Sevgili hanımlar farklı bakış açılarına ihtiyacım var , yardımcı olur musunuz ?

yorum için teşekkür ederim , hayatıma ilk defa bu meslekte biri giriyor ortamlarını bilmiyorum o yüzden çok üstüne gitmemeye özellikle dikkat ettim. Şöyle ki görev sırasında 1 tane bilemedin 1 tane msj atmışlığım var. Arama hiç yapmadım. şuan 3 aylık göreve gitti bana dediği noktalara takılıyorum bu işi yeni yapmıyor madem bir kadına ayırcak zamanı yok neden benim peşimden aylarca geldi ben onu tanımazdım bile, kendini sevdirdi ve bana dediği seni alıştıracam hayatın hep böyle zorlukla geçicek dedi vs.vs. bunları düşünce ve son dediği görev bittince aklı selim bir yerde konuşalım bir müdet arkadaş kalalım bu sayede sende msj konusunda beklentiye girmezsin bilmiyorum tomarla soru işareti var aklımda.
Telefon kullanması sıkıntılı, belki yasak bilemeyiz.
Silah enselerinde çalışıyorlar.

Eğer kaldıramayacaksan baştan bitir, kaldıramaman gayet normal tatlım.

Bana anlattıklarınizdan sanki onu kimsenin beklemesini istemiyormuş gibi geldi. Gerçekten zor bir mesleği var görevi bitip işleri yoluna koyana kadar arkadaş kalmak istemiş.
Belki sizin sürekli endişe etmenizi istemiyordu , çünkü normal bir sevgili hayatı surememissiniz fazla. Zaman olmamis.
Keşke bir süre dediğini yapsaydiniz...kendince kafasında farklı planları vardı belki.
Beni bekler misin diye sorması mesela sizi sevdiğini gosteriyo.Kestirip atmamış. Endişeleri vardı bence işinden dolayı sizi biraz beklemeye almış.
Haksızlık etmişsiniz...en azından deneseydiniz.

Ben netliği seviyorum 20 gün aradan geçti ben ona yazdım ama cepte olmak güzel bir şey diil...dese bekle beni beklerdim duygu beslediğim bir adamla bir süre bile olsa arkadaş kalamam çok saçma geliyo bana

Telefon kullanması sıkıntılı, belki yasak bilemeyiz.
Silah enselerinde çalışıyorlar.

Eğer kaldıramayacaksan baştan bitir, kaldıramaman gayet normal tatlım.

Kaldırım o konuda kendime güveniyorum fakat ufacık sıkıntında o yanımda durmazsam işte o kısım bende soru işareti, adam gibi dursun yanımda çünkü ben kaçmıyorum duruyorum yanında

Amacım tabiiki polemik yaratmak değil ama, eşimin görevi icabı yaralanan askerleri görmüşlüğü var, yaşadığı bunalımı tahmin dahi edemezsiniz. yapmayın lütfen, bu kadar basite indirgemeyin.
Hoş olmamış...
Ya niye böyle şeyler yazıyorsunuz ? Bunu söyleyen ikinci kişisin. .Çok düşündüm yazayım mı yazmayayım mi diye ama bu kadar ciddiye alınacağını sanmıyordum. .ben hem konu sahibi incinmesin hem de durumu anlasın diye biraz geyik yapayım dedim ..gerçek düşüncelerimin bunlar olabileceğini nasıl ima edebilirsin? Ailemde asker var ,yakınlarımda da ..emin ol yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz ve yine emin ol ,yakınım olmasa bile dağlarda kahramanca çarpışan her asker canım ,kanım ..

Ya niye böyle şeyler yazıyorsunuz ? Bunu söyleyen ikinci kişisin. .Çok düşündüm yazayım mı yazmayayım mi diye ama bu kadar ciddiye alınacağını sanmıyordum. .ben hem konu sahibi incinmesin hem de durumu anlasın diye biraz geyik yapayım dedim ..gerçek düşüncelerimin bunlar olabileceğini nasıl ima edebilirsin? Ailemde asker var ,yakınlarımda da ..emin ol yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz ve yine emin ol ,yakınım olmasa bile dağlarda kahramanca çarpışan her asker canım ,kanım ..
Benim derdim tabiiki ciddi olduğunuz değil, bu kadar basite indirgemesi beni rahatsız etti.

Bu tarz bir ilişkim hiç olmadı daha doğrusu bir askerle hiç görüşmedim , o yüzden çok tecrübem yok , zaman gösterecek nolucağını
Onların ihtiyacı olan tek şey zaman zaten ..sen biraz sık boğaz etmişsin sanki ..biraz geride dur , aklında yer etmişsen döner gelir ..

Back
X