öküzüm diye demiyorum gizli süpriz yapamaz o.. süpriz yapmayı düşünse mutlaka mutlaka bi pot kırar... hiç sanmıyorumm
Gözlemle bakalım hava alanına inmeden emin olmadan da niye gelmiyosun falan deme bence. eğer o gün gelmemiş olursa 3 aydır görüşmüyoruz bende bana sürpriz yapacaksın sandım falan dersin. şimdiden söylersen ya sürpriz yapacaktım bozdun falan deyip haksız duruma düşürebilir
Rosem ilki sonu bosver bundan sonra acik acik konus beklentilerini søyle
degismezse o ayri ama degisirse istedigin sevgiliye sahip olursun
ve unutma ki erkeklerin her birinin bi kusuru vardir bayanlara karsi ... en mukemmelinin bile
utanaraktan yine ben konu açıyorum
bazen çok saçmalıyorum... bu ilişkide çok ayrıntı düşünüp en ufak şeyden kafamda acaba soruları uçuyo...
şimdiki anlatacağım şey sorun mu öyle sıradan bişey mi bilmiyorum :S
sevgilim üniversiteyi okuduğum şehirde oturuyo. ben genelde uçakla gidiyorum. ve genelde akşam 10da iniyo uçak oraya hep.
havaalanı merkeze yarım saatlik uzaklıkta biraz ters kalıyo merkeze.
tek bi otobüs gidiyo havalanına belirli saatlerde zaten.
eskiden arkadaşıyla bnm burdan arkadaşım çıkarken o çocuğun arabası vardı birlikte gelip alıyolardı bizi.
şimdi onlar ayrıldı ve sevgilim bana dediki "siz akşam otobüsle gelirsiniz ertesi gün filan görüşürüz" dedi :S
istese havalanına illaki akşam 8 9 gibi otobüs vardır gelebilir... çokta gerekli değil ama
sevgilisiyim 3 aydır görüşmüyoruz niye almaya gelmiyoki ?
durum bu da ne yapayım ne düşüneyim bilemedim yorumunuza ihtiyacım var :44:
Siz ucakla tee oralara gidin beyefendi sevgilim dedigi kadinin o saatte basinin caresine bakmasini beklesin. Cidden seven erkek davranisi degil. Esimle henuz cikarken gunduz olsun gece olsun eve girip balkondan kendisine bakana kadar tetikte beklerdi bir sorun var mi diye. Ki bu cokta buyutulecek bir davranis bile degil olmasi gereken sey. Bir erkek sevdigi kadini sahiplenmezse baska ne ise yarar?
3aydır neolmus ki buna acaba ben olsam giderim ama ona ugramam bulusmak ıstediğinde de ben gelemem sen gel derım
Tabi ki de gelmesi lazım.Gelemeyecek durumda olsa o başka ama hem imkanı var hem gelmiyorsa neye yarıyor o zaman bu?
Seviyordur da akil edemiyordur ... bazi erkekler malesef sevgililerinin HALI SAHA arkadasi olmadiginin farkinda olamiyorlar...
bende cok takintiliyim
mesela
esim bana bi poset torba tasitmamali
kapiyi acmali ilk ben gecmeliyim
cok abartiyorum belki ama
bu istediklerimi yapmakla ølmez ya
ben onun askerlik arkadas degil hayat arkadasiyim
bu yuzden bence acikca søyle gelmeni istiyorum de beklentilerini belirt
beni øzledigini gørmek istiyorum bunu belli et de
yoksa inan o ne gelmeyi ne seni orda bir cicekle beklemeyi akil eder
kankasıyla bile arası açılan erkegın hayatında bi değişiklik vardır bence insanlar bazen hayatlarında değişiklik yaparken bırılerını silmek zorundakalıyorlar ki arkadasıyla bileayrılarsa sen konusunda da bir farklılık vardır sonucta işi gucu bıle olsa o saatte işi olmaz acaba sen gel dıyıp havaalanında senı suprız yapıp karsılamasın böyle bir erkekte olabılır bılemeyız de bunlardan da binde bir var okadar ınce dusunemez erkekler cunkubencede sevmiyor işte benibaşladığı için bitiremiyoo
bişeyleri ben söylemekten yoruldumm artıkima et et ömür mü geçer
bizim arkadaşlar ayrılmamışken biz yeni çıkmaya başladığımızda ilkinde bu gelmiyodu çocuk arabasıyla gelip alcaktı.ben çağırmıştım gelmeni istiyorum demiştim.
çiçeği yüzsüzlük yapıp milyon kez ima ettim yetmedi milyar kez açık açık istedim sonuç sıfır bi çiçek yok
OOOOOO Guzelim bu adam senlik degil sen bununla anlasamazsin zaman kaybi ...
sana olan sevgisini bilmem ama
daha cok ucakla gidip gelmelerin olacak
bunun ilersi olacak
øzel gunu olacak
ilgi bekledigin anlar olacak
ihtiyac duydugun anlar olacak
yaninda gørmek istedigin anlar olacak
kararlarini bunu dusunerek al
kankasıyla bile arası açılan erkegın hayatında bi değişiklik vardır bence insanlar bazen hayatlarında değişiklik yaparken bırılerını silmek zorundakalıyorlar ki arkadasıyla bileayrılarsa sen konusunda da bir farklılık vardır sonucta işi gucu bıle olsa o saatte işi olmaz acaba sen gel dıyıp havaalanında senı suprız yapıp karsılamasın böyle bir erkekte olabılır bılemeyız de bunlardan da binde bir var okadar ınce dusunemez erkekler cunku
bişeyleri ben söylemekten yoruldumm artıkima et et ömür mü geçer
bizim arkadaşlar ayrılmamışken biz yeni çıkmaya başladığımızda ilkinde bu gelmiyodu çocuk arabasıyla gelip alcaktı.ben çağırmıştım gelmeni istiyorum demiştim.
çiçeği yüzsüzlük yapıp milyon kez ima ettim yetmedi milyar kez açık açık istedim sonuç sıfır bi çiçek yok
OOOOOO Guzelim bu adam senlik degil sen bununla anlasamazsin zaman kaybi ...
sana olan sevgisini bilmem ama
daha cok ucakla gidip gelmelerin olacak
bunun ilersi olacak
øzel gunu olacak
ilgi bekledigin anlar olacak
ihtiyac duydugun anlar olacak
yaninda gørmek istedigin anlar olacak
kararlarini bunu dusunerek al
güzel dedin deseviyorum ve sadece mantığımla karar vermek elimde değil
Ben mi cok duzum bilmiyorum ama neyi sorun ettiginizi anlayamadim.
Eger aksam o saatte tek basiniza inmekse sorun bileti sevgilinize guvenip almadiniz herhalde... oyle bir durum varsa bunu daha onceden ona belirtmeniz gerekmez miydi?
Hem alternatif yollar da var... saati sorun ediyorsaniz gunduz orada olacaginiz sekilde bir vasita secerdiniz.
Uni.ye sevgiliye guvenip gitmediniz sanirim... baska bir deyisle babaniz sevgiliye emanet etmedi sizi, kendinizden sorumlu olan yine sizsiniz... ve yetiskin bir kadinsiniz sonucta.
Bu arada siz onu karsiliyor veya bu tip talepleri oluyor ise ve buna ragmen sizin yola cikmaniz gidip gelmeniz icin tek basiniza halledebileceginizi dusunup rahat davraniyorsa tutarsiz davranmis olur, ustelik ayip da eder.
Bunun haricinde bir sorun goremedim acikcasi.
Ben gelen sevgiliye bile ne geregi var der o teklifi anlamsiz bulurum sahsen.
Gerci boyle davrana davrana kapiyi acan, sandalyemi ceken bir centilmenden okuz yaratmayi basardim...
ama bu onun ezberden yaptiklari ile empati kuramamasi arasindaki dengeyi bulamamasindan kaynaklaniyordu, yani bilet icin dusuncelerim hala ayni.
tabikide ona güvenerek gitmedim o şehre. sorun karanlık olması filan değil.
bnmle ciddi düşünüyorsa sahiplenip bunu hissettirsin ve gecenin o saatinde seviyorum dediği insanı sokakta yalnız bırakmasın.
aynı şey kız kardeşi ablası olsa mutlaka gider alır. ve çoğu erkekte o durumda sevgilisini almaya gider...
utanaraktan yine ben konu açıyorum
bazen çok saçmalıyorum... bu ilişkide çok ayrıntı düşünüp en ufak şeyden kafamda acaba soruları uçuyo...
şimdiki anlatacağım şey sorun mu öyle sıradan bişey mi bilmiyorum :S
sevgilim üniversiteyi okuduğum şehirde oturuyo. ben genelde uçakla gidiyorum. ve genelde akşam 10da iniyo uçak oraya hep.
havaalanı merkeze yarım saatlik uzaklıkta biraz ters kalıyo merkeze.
tek bi otobüs gidiyo havalanına belirli saatlerde zaten.
eskiden arkadaşıyla bnm burdan arkadaşım çıkarken o çocuğun arabası vardı birlikte gelip alıyolardı bizi.
şimdi onlar ayrıldı ve sevgilim bana dediki "siz akşam otobüsle gelirsiniz ertesi gün filan görüşürüz" dedi :S
istese havalanına illaki akşam 8 9 gibi otobüs vardır gelebilir... çokta gerekli değil ama
sevgilisiyim 3 aydır görüşmüyoruz niye almaya gelmiyoki ?
durum bu da ne yapayım ne düşüneyim bilemedim yorumunuza ihtiyacım var :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?