Sevgili ile dışarı çıkamama durumu

Belki sevgilin sıkıcı bi insandır bende eski sevgilimle dışarda gezmekten nefret ederdim 2 kelimeyi bir araya getirip sohbet edemezdi sıkılırdım ondan

benim korkumda bu bacim herif sikilacak benden evdeyiz hep diye

yok canim olmadi herks cok yakistirdi bizi cevremizde ve ben normalde de disaariyi gezmeyi seven biriyim onununla yapamiyorum
Bende mesela hep derdim beraber alisveris yapalim diye . ama sevgilim biraz olgun karakterli biri . En basitinden markette bile bisye elimi uzatsam o ne simdi? ne gerek var gibi seyler soyluyo halbuki alsam kendim odiycem . Ve bende anladim onunla markete bile gtmemeliyim Belkide en basinda evde biseyler yaptiginiz icin suan gercekten disarsi cok gereksiz geliyor .Evlenen insanlarin evde yemek varken disarda niye yiyelim olayi gibi ama bu normal sonucta herkes ayni olmak zorunda degil ki sevgilin bundan rahatsiz oldugunumu dile getirdi peki?

tam olarak dile getirmedi adam surekli diyor pazar gunu sinemaya gidlim kafeye gidelim ya da misal su avm ye alisverise gidip kislik bir seyler alalim gece muzikli bir yere eglenmeye gidelim kafalari dagitalim ve ben bu seyleri normalde yapmaya bayilirim onunla yapamiyorum

Peki kıskanç mısın ben yazın biyerlere gitmeyi cok sevmem yazin eve tikilmayi secerim kizlar acik secik giyiniyor diye

Özgüvensizlik ,kıskançlık..

Dışarıda iken yaptığı bir şeyden ya da konuşma tarzından rahatsız mi oldunuz
Ya da disaridakilere onunla birlikte görünmek mi istemiyorsunuz yani etraftakilerin aa bu kız bu oglanla mi birlikte diye düşüncelere çok mu önem veriyorsunuz
Ya da ev daha rahat geliyor olabilir

Kıskanıyo olabilir misin ki birine bakar falan diye gerginlik hissediyosan???

hayir hic rahatsiz olmadim aksine iyi vakit gecti. birliktw gorunme problemim de yok insanlari pek takmam acikcasi o ne der bu ne der diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…