Sevgili ile sevişmek

gozde57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
1
0
31
Bana bir akıl verin.Sevgilim ileri gitmeden sevişmek istediğini ve bunun çok doğal olduğunu söylüyor.Evet bencede doğal ama ben yapamam utanırım aileme bakamam falan filan.Bana bunu zevk için değil ilişkiyi bir adım ileri götürmek için ve sevdiğiyle beraber olmak istediği için yapma gereği duyduğunu söylüyor.Bana güvenmiyo musun diyor.Ben ona güveniyorum ama yapamam yani beni anlamak istemiyor biz birbirimizi tanıyamadık mı ilişkmiz için hiç bir şeyi göze alamıyosun o zaman diyor .Ne yapmalıyım ?

Yemişim yalanlarini.....

Bir adim ileri gitmek istiyorsa, babana gider seni ister sonra da yuzuk takar. Sevismekle ileri mi gidermis. Gerci bi bakima ileri_geri gider :KK70:

Kusura bakma ama kim olursa olsun guvenme. İstemedigin seyi yapma. Elin oglu. Burda neler neler okudum. Bazilari esine bile guvenmiyor.

Seviyorsan, taviz verme, dokundurma kendine. Evlenene kadar su yok de :KK66: o zaman gorursun sinirini stresini...

1 adım ılerı gıtmek ıcın sevısmekle baslıyorsa ıse
bu adamın hayatda adımları nasıl attıgını merak ederım
nuri alco bıle bukadarını yapmıyordu yahu
sızde bı adım ılerı gıdın gorusmeyı kesın :)

Bana bir akıl verin.Sevgilim ileri gitmeden sevişmek istediğini ve bunun çok doğal olduğunu söylüyor.Evet bencede doğal ama ben yapamam utanırım aileme bakamam falan filan.Bana bunu zevk için değil ilişkiyi bir adım ileri götürmek için ve sevdiğiyle beraber olmak istediği için yapma gereği duyduğunu söylüyor.Bana güvenmiyo musun diyor.Ben ona güveniyorum ama yapamam yani beni anlamak istemiyor biz birbirimizi tanıyamadık mı ilişkmiz için hiç bir şeyi göze alamıyosun o zaman diyor .Ne yapmalıyım ?
kesinlikle yalan söylüyor..zevk için yapmak istiyor tabiiki..ona güvenmeni istiyorsa bunu teklif dahi etmemeli.birbirinizzi tanımak için illaki sevişmesi mi lazımmış..bence heves söndürme peşinde o..ileride hatırlayıpta utanacağn şeyler yapma canım..o erkek sonuçta bundan gurur duyacaktır ama biz hatırladıkça utanırız..seviyorsa zaten senin kararlarına saygı duyup bekler beklemiyorsa bunun altında art niyet vardır istediğini alamayınca tavrı değişir anlaki doğru yoldasın seni kullanmasına fırsat verme..sonuçta dünya bir tek ondan ibaret değil

Ne ka temiz yürekli bi oglan,ne ka vefakar. Zevk için değil sırf ilişkiye anlam katabilmek,ileriye tasiyabilmek için ne fedakarliklar yapiyor gözlerim yaşardı.

Eskiden evlenme vaadiyle kızları kandirirlardi,simdi iliskiyi bir adım ileri götürmek için :KK53: evliliğe taşımak için nasıl bir adım atacak merak ettim cidden. Hamile kalinca zaar. O da en iyi ihtimalle,korunsaydin banane de diyebilir bu tip herseyi beklerim.

Kızımmm topuklarini popona vura vura kaç. Yoksa sonrasi hep pişmanlık,hep vicdan azabı.

Şimdi delikanlı "Benim hatunu nasıl ikna etsem" diye düşünmüş düşünmüş, bunu bulmuş.
Vallahi tebrikler.. Zorlasa bu kadar saçmalanamazdı..

Sağlıklı iki insanın birbirini arzulaması kadar doğal bir şey olamaz.
Evlenmeden önce yapmayın diyecek biri değilim,
hatta bir parça cinsellik yaşamanızı, sevdiğiniz kişi ile ten uyumunuzu görmenizi tavsiye ederim normalde.
Arzu ettiğiniz dozda, arzu ettiğiniz kadarını yaşamanız güzel bir şey olur; ancaaaaaak siz de gerçekten istiyorsanız.

"Sevişmeliyim, yoksa benden ayrılır" düşüncesi ile yapacağınız herhangi bir hareketten pişman olursunuz. Diğer türlü, "İstedim, yaptım" diyip kestirip atarsınız..

Sevgiliniz burada tatlı su kurnazlığı yapmış..

Adımlarınızı dikkatli atmanızı öneriyorum.

X