sevgili hayatı ve yine ben...

öküzüm diye demiyorum gizli süpriz yapamaz o.. süpriz yapmayı düşünse mutlaka mutlaka bi pot kırar... hiç sanmıyorumm

Gözlemle bakalım hava alanına inmeden emin olmadan da niye gelmiyosun falan deme bence. eğer o gün gelmemiş olursa 3 aydır görüşmüyoruz bende bana sürpriz yapacaksın sandım falan dersin. şimdiden söylersen ya sürpriz yapacaktım bozdun falan deyip haksız duruma düşürebilir

Rosem ilki sonu bosver bundan sonra acik acik konus beklentilerini søyle
degismezse o ayri ama degisirse istedigin sevgiliye sahip olursun
ve unutma ki erkeklerin her birinin bi kusuru vardir bayanlara karsi ... en mukemmelinin bile

bu sefer suscam.. gelmezsede zaten 3 hafta kalıp bayram için geri döncem bayramdan sonra görüşürüm canım isterse.....
tabi dayanabilirsemm

Rosem ilki sonu bosver bundan sonra acik acik konus beklentilerini søyle
degismezse o ayri ama degisirse istedigin sevgiliye sahip olursun
ve unutma ki erkeklerin her birinin bi kusuru vardir bayanlara karsi ... en mukemmelinin bile

doğrudur tabide bu hata bnm gözümde büyüyo sanki sevmiyo değer vermiyo havası var

Siz ucakla tee oralara gidin beyefendi sevgilim dedigi kadinin o saatte basinin caresine bakmasini beklesin. Cidden seven erkek davranisi degil. Esimle henuz cikarken gunduz olsun gece olsun eve girip balkondan kendisine bakana kadar tetikte beklerdi bir sorun var mi diye. Ki bu cokta buyutulecek bir davranis bile degil olmasi gereken sey. Bir erkek sevdigi kadini sahiplenmezse baska ne ise yarar?

3aydır neolmus ki buna acaba ben olsam giderim ama ona ugramam bulusmak ıstediğinde de ben gelemem sen gel derım

Tabi ki de gelmesi lazım.Gelemeyecek durumda olsa o başka ama hem imkanı var hem gelmiyorsa neye yarıyor o zaman bu?

3aydır neolmus ki buna acaba ben olsam giderim ama ona ugramam bulusmak ıstediğinde de ben gelemem sen gel derım

Tabi ki de gelmesi lazım.Gelemeyecek durumda olsa o başka ama hem imkanı var hem gelmiyorsa neye yarıyor o zaman bu?

bencede sevmiyor işte beni başladığı için bitiremiyoo

Seviyordur da akil edemiyordur ... bazi erkekler malesef sevgililerinin HALI SAHA arkadasi olmadiginin farkinda olamiyorlar...

bende cok takintiliyim
mesela
esim bana bi poset torba tasitmamali
kapiyi acmali ilk ben gecmeliyim
cok abartiyorum belki ama
bu istediklerimi yapmakla ølmez ya
ben onun askerlik arkadas degil hayat arkadasiyim

bu yuzden bence acikca søyle gelmeni istiyorum de beklentilerini belirt
beni øzledigini gørmek istiyorum bunu belli et de
yoksa inan o ne gelmeyi ne seni orda bir cicekle beklemeyi akil eder

Ya bu erkeklerin içindeki öküz hic bi zaman olmiycek illa bizi kıracak birşey bulucaklar biz çok duygusal düşünüyoruz onlar çok rahat çok basit düşünüyorlar o yüzden sıkıntı çıkıyor. Bence kırıldığını şöyle aksam o saatte bi kız olarak dönmenin sıkıntılı olacağını ama yine de sen bilirsin de. Çok üstüne gitme tartışma çıkıyor. Tecrübeyle sabittir gevri davranmiycaksin bagirmiycaksin uzatmiycaksin. Onlar kadar rahat olabildigimiz hun hic bu kadar aci cekmiycez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bişeyleri ben söylemekten yoruldumm artık ima et et ömür mü geçer
bizim arkadaşlar ayrılmamışken biz yeni çıkmaya başladığımızda ilkinde bu gelmiyodu çocuk arabasıyla gelip alcaktı.ben çağırmıştım gelmeni istiyorum demiştim.

çiçeği yüzsüzlük yapıp milyon kez ima ettim yetmedi milyar kez açık açık istedim sonuç sıfır bi çiçek yok hala

Ben mi cok duzum bilmiyorum ama neyi sorun ettiginizi anlayamadim.

Eger aksam o saatte tek basiniza inmekse sorun bileti sevgilinize guvenip almadiniz herhalde... oyle bir durum varsa bunu daha onceden ona belirtmeniz gerekmez miydi?

Hem alternatif yollar da var... saati sorun ediyorsaniz gunduz orada olacaginiz sekilde bir vasita secerdiniz.
Uni.ye sevgiliye guvenip gitmediniz sanirim... baska bir deyisle babaniz sevgiliye emanet etmedi sizi, kendinizden sorumlu olan yine sizsiniz... ve yetiskin bir kadinsiniz sonucta.

Bu arada siz onu karsiliyor veya bu tip talepleri oluyor ise ve buna ragmen sizin yola cikmaniz gidip gelmeniz icin tek basiniza halledebileceginizi dusunup rahat davraniyorsa tutarsiz davranmis olur, ustelik ayip da eder.
Bunun haricinde bir sorun goremedim acikcasi.

Ben gelen sevgiliye bile ne geregi var der o teklifi anlamsiz bulurum sahsen.
Gerci boyle davrana davrana kapiyi acan, sandalyemi ceken bir centilmenden okuz yaratmayi basardim...
ama bu onun ezberden yaptiklari ile empati kuramamasi arasindaki dengeyi bulamamasindan kaynaklaniyordu, yani bilet icin dusuncelerim hala ayni.

bencede sevmiyor işte beni başladığı için bitiremiyoo
kankasıyla bile arası açılan erkegın hayatında bi değişiklik vardır bence insanlar bazen hayatlarında değişiklik yaparken bırılerını silmek zorundakalıyorlar ki arkadasıyla bileayrılarsa sen konusunda da bir farklılık vardır sonucta işi gucu bıle olsa o saatte işi olmaz acaba sen gel dıyıp havaalanında senı suprız yapıp karsılamasın böyle bir erkekte olabılır bılemeyız de bunlardan da binde bir var okadar ınce dusunemez erkekler cunku

bi yanlış anlama var kankasıyla arası açık değil. bnm kız arakdaşımla onun erkek arkadaşı çıkıyodu ayrıldılar. ince düşünsün bananee

tabikide ona güvenerek gitmedim o şehre. sorun karanlık olması filan değil.
bnmle ciddi düşünüyorsa sahiplenip bunu hissettirsin ve gecenin o saatinde seviyorum dediği insanı sokakta yalnız bırakmasın.

aynı şey kız kardeşi ablası olsa mutlaka gider alır. ve çoğu erkekte o durumda sevgilisini almaya gider...

ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin
zamana birak o zaman
ama degismeyecegini bilerek hareket et

Ona guvenerek gitmedignize ve karanligi sorun etmedignize gore bir kadinin o durumda caresiz olmayacagini dusunuyor olmalisiniz.
Dolayisiyla bir erkegin sahiplenme adi altindaki korumasina ornek verdiginiz durumdaki gibi kosullarda israr etmenizi anlayamiyorum...

"Erkek kardesi bile olsa misafirdir, yoldan gelen karsilanir veya ozlemle hemen gelsin isterim cunku ben de kosa kosa karsilamaya giderdim" vb seyler yazsaniz durum daha farkli der,
bazi konularda sevgiliyle dusuncelerinizi ortaklastirmanizi tavsiye ederdim
ama anlatilan durum daha farkli...

Neyse, iyi yolculuklar... mutluluklar...

alması gerekirdi ya çok düşünüyosa. demek ki bu ilişkide daha ince düşünen taraf sensin. onunda karakteri öyleymiş demek.

Bence tepkini belli et ..
Belliki fazlası ile düşüncesiz biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…