Az önce bir konuda tersini gördüm de ben de son zamanlardaki derdimi anlatayım istedim.
Ben nişanlımla ilgili değilmişim, onu önemsemiyormuşum, dinlemiyormuşum.
Daha ne yapabilirim, istediği nedir bilmiyorum. Soruyorum "şunu yap" diye bir cevap da alamıyorum.
Genelde whatsapp ve skype kullanıyoruz tabi konuşuyoruz da ama ben öğretmenim o da çalışıyor. Zamanlar pek tutmuyor. Fırsat buldukça yazışıyoruz. Fırsat buldukça dediğime bakmayın. İlla sabah kalkıp kalktım, çıktım, gidiyorum, geliyorum gibi şeyleri söylememi ister. Olayları en ince ayrıntısına kadar anlatmamı ister, en ufak bir burun akıntısında bile "doktora git, antibiyotik iç" gibi akıllar verir, gitmezsem "beni hiç dinlemiyorsun" der. Oysa ki ilaç içmeyi hiç sevmem, çok kötü oluncaya kadar da doktora gitmek istemem...Olayları çok uzun anlatır, asıl anlatacağına bir türlü gelemez ben de meraktan çatlayıp "artık sadede gel" dediğimde bozulur, dinlemen lazım der. Kamera aç dediğinde "saçım başım kötü fena haldeyim" desem kızar, bozulur. Ailemle ilgili bir tartışmada "onlara şöyle söyle" der, söylemeyince beni dinlemiyorsun der. Daha aklıma gelmeyen bir sürü şey... Kısacası beni ilgisiz, umursamaz ve başına buyruk buluyor. Ama ben kendi çapımda ona yeterince değer verdiğimi ve onu yeterince önemsediğimi düşünüyorum.
Gün içerisinde ne yapıyorsunuz? Ya da ne yapmak gerekir ilgili olmak için?
sanki bana şöyle geldi; sen biraz inat, sevgilinde biraz takıntılı....
aynı eşimle ben gibiDD
sence yerinde bi tespitmi bu???
evetse ilaç zaman diyorum, öğretilmez yaşanır diyorum:)
yalnız ikinizinde kendi içinizde sık sık birbirinize olarak empati yapmanız çok yararınıza olur bence.
Aslında şöyle durum ben inat, o benden daha inat. Takıntılı değildir, hem de hiç. Ben ondan daha takıntılıyımdır...
Bir de söylenmez öyle çok. Şikayetini, memnuniyetsizliğini söyler geçer.
Ben empati yaptığımda kendi kendime, onun çok konuştuğunu düşünüyorumBen olsam ve karşımdaki ile aynı işi yapmıyorsam anlamayacağı şeyleri anlatmam. Ben ne anlarım web tasarımı terimlerinden mesela? Ama yok ben şurada takıldım der anlatır, bulduğu pratik çözümleri anlatır. Düğün fotoğrafı çeker photoshopta yapacağı değişiklikleri anlatır. Hiç biri bir anlam ifade etmez bende ama bozulmasın diye dinlerim
Zaman da 4 yıl oldu bacım daha ne kadar zaman lazım
...dan sinek uçuramıyor diye bir laf vardır işte bazı erkekler öyle kızları seviyorlar. Ve sen gayet olması gerektiği gibisin bence. Bu dediklerin ilgisizlikle alakalı değil ki bunlar senin karakterin değiştirmeye çakışmak sadece zamanla seni yoracaktır diye düşünüyorum. :26:Umursamaz ve rahat değilim ki....Yani her sabah, öğlen, akşam rapor veriyorum. Sürekli konuşuyoruz, daha bayramda ona hediye alıp götürdüm. Sadece öyle romantik ve her dediğini yapan bir tip değilim ama bu benim karakterimde var. Doktora git dedi diye gitmem, eğer gerekliyse giderim gibi...Bana göre normalim o yüzden kafama takmıyorum ama bir süredir sürekli bunu tekrar edip duruyor acaba diyorum ciddiye aıp bir şeyleri mi değiştirmeliyim
yani sevgilin inatmı bilemem ama takıntılı yanı var gibi canım.
valla ne desemki başka bilemedim ama dört dörtluk ilişki yok.
burçlarınız ne? meraktan sordum sadece.
Ben aslan o balık
Ben aslan o balık
benim erkek versiyonum, ben de balığım, sanırım bütün özelliklerini taşıyor nişanlınız, allah başka dert vermesin, ben de nişanlımın sağlığı için dr ye gidelim diye tuttururum falan çok üstüne düşerim, direnci çok düşük hemen hasta olur düşer yataklara bildiğim için, ama benim bu yönlendirmelerimden isteklerimden hiç sıkılmaz, çok sever ben anlatayım paylaşayım ister hep :) ben de onun işlerinden anlamam ama anlatmasını isterim, o da yavrum benim anlayacağım şekilde anlatır dinlerim hoşuma da gider:)
araba sürme konusuna da gelince ehliyetimi aldım bu bi kaç gündür nişanlım bana pratik yaptırıyor, sürüşümün sonunda arabayı park etmeyi deniyoruz geri vites ileri vites yapıcam tekrar derken ayağımı ayarlayamadım kaldırıma girdik tampon hafiifff sürtüldü : )ben aşkım bana güvenmiycen artık biliyorum bence bırakalım artık benim işim değil diyorum, o da aşkım ben elimi sürmicem öğreniceksn şimdi tamponu sen soktun sen çıkartacan dedi, moral öpücüğümü aldıktan sonra çıkardım şükür, ben hala yok bu son demeye devam ediyorum nişanlımın cevabı : hergün senin şöförlüğünü yapamam gezmelere beraber gidecez sen beni gezdirecen artık arabayla diyor, yawrum kıyamam :) ( bu arada vites otomatik gülmeyin lütfen )
bunu sorun yapmayın lütfen iyi yönünden bakın :)
Ama biz çok uzak yerlerdeyiz. Zaten bir günümüz varken onu neden el ele oturmak yerine araba kullanmayı öğrenmekle harcayayım ki
Bir de söylemek düşünmek başka bir şey ama doktora gitmeyince de kavga çıkıyor veya "sen benim dediklerimi yapmıyorsun" a geliyorsa laf onda sıkıntı var bence.
Yani söyledin tamam, gitsem giderim ya da zaten ben düşünürüm bunu uzatmaya "dediklerimi yapmıyorsun, başına buyruksun"a getirmeye ne gerek var diye düşünüyorum.
Daha nasıl ilgilenebilirim anlamadım vallahi, 2-3 kere çiçek de aldım erkek gibi elimde gülle bekledim
Ben aslan o balık
benim nişanlımda balık burcu duygusaldırlar ve sürekli ilgi beklerler mesela dün misafir geldi arayamadım sonra aradım trip atmaya başladı bende kızdım doğal olarak ama çoğu zaman ararım konuşuruz sohbet ederiz. balık burçları seviyorum özledim gibi kelimeleri duymak isterler gün içinde ara ara mesaj atabilirsin pişt naber :) özledim seni gibi bide arada bi dediğini yap çoğu zaman yapıyomuş gibi yap senden iyisi olmazbide balık burçları sevdiği zaman tam sever
Ama özleyecek kadar bir süre konuşmamazlık etmiyoruz ki...
İlla bir şeyleri haber verir anlatırız...
Gerçi özledim desem de inanmıyor, sen özlemezsin, sen sevmezsin, sen öpmezsin, sarılmazsın triplerinde hep...
Bi iltifat etsem yalan söylüyorsun diyor, hayatımdaki en önemli şeysin dedim mesela geçen insan yerine bile koymuyorsun şey diyorsun diyor
sürekli telefonda konuşmakla olmuyo ki insan yüzünü görmek sarılmak öpmek istiyosende deseydin ya sen bana onu bile demiyosun
Öyle tabi de 1000 km olunca yetinmek durumundayız.
Demez olur mu, diyor o zaten hatta benden çok söyler
Bana niye inanmıyor ama onu da anamış değilim.
Yakışıklı desem yalan söylüyorsun, seviyorum desem sevmiyorsun diyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?