Konu sahibi sevgilisinden borç istemiş. Adam da ikiletmeden vermiş. Borcunu geri ödeyeceği zaman sevgilisi gerek yok kalsın, mont alacaktım ama almam demiş. Konu sahibi de vay neden öyle dedi diye alınganlık yapıyor. Değişik bir durum. Alıngan olduğu bariz ki konuyu da silmişBir kişi de alıntı yapmamış
Bunda ne yanlışlık var ben anlayamadimKonu sahibi sevgilisinden borç istemiş. Adam da ikiletmeden vermiş. Borcunu geri ödeyeceği zaman sevgilisi gerek yok kalsın, mont alacaktım ama almam demiş. Konu sahibi de vay neden öyle dedi diye alınganlık yapıyor. Değişik bir durum. Alıngan olduğu bariz ki konuyu da silmiş
Tişikkür. Ben olsam parayı öderdim, ayıp ,öde geriKonu sahibi sevgilisinden borç istemiş. Adam da ikiletmeden vermiş. Borcunu geri ödeyeceği zaman sevgilisi gerek yok kalsın, mont alacaktım ama almam demiş. Konu sahibi de vay neden öyle dedi diye alınganlık yapıyor. Değişik bir durum. Alıngan olduğu bariz ki konuyu da silmiş
Ödemiş zaten konu sahibi ama sevgilisi neden öyle demişmişTişikkür. Ben olsam parayı öderdim, ayıp ,öde geri
Konu sahibi sevgilisinden borç istemiş. Adam da ikiletmeden vermiş. Borcunu geri ödeyeceği zaman sevgilisi gerek yok kalsın, mont alacaktım ama almam demiş. Konu sahibi de vay neden öyle dedi diye alınganlık yapıyor. Değişik bir durum. Alıngan olduğu bariz ki konuyu da silmiş
.......
Amaaan nasılsa sabaha kalmaz konu sahibi gider konu gelirkonuyu neye alınıp sildiniz?
Konu sahibi sevgilisinden borç istemiş. Adam da ikiletmeden vermiş. Borcunu geri ödeyeceği zaman sevgilisi gerek yok kalsın, mont alacaktım ama almam demiş. Konu sahibi de vay neden öyle dedi diye alınganlık yapıyor. Değişik bir durum. Alıngan olduğu bariz ki konuyu da silmiş
Bana gün içinde yapılan boş konuşmalar gibi öylesine edilmiş bir laf gibi geldi. Aksi olsaydı başta mırın kırın ederdi parayı veren. Ne bileyimBence iyi olmamiş. Borc almis sonucta konu sahibi ve olmasi gerektigi gibi geri ödüyor. Al borcunu geç işte ne laf kalabaligi yapiyorsun yok mont alacaktim ama almam filan. Samimi olarak parayi geri istemese boyle bir laf etmez insan. Bu laftan sonra o para ustundeyken kim rahat edebilir.
Boyle samimiyetsizlik yapacagina alsin parayi işte borc zaten adi ustunde. Gereksiz aksiyonlara girmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?