Sevgili kayınvalidem, bunu kasıtlı yapıyor olabilir mi?

Kv.ye gidiyorsam, elim boş gitmem, tatlı-tuzlu atıştırmalık birşeyler alırım. Arar sorarım anne çaya yada kahveye geliyorum birşey lazım mı diye? Çayımı kahvemi de yaparım. Tabi bu aradaki teklifsizliğe de bağlı olabilir.

Kv.ye gidiyorsam, elim boş gitmem, tatlı-tuzlu atıştırmalık birşeyler alırım. Arar sorarım anne çaya yada kahveye geliyorum birşey lazım mı diye? Çayımı kahvemi de yaparım. Tabi bu aradaki teklifsizliğe de bağlı olabilir.

Markete sigara almaya çıkmıştım hanımefendi doğaçlama bi ziyaretdi yani planlı değil. Yoksa bende elimi kolumu sallayarak gitmiyorum tatlı tuzluyla da uğraşmıyorum market pazar yapıp gidiyoruz. Teşekkür ederim ender bilgileriniz için.

Merhaba arkadaşlar bi konu kafama takıldı. Siz olsanız ne düşünürsünüz bu durumda!

Başlıktan da anlaşıldığı üzere, konu, sevgili kayinvalidem. Aramız iyidir bi sorunumuz yok çok şükür ama ilgimi çeken şey eşimle ziyaretine gittiğimiz de izzet ikram da sınır tanımıyo ama bu 2'dir ben tek gittiğim de hiç ikram da bulunmayı bile teklif etmiyo. Evi yakın bize bugün sigaram bitmişti, market kv ye yakın çıkmışken oraya da uğrayayım dedim. Gittim 2 saat oturdum; mesela diyebilirdi ki kızım bi kahve yapda içelim dimi. Bu tezatlık kafamı karıştırdı. Bana bi mesaj mı vermeye çalışıyo. He yaşlıdır filan diyecek olursanız değil maşallahı var 56 yaşında benden enerjik 🙂 Sizce ne yapmaya çalışıyo bu cici annecik 🙁
Çok oturma bence beraber gittiğinizde malesef benim eşim tek gittiğinde bile ona ikram edilmiyor.Kızına yağdırır bizimkide🤣

Markete sigara almaya çıkmıştım hanımefendi doğaçlama bi ziyaretdi yani planlı değil. Yoksa bende elimi kolumu sallayarak gitmiyorum tatlı tuzluyla da uğraşmıyorum market pazar yapıp gidiyoruz. Teşekkür ederim ender bilgileriniz için.
Yoo teşekkür etmenize gerek, bilgi amaçlı değildi.
Sadece örnekti ve bu gidişlerim planlı olmaz, geçerken uğrama babında olurlar
Belki sorun sadece kayınvalidenizde değildir.

Ozel olarak davetli gelmekle gecerken ugramak arasindaki farktir belki de. Ozel olarak diyin bakalim sana tek basima falanca gun kahvaltiya gelicem diye. O zaman tavri daha net belli olur. Gerci tek kisi icin ben de fazla hazirlik yapmayabilirdim 😁

Benim babaannem de aynı böyle.
Yemeği yapar oğlunun kocasının kendinin tabağını doldurur. 2 lokma yemek kalır bize de.

Küçüğü olduğunuz için size kahve yapmak istememiş ama sizden istemeyi de uygun görmemiş bence. Sizden iş beklememesi güzel bir şey.
Buradaki kayınvalideleri okudukça şok oluyorum. İş beklemeyen nadir bulunuyor sanırım.

Oğluşunu yedirip içirmek istemesi de çok normal. Takılacak bir şey yok.

Merhaba arkadaşlar bi konu kafama takıldı. Siz olsanız ne düşünürsünüz bu durumda!

Başlıktan da anlaşıldığı üzere, konu, sevgili kayinvalidem. Aramız iyidir bi sorunumuz yok çok şükür ama ilgimi çeken şey eşimle ziyaretine gittiğimiz de izzet ikram da sınır tanımıyo ama bu 2'dir ben tek gittiğim de hiç ikram da bulunmayı bile teklif etmiyo. Evi yakın bize bugün sigaram bitmişti, market kv ye yakın çıkmışken oraya da uğrayayım dedim. Gittim 2 saat oturdum; mesela diyebilirdi ki kızım bi kahve yapda içelim dimi. Bu tezatlık kafamı karıştırdı. Bana bi mesaj mı vermeye çalışıyo. He yaşlıdır filan diyecek olursanız değil maşallahı var 56 yaşında benden enerjik 🙂 Sizce ne yapmaya çalışıyo bu cici annecik 🙁

Geline ben mi hizmet edicem diye dusunuyodur. Kendi kendini agirlamani bekliyo olsa bile "kizim yabanci degilsin, her seyin yerini biliyosun, ne iceceksen yap kendine" demesi lazim en azindan.. normal degil tabi ki :kahve:

Öyle bisey hissediyorsanız gitmeyiverin sadece eşiniz olunca gidin o da sizin sadece eşiniz varken gittiğinizi anlar 😉bence onun teklif etmesi gerekiyor sonuçta siz onun evine gidiyorsunuz.

Sizden bekliyordur.Sonucta kayinvalidenizin evi.Anne bir kahve yapayim da icelim diyebilirsiniz.Gittigimde ben derim anne cay koyayim mi icer miyiz?Kahve mi yapsam diye.

Bunu senin teklif etmen gerekir hatta içtikten sonra nasıl anne senin ki kadar güzel yapmışmıyım diye espiriyle hem kaynananı pohpohlaman gerek hemde kendine eline sağlık güzel olmuş sözünü alman gerek

benım hıc aklıma gelmezdı bu sanırım tek gıttıgım zaman bır kahve yapım da ıcelım dıye mutfaga ben gırdıgımden yıyecek atıstıracak bırseyın var mı yoksa gelırken esım alsın canının ıstedıgı bırsey var mı dıye sordugumdan ya da gıderken bırsey lazımmı dıye arayıp sordugumdan ya da gıderken bır kek ıle gıttıgımden :)
ben yuzsuzum sanırım pek de anlasamayız aramızda sorunlar oldu 2 sene konusmadık ama yemelı ıcmelı seylerde karsılıklı yanı bu asla boyle seyler yasamadık bız
yanı bana onume hıc bırsey cıkarmasa da aklıma gelmez bırsey ıstermısın dese benı mısafır gıbı agırlamaya kalksa ben mısafırmıyım rahat ol canım bırsey ıstese kalkar alırım derdım yanı

takmayın kafaya bunları kucuk seyler dusunememıstır :)

Bence onun demesi gerekirdi. Yani kayınvalidenin. Çünkü gelin de olsa evine misafir gelmiş. Kendini çekmenin manası ne . İlla pohpohlamak yüz göz olmak gerekmez boşver. Arada bir çizgi mutlaka olsun.

Back
X