Sevgili kayınvalidem, bunu kasıtlı yapıyor olabilir mi?

Ya ne kadar saçma aslında damatlar el üstünde tutulmaya çalışılır çoğu ailede neden bu her zaman gelinler için olmaz bazılarını tenzih ediyorum
Bu arada evli değilim gördüğüm kadarını söylüyorum

Gelin her zaman el kızıdır, bu böyle biline... yıllarca seviliyorsunuz sanırsınız, siz de sever ve çok sayarsınız, saygıda kusur etmezsiniz, ama eşinizin ailesinde en ufak bir mal mülk krizi çıksın bakın görün nasıl anında el kızı olursunuz :) bu ikram eksiklikleri de onun yansıması aslında. Asla onun kızı olmayacaksınız ve aslında içten içe hep bileylenecek size karşı. Tipik Türk kayınvalide sendromu :KK70:

Takmayın kafanıza... Benimki de mesela türlü türlü yemek yapar oğluna, ama benim en çok çayı sevdiğimi bilir ve her gidişimde bana "çay ister misin kızım? hay Allah bak çayı unuttum" der ince ince ve sinsice... yıllarca alınmadım bu duruma, dedim herhalde tesadüf... Ama artık eh be kaç senedir yani :) neyse, ben de en son gittiğimizde ve yine böyle yaptığında "a iyi yapmışsınız, ben çayı bıraktım artık" dedim. Nasıl bozuldu anlatamam size :KK70: elinden oyuncağını aldım kadının resmen :KK70: düşünsenize bana alttan alta dokunduracak ikramlık bir şeyi kalmadı... böyle tipleri sallamamak en iyisi :KK200:

Bence onun demesi gerekirdi. Yani kayınvalidenin. Çünkü gelin de olsa evine misafir gelmiş. Kendini çekmenin manası ne . İlla pohpohlamak yüz göz olmak gerekmez boşver. Arada bir çizgi mutlaka olsun.

kesinlikle katılıyorum... pohpoh bir süreden sonra sizi ezmelerine de yol açabiliyor... ağırlığını koymak her zaman iyidir.

Gelin her zaman el kızıdır, bu böyle biline... yıllarca seviliyorsunuz sanırsınız, siz de sever ve çok sayarsınız, saygıda kusur etmezsiniz, ama eşinizin ailesinde en ufak bir mal mülk krizi çıksın bakın görün nasıl anında el kızı olursunuz :) bu ikram eksiklikleri de onun yansıması aslında. Asla onun kızı olmayacaksınız ve aslında içten içe hep bileylenecek size karşı. Tipik Türk kayınvalide sendromu :KK70:

Takmayın kafanıza... Benimki de mesela türlü türlü yemek yapar oğluna, ama benim en çok çayı sevdiğimi bilir ve her gidişimde bana "çay ister misin kızım? hay Allah bak çayı unuttum" der ince ince ve sinsice... yıllarca alınmadım bu duruma, dedim herhalde tesadüf... Ama artık eh be kaç senedir yani :) neyse, ben de en son gittiğimizde ve yine böyle yaptığında "a iyi yapmışsınız, ben çayı bıraktım artık" dedim. Nasıl bozuldu anlatamam size :KK70: elinden oyuncağını aldım kadının resmen :KK70: düşünsenize bana alttan alta dokunduracak ikramlık bir şeyi kalmadı... böyle tipleri sallamamak en iyisi :KK200:

Her bir dediğine harfiyen katılıyorum ve taktiğne bayıldım. Tebrikler 😍

Eee benim öz be öz kendi annem de eşimle gittiğimde bir kuş sütünü eksik masa hazırlar, yalnız gitsem kendim hazırlar alırım.
Kayınvalide sizi kızı yerine koymus🤣

Canisi oglusunun yuzu suyu hurmetine sna da arada biseyler ikram etmis belli ama o sadece ogluna ozel. Sana yok😁

Kızı yerine koyma kısmını bilmem, dalgasını geçtim, ama kendi annem konusunda ciddiyim.
Damadı basının üstünde taşır.
Erkek kardeşim var, ona da oyle bir özen göstermez.
Biz o evin çocuklarıyız, o misafir :)

Anneni tebrik ediyorum olması gerekende bu zaten. Hürmet edelim ki hürmet bulalım.

Back
X