• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgili kaynanam

ama bak sunu da soylemeden gecemiyorum. istediyse bileziklerini ver gitsin. ne dusuceksin onlarin seviyesine.. bir kere inanamiyorum bir kayinpeder kalkip da geline neden calismiyorsun desin.. bunu da soyletme onlara.. bebis olmasaydi belki calisirdin, bunu da soyleyemezlerdi. ayy dayanamiyorum boyle insanlara ya

Aslında doğum yapınca kaynana değil anne kızının yanında olmalı eğer annesi yoksa veya gelemiyorsa kaynana gelmeli
sonuçta yeni doğum yapan kadın kaynanasının yanında annesi gibi rahat edemiyor. Benim de oğlum var eğer Allah nasip ederse ve torunum olursa önce kız annesinin gitmesi taraftarı olacağım eğer annesi yoksa veya gelemiyorsa da o zaman ben devreye girmeliyim. Kızım olursa da kaynanası anlayışsız biriyse ben duracağım diye diretiyorsa ben de gidip kızımın evinde kalır ona bakarım.

bizim düğünümüz için kredi çekmişler 5 bin lira onun borcunu ödüyorlarmış benim yüzümden benden bileziklerimi istedi bende vermem dedim o zaman kocana söyle bize para göndersin bana hiç para göndermiyor dedi sende işten çıktın bari doğuma kadar çalışsaydın doğum paranı çıkartsaydın oğluma masraf ettirip duruyosun diyip durdu doğum yaptı sütüm gelmedi 4 gün mama vermek zorunda kaldım doktor günde en az 8 kere mama ver sarılık olmasın dedi bebegimi uyandırıyorum mama vermek için bana niye uyandırıyosun bırak yatsın o mama sizin ocagınızı söndürücek diye söylenip durdu bebeğimi kucagıma bile alamadım bebek kucaga alınmazmış diye ama kendi kucagında durdu kayınpederim burda bir akrabasının düğüne gitti geldiği zaman gelinde çalışıyormuş sen çalışma daha diye laf söyledi. annem doğum yaptım yanıma geldi kalmak için eşime niye burda kalıyor evi yokmu demiş eşimde annemi resmen evden kovdu benim annem bebege bakar dedi.kaynanam bana al çocugunu beşiğine yatır orda kalsın dedi sezeryan doğum yaptım bebegiğimi beşikten bile zor aldım bebeğim aglayıp durdu gelip bakmadı bile doğumumun üçüncü günü akşama ne yemek yapıcaksın dedi bende anne belimi doğrultamıyorum yemek yapamam ben dedim oda benim kızımın canı yokmuydu tek başına doğum yaptı nazlanma diye azarladı daha neler neler oldu
Valla kv ye Hakkınızı helal etmiyorsanız etmeyin de bence en büyük problem eşiniz. Eşimiz erkek olsaydı ailesine derdi ki ben aileme bakarım karimın çalışmasına gerek yok borcumu da öderim derdi. Eşiniz vicdanlı olsaydı annenizi evden göndermexdi boyle bi terbiyesizlik olabilir mi

maddi olarak durumumuz gayet iyi hatta düşük tehlikem var diye eşim işten ayrıl çalışma bebegimizden önemli degil demişti onların gözünde ben koca parası yiyen biriyim

valla o zaman esin odesin kredilerini, sanki bunu ileride basiniza daha cok kakarmis gibi geldi bana.

bizim düğünümüz için kredi çekmişler 5 bin lira onun borcunu ödüyorlarmış benim yüzümden benden bileziklerimi istedi bende vermem dedim o zaman kocana söyle bize para göndersin bana hiç para göndermiyor dedi sende işten çıktın bari doğuma kadar çalışsaydın doğum paranı çıkartsaydın oğluma masraf ettirip duruyosun diyip durdu doğum yaptı sütüm gelmedi 4 gün mama vermek zorunda kaldım doktor günde en az 8 kere mama ver sarılık olmasın dedi bebegimi uyandırıyorum mama vermek için bana niye uyandırıyosun bırak yatsın o mama sizin ocagınızı söndürücek diye söylenip durdu bebeğimi kucagıma bile alamadım bebek kucaga alınmazmış diye ama kendi kucagında durdu kayınpederim burda bir akrabasının düğüne gitti geldiği zaman gelinde çalışıyormuş sen çalışma daha diye laf söyledi. annem doğum yaptım yanıma geldi kalmak için eşime niye burda kalıyor evi yokmu demiş eşimde annemi resmen evden kovdu benim annem bebege bakar dedi.kaynanam bana al çocugunu beşiğine yatır orda kalsın dedi sezeryan doğum yaptım bebegiğimi beşikten bile zor aldım bebeğim aglayıp durdu gelip bakmadı bile doğumumun üçüncü günü akşama ne yemek yapıcaksın dedi bende anne belimi doğrultamıyorum yemek yapamam ben dedim oda benim kızımın canı yokmuydu tek başına doğum yaptı nazlanma diye azarladı daha neler neler oldu

öncelikle bebeğin hayırlı olsun,
bunların derdi senin paranı yemekmiş, amaçları yeni ortaya çıktı demek, keşke hemen evini bırakıp çıkmasaydın, kocanda da hiç iş yokmuş ya

ama bak sunu da soylemeden gecemiyorum. istediyse bileziklerini ver gitsin. ne dusuceksin onlarin seviyesine.. bir kere inanamiyorum bir kayinpeder kalkip da geline neden calismiyorsun desin.. bunu da soyletme onlara.. bebis olmasaydi belki calisirdin, bunu da soyleyemezlerdi. ayy dayanamiyorum boyle insanlara ya
bundan sonra asla vermem bileziklerimi falan böyle kocaya degmezmiş zaten eşyaları takıları falan eşim almıştı onlar sadece düğün salonunun masrafını fln ödediler başka yaptıklrı birşey yoktu

öncelikle bebeğin hayırlı olsun,
bunların derdi senin paranı yemekmiş, amaçları yeni ortaya çıktı demek, keşke hemen evini bırakıp çıkmasaydın, kocanda da hiç iş yokmuş ya
en çokta buna üzülüyorum zaten insan bebegini görmek istemezmi ya aklım almıyor hamileyken ne hayallar kurmuştuk birlikte şimdi hiçbiri yok yaşadıklarıma inanamıyorum bile

kaynanadan kaynanaya değişmekle beraber, kaynanalar doğumda moral bozmaktan başka bişey yapmıyor, gelini torununu düşündüğünden değil ha, tek dertleri ele güne hava yapmak, geneli böyle bence

en çokta buna üzülüyorum zaten insan bebegini görmek istemezmi ya aklım almıyor hamileyken ne hayallar kurmuştuk birlikte şimdi hiçbiri yok yaşadıklarıma inanamıyorum bile

ilk mesajında görüyor gibi yazmışsın ben yanlış okumadıysam, görmüyorsa durum daha vahim, keşke evi terk etmeseydin zaten gitmiş kaynananlar, babalığı tatmadı ki daha kokusunu almadı, o yüzden gözü görmez bebeği
bence evine geri dönmelisin

kaynanan çalısıyor muydu gençken ? bu ilk sorum...
2.si ise madem kızım tek basına doğum yaptı da gıkı çıkmadı sana noluyor diyor da senin yanına niye geliyor pis mahlukat, kızına gitseydi ?

ilk mesajında görüyor gibi yazmışsın ben yanlış okumadıysam, görmüyorsa durum daha vahim, keşke evi terk etmeseydin zaten gitmiş kaynananlar, babalığı tatmadı ki daha kokusunu almadı, o yüzden gözü görmez
bence evine geri dönmelisin
yok görmeye gelmiyor evimizde annemlere çok yakın hatta 5 dakikalık mesafe dayanamadım o evde durmaya eşimlede konuştum oda annesini tutunca dayanamadım çıktım bende evime dönmeyi düşünmüyorum çünkü benim hiç hatam yok olsa hiç gurur yapmaz dönerdim 10 gün oldu görüşmeyeli kendimi toplamaya çalışıyorum ama olmuyor inşallah çabuk atlatırım

Esinizi cagirin bebeginizi alip bir yere gidip konusun ve evinize beraber dönün...

kaynanan çalısıyor muydu gençken ? bu ilk sorum...
2.si ise madem kızım tek basına doğum yaptı da gıkı çıkmadı sana noluyor diyor da senin yanına niye geliyor pis mahlukat, kızına gitseydi ?
yok hiç çalışmamış köyde kendi iini yapıyor kaynanamı bırak kızları bile hiç çalışmamış

yok görmeye gelmiyor evimizde annemlere çok yakın hatta 5 dakikalık mesafe dayanamadım o evde durmaya eşimlede konuştum oda annesini tutunca dayanamadım çıktım bende evime dönmeyi düşünmüyorum çünkü benim hiç hatam yok olsa hiç gurur yapmaz dönerdim 10 gün oldu görüşmeyeli kendimi toplamaya çalışıyorum ama olmuyor inşallah çabuk atlatırım
annen baban ne diyor bu duruma...

kadınlar bile bi kaç gün bu benim mi diye tam annelik sıcaklığını yakalayamıyor bi kaç gün, babalar daha uzun, bence evine geri dön, bebeğinin sıcaklığını alsın, babalığını hissetsin, bu şekilde olmaz canım, şuan ben bebek-baba ilişkisi olarak konuşuyorum, babalığını hissetmeli, sorumluluğunu almalı, baktın hala aynı o zaman ayrılmayı düşün tekrar
zaten şimdi sende çok hassassın hatalı kararlar alma, soğukkanlı olmaya çalış bebeğini düşün en başta derim
anne mutsuzda bebekte mutsuz olur buna çok inanırım
affetmeyeceksen affetme sadece süreci ertele, bence ayrılık için hiç doğru bi zman değil üçünüz içinde

yok hiç çalışmamış köyde kendi iini yapıyor kaynanamı bırak kızları bile hiç çalışmamış
koca parası yemiş yani... sen tehlikeli gebelik oldugu için işi bırakınca koca parası yiyorsun oğluma masraf çıkarıyorsun diyor da kendi niye calısmamıs koca parası yemiş ? pislik insan ya...

Back
X