utanaraktan yine ben konu açıyorum
bazen çok saçmalıyorum... bu ilişkide çok ayrıntı düşünüp en ufak şeyden kafamda acaba soruları uçuyo...
şimdiki anlatacağım şey sorun mu öyle sıradan bişey mi bilmiyorum :S
sevgilim üniversiteyi okuduğum şehirde oturuyo. ben genelde uçakla gidiyorum. ve genelde akşam 10da iniyo uçak oraya hep.
havaalanı merkeze yarım saatlik uzaklıkta biraz ters kalıyo merkeze.
tek bi otobüs gidiyo havalanına belirli saatlerde zaten.
eskiden arkadaşıyla bnm burdan arkadaşım çıkarken o çocuğun arabası vardı birlikte gelip alıyolardı bizi.
şimdi onlar ayrıldı ve sevgilim bana dediki "siz akşam otobüsle gelirsiniz ertesi gün filan görüşürüz" dedi :S
istese havalanına illaki akşam 8 9 gibi otobüs vardır gelebilir... çokta gerekli değil ama
sevgilisiyim 3 aydır görüşmüyoruz niye almaya gelmiyoki ?
durum bu da ne yapayım ne düşüneyim bilemedim yorumunuza ihtiyacım var :44:
Ya ince düsünen bi insansın sanırım haklılık payın var evet ama o kendincede haklı sayılabilir belkide ama madem kırıldın bu duruma belli et hareketlerinle yada acık acık 3aydır görüsmüyoruz bu ne ilgisizlik havaalanına bile gelmedin gibi şeyleri söyleyebilirsin ama güzellikle yani bi anda çıkış demiyorum
...
bencede alması lazım da düşüncesiz öküzü buldumBen olsam "gelmiyorum o zaman!" Derdim. Almasi lazim.
Almaya gelmeli mi gelmesede olur mu tartisilacak bir mevzu ama bana böyle bir şey yapsa sevgilim yarin da ben görüsmezdim kesinlikle..
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
bazen çok saçmalıyorum... bu ilişkide çok ayrıntı düşünüp en ufak şeyden kafamda acaba soruları uçuyo...
sevgilim üniversiteyi okuduğum şehirde oturuyo. ben genelde uçakla gidiyorum. ve genelde akşam 10da iniyo uçak oraya hep.
eskiden arkadaşıyla bnm burdan arkadaşım çıkarken o çocuğun arabası vardı birlikte gelip alıyolardı bizi.
şimdi onlar ayrıldı ve sevgilim bana dediki "siz akşam otobüsle gelirsiniz ertesi gün filan görüşürüz" dedi :S
istese havalanına illaki akşam 8 9 gibi otobüs vardır gelebilir... çokta gerekli değil ama
O saatte yalnız bırakması hoş degıl sanki. Bilmiyorum benim erkek arkadasım ailevi durumlar yuzunden kapı önünden alıp bırakamasa bile beni, mutlaka indikten sonra yarım saat arkamdan bakar eve girdim mı diye.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar kusura bakmayin da neden almasi lazim? Kendi imkanlarin varken niye yorasin ki onu? Annen deegil babam degil boyle bi zorunlulugu yok. Bu kadar sahiplenilmeye gerek yok.
ayy ne güzellben yurtta kalıyorum. orda bile bakmıyoo hiç sahiplenmemişki baksın
Guzel mı bilmiyorum bunu hani hava atma amaçlı yazmadım cunku her erkegin baska baska okuzlugu oluyorbelki seninkininde o baska okuzlugu budur. Oyle cok buyutulecek birsey haline getirme. Hepsinde var bir falso
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O saatte yalnız bırakıyor ortalıkta, bu bile yeter. 3 aydır görüşmemek de cabası!
haklsıınız da bnm için çok önemli bişey gibi geliyo o durumherşeye yasak herşeye karışıp adını kıskançlık koycağına bu konuda sahiplenseydi keşkee
Sanirim bende cok hassasim bende gelip almasini isterdem ...
Zaten aileden uzaktayken oda ilgilenmezsetamamen yalniz hissederdim kendimi
tam bi erkegin sevgilisini pohpohlayacagi dønemleraramasi sormasi ilgilenmesi almasi birakmasi gerek diye dusunuyorum hele de gec ise saat
Belki sürpriz yapacaktır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?