Sevgili ile borç mevzusu

Ben de kotu bir sey gormedim soylediyinde.
Yardim etmek istemese gondermezdi.

Sevgilinle para ilişkisine girmeyin derim...Başkasından al ondan alma...Erkeklerin pis düşünceleri oluyor bu para konusunda gerçekten.

Mont alacaktım ama boşver, istemem yan cebime koy...Sanki 2 gün sonra alınmıyor...İlla lafını edecek...

Kredi çek daha iyi ya

Alınganlık yapmışsınız ya bence. Adamın montu mu yok sanki ekstra alacaktır ondan bahsetmiştir almam diye. Belli bi yaşta çalışan hangi insanın tek montu var allahaşkına?

He ben olsam sevgilimde borç alma olayına hiç girmem ama tavrınız gereksiz olmuş yani.

Mont alacaktım ama almam çok ayıp bir laf. Borç verdiğin insana verdiğin dakika bunu söylemek çok saygısızca. Çok iyi yapmışsınız geri ödemekle. Hatta beğendiği bi mont varsa onu da alın ona, 5 dk sizin hesabınıza geçti ya parası ona da üzülmüş olabilir. Fonunu fln bozup 5 dklık faizinden olmuş olabilir.

Öncelikle ilk konum bu sebeple bir hatam olursa özür dilerim.

Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkimiz var. Aynı yerde çalışıyoruz. Kısaca anlatmak gerekirse bir ödemem için bir miktar eksiğim vardı. Belki hata yaptım bilmiyorum ama ben kendisinden borç rica ettim, o da sağolsun ikiletmeden gönderdi hesabima, hafta sonu geri odeyecegimi söylediğimde o da "boşver, mont alacaktım almam, hiç önemli değil " diye cevap verince çok kırıldım, çok üzüldüm.. asla kabul edemem diyerek hesabına hemen geri gönderdim parasini. Bu seferde bana kızdı ben samimiyetine güvenerek söyledim , kendini zor duruma sokma geri ödemesende olur anlamında söyledim dedi ve küstü bana..
Hata bende mi, ben mi abarttım yoksa iade etmekte haklı miyim? Akşam akşam dert oldu içime. Özür dilerim karışık olduysa
Yaklaşık 1 yıllık ilişkimiz var diyorsun. Geçtiğimiz mayıs ayı başka konu açmışsın sevgilinle ayrıldığınızı yazmışsın. Mayıs ayından kasım ayına 1 yıl mı oluyor. Ya da bu bir yıllıksa diğeri neydi 🧐 zaten de banlı üye. Yine kafamda cevapsız sorular. (Yok tamam o başka üyeymiş kendim buldum cevabı) 🤭

Ver demişsin vermiş. Ik demiş cık demişsin😉 Alınganlık yapmışsın buda senin sorarken bile çekindiğinden dolayıdır. O senin parasının üzerine oturmak istemediğini gururlu olduğunu gördü. Sende onun samimi olduğunu ve senin gibi gururlu olduğunu gördün. Şimdi bakalım kim gururunu kırıp samimi bir ilişkiyi kurtaracak.

Yaklaşık 1 yıllık ilişkimiz var diyorsun. Geçtiğimiz mayıs ayı başka konu açmışsın sevgilinle ayrıldığınızı yazmışsın. Mayıs ayından kasım ayına 1 yıl mı oluyor. Ya da bu bir yıllıksa diğeri neydi 🧐 zaten de banlı üye. Yine kafamda cevapsız sorular. (Yok tamam o başka üyeymiş kendim buldum cevabı) 🤭
Süpersin

bence siz kendinizi iyi hissedin diye gereksiz aciklama yapmış. yani önemsiz acelesi yok anlaminda.

ben de bazen boyle karsi taraf rahat hissetsin diye açıklama yapiyorum. hatta bir kez bir arkadasim da yanlis anladi galiba ki suratima tuhaf tuhaf bakmisti.

ayri sehirlerdeyiz. bana gelmisti. giderken de tatli kasigi istemisti cocuguna yolda yemek yedirmek icin . ben kendim gibi dusundum. ben boyle şeyleri utana sıkıla isterim. o da ayni duygudadir diye dusunup ici rahatlasın diye tamam tabi veririm ne demek. sonra verirsin bana benzeri bir cumle kurdum. 1 kasigin pesine dustugumden degil. o kendini iyi hissetsin diye soyledim. hani rauatca kullansin kaygilanmasin diye. ama yuzune baktigimda tuhaf karşıladığını gorunce baska turlu anlamis olabilecegini dusundum.

erkek arkadasiniz iyi niyetle soylemis bence. acele etmemeniz anlaminda soylemis.

Ben olsam ben de alinirdim ve bence abartmissin diyen herkes ayni sekilde alinirdi
Zaten insan borc isterken utana sıkıla istiyor bi de kendi ihtiyacindan kıstıgını belli edecek soz en iyi ihtimalle patavatsizliktir ki hic gelemem

Ay bu tavrınız vallahi yeşilçamın fakir ama gururlu kız tiplerini anımsattı bana çocuk kötü birşey dememiş ki ne var bunda bana böyle dese biri memnun olur elime para geçince de hemen öder teşekkürümü ederdim

Olayın mahcubiyetiyle alınganlık seviyeniz artmış.
Ben objektif bakınca bir şey göremedim.
Konu sahibi yerinde olsaydım belki daha mahcup olurdum paranin gidecek yeri olduğu için ama iki gün sonra iade edeceksen problem olmazdı

Back
X