünemiyorum, belki bir gün kapına gelirim yanlış yaptım derim vs.vs. bir süre arkadaş kalalım dedi kabul etmedim dedim bitirelim mi evet dedi bitirelim , çok sağlık diilim şu görevler bitsin dedi. Sonra tamam dedim seni tanımak güzeldi dedim kapatım teli:KK53:

aradan 20 gün geçti, çok merak ediyordum msj attım , kendine iyi bakmasını , onun için elimden sadece dua etmek geliyor dedim, onu çok sevdiğimi belirtip allaha emanet ettim ; 5 dk sonra msj atıp benim için değerlisin , görevdeyim dönünce yazıcam aklına kötü bir ey getirme dedi. Aradan 5 gün geçti hiç bir şey yok ne msj atıyo ne arıyor , bu olanlar çok mantıksız geldi. Ona tekrar yazdım bunların mantıksız olduğunu olgun kişiler olduğumuzu , kimse kimsenin zamanını çalmaması gerektiğini söyledim.
Bana attığı msj şu ; benim için değerlisin, şuan görevdeyim , seni kaybetmek istemiyorum bir müddet arkadaş kalalım o_O bende kabul etmedim , gel diyince gelecek git diyince gidecek biri diilim dedim, bunların bahane olduğunu , bazı şeylere hazır olmadığını söyleyip hoşçakal dedim, o da hoşçakal yazdı.

ayy kızlar çok özür dilerim çok uzun olmuş :confused::confused: sizin yorumlarınızı bekliyorum , siz benim yerimde olsaydınız napardınız? onu seviyorum dürüst bir insan , düzgün bir adam ama bence duygularından emin diil, sizlerin fikirleri benim için değerli:KK37: yorum yapan herkese teşekkür ederim:cool:
Askerler öyle gel git akıllı olur derler görevinden dolayı kesinlikle zor bir iş tanıdıgımın eşi asker günlerce arayamaz arazide olduklarında çok sıkıntılı bi süreç gerçekten kaldıramazsanız adama yüklemeyin suçu

Son paragrafına katılmakla beraber ,adamı çok sık boğaz ettiğini düşünüyorum ..

Araziye çıkıp top oynamıyor ki adam , sen rahat uyu diye vatan bekçiliği yapıyor ,yeri geliyor çatışmaya giriyor ..

Adam vuruldu diyelim ,yaralandı .. o esnada sen mesaj atıyorsun :

Sen : Aşkım geç cevap yazıyorsun yada yazmıyorsun , sanırım beni sevmiyorsun ..

Asker sevgili : Aşkım şuan konuşmak için uygun bir zaman değil , ben seni arayacağım ..

Sen : Banane banane, şimdi yaz ,görüntülü ara ,etrafı da göster bakayım kim var yanında

Asker sevgili : Aşkım sevgini adhdkshdkskdj vuruldum lan , az dur rahat rahat öleyim :KK53:
:deli:

20 gun sonraki mesaji atmayacaktin, cok sikbogaz etmissin.. ama adam da ultra dengesiz, arkadas kalacaksan neden aklina bir sey getirme diyorsun.. bence bosverin, bu dengeyle evlenseniz bile mutlu olamazsiniz..

Asker adama trip atmak bana çok olgunca gelmedi. Hemfe görevdeyim demiş. E sürekli gidip gelende o değil. Siz mesaj atıyorsunuz. Bu gel gitler orada psikolojisni daha çok bozar. Olmayacak diyorsamız burakın bence.

Back
X