Sevgili Hatunlar Derin Uyku Haram Oldu. :(

Hayat üçgenini öğrenin. Panik yapmamak çok önemli. Allah kimseye göstermesin.

Anlattığınız şeyleri birebir yaşayan biriyim bende. Ve artık yazılanlara göre merkez üssü de milasmış ve ben şuan evde tek başınayım. Eşim gelene kadar deprem olursa diye korkuyorum. İnşallah bi an önce geçer bu durumlar. Bu nedir neden bu kadar ard arda oluyor bir anlam verebilmiş değilim. En ufak bir sallantıda ödüm kopuyor

Bende van da öğrenciydim surekli deprem oluyordu bende sürekli salandığımı hissediyordum sürekli olduğu için artık deprem oluyordu 3 adım attip geri yatağa gidip uyuyordum ( 3 adımda Allah yaratığın şeyden korktuğum için atıyordum yoksa deprem olsaydida ben uyumaya devam ediyordum o kadar alışmıştık ) ...memlekete döndüm deprem olmamasına rağmen sürekli salandığımı hissetmeye devam ettim uzun süre .sonra geçti ıst.geldim 4 yıl oldu ..Simdi en ufak depremi hemen hissediyorum ...

Umarım çabucak biter gider. Yaşayanlar için 99'u Van'ı düşündükçe çok kötü. Allah bir daha yaşıtmasın.

Insallah cabuk biterde insanlarda rahatlar.
Ben bodruma tatile geldim. Ikinci gün kahvsltida
Basladi zaten. Bûtûn gûn hafif, siddetli hep hissettim.
3.2 bile hissedilixor.
Sabah 5:48 deki uykudan sarsintiyla uyanmsmla hemen biletimizi alip gittik. 4:48 böyle siddetliyse 21 temmuz nasildi
Dûsünmek bile istemiyorum.

Nekadar berbat biseymis, kalan insanlar icin hemen bitmesi icin dua ederek gittim valla canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…