sevgili Kayinvalidem..

GKBN1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
246
60
28
Gectigimiz cuma kiz kardesimin görüstugü erkek arkadasinin ailesiyle tanismaya gittik ailecek. Ben ve bitane kardesim daha evli. Oglanin annesi iste annemin dunurlerini sordu nereli olduklarini falan. Annemde kayinvalidemleri övdü şöyle iyi insanlar cok severim, Allah razi olsun fln filan. Ertesi gun kv konusuyoruz sordu nasil gecti diye. Bende cok iyi gectim dedim, kulaklarin cinladi mi hic dedim. Boyle boyle, annem ove ove bitiremedi sizi dedim. Insanin baskasinin seni ovdugunu bilmek gzl birsey bana gore. Kv hicbise demedi dogru duzgun, beklerdim ki Allah razi olsun bende annenlerden cok memnunum sendende. Iyiki tanimisiz annenleri gibi birswy. Cok mu zor bunu demek. Bkdr ruh gibi olur mu insan ya. Kv severim ama bazi halleri beni uzuyor..

Şaşırmıştır :) başka sıkıntınız yoksa ki yok gibi. O yüzden kafanı takmanı gerektirecek bi durum yok.

Şaşırmıştır :) başka sıkıntınız yoksa ki yok gibi. O yüzden kafanı takmanı gerektirecek bi durum yok.
Yok cok skr, annemler ve kv fazla gorusmuyorlar ztn ama yeri geldiginde annem kv over ve kotu birsey soylemez haklarinda. Ama oyle cok gorusmezler ne yuzyuze ne tel ile.

Amannn dert ettigin seye bak be kardesim...
Tek derdiniz bu olsun araniz hep iyi olsun ins.

Bilemedim aranızdaki ilşkiyi ama dediğin gibi olmalıydı normalde.

valla dediğini yapaymış iyimiş de, arada bana da olur öylei zamanında söyleyemem de sonradan keşke böyle cevap verseydim derim.
düşünememiştir kadın, bariz bir yanlışı olmadıysa bu konu üzerine çok düşünmeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…