- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
benim korkumda bu bacim herif sikilacak benden evdeyiz hep diyeBi zaman sonra boğarsın ilişkiyi renksiz sıkıcı bir hal alır açıkcası ben istemezdim insan yürüyüş de mi yapmak istemez öyle sevgilim olsa tiksinirdim kendisinden, erkek evde oturmak isteseydi hadi parası falan yok derdik öküzün teki derdik evcimen erkek de ne sıkıcı falan derdik düşün yani
yok degil iste daha once vakit gayet Guzel gectiBelki sevgilin sıkıcı bi insandır bende eski sevgilimle dışarda gezmekten nefret ederdim 2 kelimeyi bir araya getirip sohbet edemezdi sıkılırdım ondan
Bende mesela hep derdim beraber alisveris yapalim diye . ama sevgilim biraz olgun karakterli biri . En basitinden markette bile bisye elimi uzatsam o ne simdi? ne gerek var gibi seyler soyluyo halbuki alsam kendim odiycem . Ve bende anladim onunla markete bile gtmemeliyimyok canim olmadi herks cok yakistirdi bizi cevremizde ve ben normalde de disaariyi gezmeyi seven biriyim onununla yapamiyorum
Canım benimde sevgilim öyleydi önce zorla yaptı bişeyler i ama sonra düzeldi :)bunu da deneyecegim tatlim
tam olarak dile getirmedi adam surekli diyor pazar gunu sinemaya gidlim kafeye gidelim ya da misal su avm ye alisverise gidip kislik bir seyler alalim gece muzikli bir yere eglenmeye gidelim kafalari dagitalim ve ben bu seyleri normalde yapmaya bayilirim onunla yapamiyorumBende mesela hep derdim beraber alisveris yapalim diye . ama sevgilim biraz olgun karakterli biri . En basitinden markette bile bisye elimi uzatsam o ne simdi? ne gerek var gibi seyler soyluyo halbuki alsam kendim odiycem . Ve bende anladim onunla markete bile gtmemeliyimBelkide en basinda evde biseyler yaptiginiz icin suan gercekten disarsi cok gereksiz geliyor .Evlenen insanlarin evde yemek varken disarda niye yiyelim olayi gibi ama bu normal sonucta herkes ayni olmak zorunda degil ki sevgilin bundan rahatsiz oldugunumu dile getirdi peki?
insallah bende duzelirim iki ayi gecti hala boyleyizCanım benimde sevgilim öyleydi önce zorla yaptı bişeyler i ama sonra düzeldi :)
Peki kıskanç mısın ben yazın biyerlere gitmeyi cok sevmem yazin eve tikilmayi secerim kizlar acik secik giyiniyor diyetam olarak dile getirmedi adam surekli diyor pazar gunu sinemaya gidlim kafeye gidelim ya da misal su avm ye alisverise gidip kislik bir seyler alalim gece muzikli bir yere eglenmeye gidelim kafalari dagitalim ve ben bu seyleri normalde yapmaya bayilirim onunla yapamiyorum
deli gibi kiskancim hatta ay bu yuzden mi acabaPeki kıskanç mısın ben yazın biyerlere gitmeyi cok sevmem yazin eve tikilmayi secerim kizlar acik secik giyiniyor diye
Valla olabilirdeli gibi kiskancim hatta ay bu yuzden mi acaba
belki bilinc altima oyle yerlesmistir kizValla olabilirben yaz gelince bi yere gitcek diye odum kopuyo ama oylr olda sen farkinda olurdun sanki
Evet kk hatunlari derdime care istiyorum guzel bir iliskim var ,sevgilimi seviyorum ayni evde olunca yemek film su bu bir suru aktivite buluyoruz telefonda iyi anlasiyoruz haftanin uc dort gunu eve kapansak asla canimiz sikilmaz cok egleniyoruz fakat benim bu adamla disari cikasim gelmiyor ne yapsak? Sinemaya gidelim,alisveris e cikalim su bu diyor ama nedenini bilmedigim bir sekilde istemiyorum bir iki defa cafe de oturduk bir seyler ictik konustuk gayet iyiydi bir sorun yok ama adam bana disari cikalim diyince cin carpmisa donuyorum ben ve bunun nedenini cozemedim acaba su mu ,bu mu gibi fikirler atsaniz ben kendimi bir sorgulasam ?
yaslar
23
29
Evet kk hatunlari derdime care istiyorum guzel bir iliskim var ,sevgilimi seviyorum ayni evde olunca yemek film su bu bir suru aktivite buluyoruz telefonda iyi anlasiyoruz haftanin uc dort gunu eve kapansak asla canimiz sikilmaz cok egleniyoruz fakat benim bu adamla disari cikasim gelmiyor ne yapsak? Sinemaya gidelim,alisveris e cikalim su bu diyor ama nedenini bilmedigim bir sekilde istemiyorum bir iki defa cafe de oturduk bir seyler ictik konustuk gayet iyiydi bir sorun yok ama adam bana disari cikalim diyince cin carpmisa donuyorum ben ve bunun nedenini cozemedim acaba su mu ,bu mu gibi fikirler atsaniz ben kendimi bir sorgulasam ?
yaslar
23
29
gezmeye doymadim ve evet sadece onunlayken boyle normalde severim gezme tozma
Kıskanıyo olabilir misin ki birine bakar falan diye gerginlik hissediyosan???Evet kk hatunlari derdime care istiyorum guzel bir iliskim var ,sevgilimi seviyorum ayni evde olunca yemek film su bu bir suru aktivite buluyoruz telefonda iyi anlasiyoruz haftanin uc dort gunu eve kapansak asla canimiz sikilmaz cok egleniyoruz fakat benim bu adamla disari cikasim gelmiyor ne yapsak? Sinemaya gidelim,alisveris e cikalim su bu diyor ama nedenini bilmedigim bir sekilde istemiyorum bir iki defa cafe de oturduk bir seyler ictik konustuk gayet iyiydi bir sorun yok ama adam bana disari cikalim diyince cin carpmisa donuyorum ben ve bunun nedenini cozemedim acaba su mu ,bu mu gibi fikirler atsaniz ben kendimi bir sorgulasam ?
yaslar
23
29
arkadasim emin ol ozguven problemim yok ama kendime itiraf edemesem de kiskaniyorum sanirimÖzgüvensizlik ,kıskançlık..
hayir hic rahatsiz olmadim aksine iyi vakit gecti. birliktw gorunme problemim de yok insanlari pek takmam acikcasi o ne der bu ne der diyeDışarıda iken yaptığı bir şeyden ya da konuşma tarzından rahatsız mi oldunuz
Ya da disaridakilere onunla birlikte görünmek mi istemiyorsunuz yani etraftakilerin aa bu kız bu oglanla mi birlikte diye düşüncelere çok mu önem veriyorsunuz
Ya da ev daha rahat geliyor olabilir
Evde mutlusun, home sweet home...
tesekkur ederip cevap icinİyi demek ki onunla kaliteli vakiti evde geçiriyorsun,
Evde bu yüzden rahat edip kalmak istemen çok doğal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?