Sevgili ile etkinlik

february123

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
131
1
16
35
İstanbul
Arkadaşlar 17 yaşındayım erkek arkadaşımla yapabileceğimiz güzel etkinlikler biliyor musunuz veya sizin yaptıklarınız neler? örneğin biz bi cafede oturup 260 parçalık puzzle yapmıştık bu aralar benden çok şikayetci ya film izliyomuşuz ya cafeye gidiyormuşuz.ama benim dersanem var ve derslerimi ön planda tutuyorum bu ama dersanemin olmadığı günlerde yapabiliceğimiz en fazla 2 saatlik etkinlikler neler? çokta pahalı olmamalı

bi etkinlik bulan yok mu :/

ben o yaşta sevgilimle yaptıklarımdan bahsetmeyeyim pek iyi örnek olmaz :26::26: :26: :52::52::52::52:

bisiklet sürerdik biz, o bisikletle beni gezdirirdi güzel havalarda.
futbol oynardık okul bahçelerinde haftasonu.
park gibi ya da piknik yeri gibi yerlerde beraber yemek yerdik.
evde oturur müzik dinlerdik sarılırdık falan.
ara sokaklarda kaybolurduk beraber :31:
yağmurda yürürdük...

çok uzun zaman geçti üstünden ben de lisedeydim ve dersanem vardı, arada kısıtlı zamanlarda buluşurduk işte...

aa yapboz ne iyi bi fikir
biz paso tavla oynuyoruz valla,3 ay oldu
daha ikimiz de sıkılmadık :51:

onun dışındaaa operaya ya da baleye gidebilirsiniz
istanbul süreya sahnesinde -öğrenci bileti 7,5 tl (balkondan)
ailen saat konusunda sorun çıkartacak bir aileyse cumartesi günün oyunları 16'da başlıyo.
Ben de sevgilim de çok seviyoruz,her fırsatta gitmeye çalışıyoruz

ya da tiyatroya gidebilirsiniz...Sakın pahallı diye düşünme,sinemadan ucuz devlet tiyartosu-öğrenciye
hem sinemada mısırıydı kolasıydı dünya şey alınıyo,tiyatroda onlar zaten yasak :P

play station oynayabilirsiniz
mortal combatı falan sen de seversin,dövüş oyunu :)
küçük şehir büyük şehir,her yerde vardır mutlaka,pahallı da değil
ama cidden çoooook eğlenceli :)

beraber ders çalışabilirsiniz
madem ikiniz de sınava hazırlanıyosunuz...

bisiklet kiralayabilirsiniz-onun tadı hiçbişeyde yok :)

bak sana maaliyeti 10 tlden,zamanı 2 saatten az bissürü etkinlik buldum :)
güzel gençliğinin tadını çıkart,ama geleceğin için çalışmayı sakın ihmal etmee :1::1:

ya biz sinemaya gittik playstaion oynadık 9-0 yenildim :(( bisiklet süremesini ikimizde bilmiyoruz tiyatro olabilir bide o daha çok gezmek istiyo ama ben gezerken sıkılıyorum çünkü pek konuşmuyoruz yanyanayken,ben de sıkılmamak için gezebiliceğimiz yerler arıyorum avm olmucak ama böyle pazar gibi ama cafelerinde olduğu tezgaharda takı toka elbise satılan aynı zamanda cafeleri olan bi yer istiyorum vatan caddesinde oturuyoruz

Lunaparka gidin
Bogaz turuna çıkın
Olta kiralayıp galatada balık tutun
Ortaköyde kumpir yiyin hatta gelmişken istanbul moderni ziyaret edin (perşembeleri ücretsiz)
Tiyatroya gidin
Konsere gidin
Bir sahil kenarında sandwiçlerinizle piknik yapın
Müzeleri gezin hatta ondan önce bilgi sahibi ol ona rehberlik yap :)
Alışveriş yapın yapmasanız bile bişeyler giy nasıl olmuş filan de :)
Bowling oynayın :)
Piyerlotiye gidin :)
Go-kart olur
Karaoke olur :)

Kadıköyü gezin :)
Hava erken kararıyo ya gün batımını izleyin

ya biz sinemaya gittik playstaion oynadık 9-0 yenildim :(( bisiklet süremesini ikimizde bilmiyoruz tiyatro olabilir bide o daha çok gezmek istiyo ama ben gezerken sıkılıyorum çünkü pek konuşmuyoruz yanyanayken,ben de sıkılmamak için gezebiliceğimiz yerler arıyorum avm olmucak ama böyle pazar gibi ama cafelerinde olduğu tezgaharda takı toka elbise satılan aynı zamanda cafeleri olan bi yer istiyorum vatan caddesinde oturuyoruz

Fatih vatan caddesiyse eger yardimci olurum bende Fatihte oturuyorum. Eminönüne gidebilirsiniz hem temiz hava hemde balık ekmek yersiniz miiiss :)

17 yasinda ne yapilir.
Hic gitmediginiz bir yerin otobusune binin .
Oralarda kaybolun mesela ..

17 yasinda ne yapilir.
Hic gitmediginiz bir yerin otobusune binin .
Oralarda kaybolun mesela ..

Lunaparka gidin
Bogaz turuna çıkın
Olta kiralayıp galatada balık tutun
Ortaköyde kumpir yiyin hatta gelmişken istanbul moderni ziyaret edin (perşembeleri ücretsiz)
Tiyatroya gidin
Konsere gidin
Bir sahil kenarında sandwiçlerinizle piknik yapın
Müzeleri gezin hatta ondan önce bilgi sahibi ol ona rehberlik yap :)
Alışveriş yapın yapmasanız bile bişeyler giy nasıl olmuş filan de :)
Bowling oynayın :)
Piyerlotiye gidin :)
Go-kart olur
Karaoke olur :)

Kadıköyü gezin :)
Hava erken kararıyo ya gün batımını izleyin

olta kiralamak ne kadar ki ya

olta kiralamak ne kadar ki ya

1 saat için 10 lira diye duymuştum canım yoldan geçerken amcalara kulak misafiri olmuştum:1:
Düşününce çok şey var aslında
Biz su savaşı yapmıştık sahilde sevgilim pek yanaşmadı ama su balonuyla ıslanınca bana karşı koyamadı :) herkes şaşkın şaşkın bakıyodu:1:
Buz patenine gidebilirsiniz :9:
Ağaç dikin:1:
Akvaryumu ziyaret edin
Kahve falı bakın kısaca saçmala:24:

1 saat için 10 lira diye duymuştum canım yoldan geçerken amcalara kulak misafiri olmuştum:1:
Düşününce çok şey var aslında
Biz su savaşı yapmıştık sahilde sevgilim pek yanaşmadı ama su balonuyla ıslanınca bana karşı koyamadı :) herkes şaşkın şaşkın bakıyodu:1:
Buz patenine gidebilirsiniz :9:
Ağaç dikin:1:
Akvaryumu ziyaret edin
Kahve falı bakın kısaca saçmala:24:

güzel fikirler :D

Back
X