• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgili kaynanam

kadınlar bile bi kaç gün bu benim mi diye tam annelik sıcaklığını yakalayamıyor bi kaç gün, babalar daha uzun, bence evine geri dön, bebeğinin sıcaklığını alsın, babalığını hissetsin, bu şekilde olmaz canım, şuan ben bebek-baba ilişkisi olarak konuşuyorum, babalığını hissetmeli, sorumluluğunu almalı, baktın hala aynı o zaman ayrılmayı düşün tekrar
zaten şimdi sende çok hassassın hatalı kararlar alma, soğukkanlı olmaya çalış bebeğini düşün en başta derim
anne mutsuzda bebekte mutsuz olur buna çok inanırım
affetmeyeceksen affetme sadece süreci ertele, bence ayrılık için hiç doğru bi zman değil üçünüz içinde
hiç aramıyor bile nasıl dönebilirim o eve

10 gündür arayip sormayan kocaya ben olsam ben de donmezdim verme sakın hic biseyini zaten pek bi masrafta yapmamislar su saatten sonra hic verme burdn sinir oldum ya bi es bunu karisina nasil yapar ya doğum yapmissinki sezeryanla bide üstüne anneni kovmus seni dusunuosa eni sonu gelir zaten yok dusunmuyosa sen niye gidesinki

10 gündür arayip sormayan kocaya ben olsam ben de donmezdim verme sakın hic biseyini zaten pek bi masrafta yapmamislar su saatten sonra hic verme burdn sinir oldum ya bi es bunu karisina nasil yapar ya doğum yapmissinki sezeryanla bide üstüne anneni kovmus seni dusunuosa eni sonu gelir zaten yok dusunmuyosa sen niye gidesinki
bende böyle düşünüyorum gelip özür dileyip yalvarmazsa dönmeyi hiç düşünmüyorum

te allam düzeni böyle kurdun demek. ya gelin arıza ya kaynana.. daha brlikte gül gibi geçinip gidenini görmedim ben.
bebeğiniz hayırlı olsun.

dün izinliydi belki gelir diye bekledim durdum ama gelmedi ailemin yanında aglıyamıyorum bile gizli gizli tuvalette agladım

REALBlue, post: 38692581, member: 198520"]bende böyle düşünüyorum gelip özür dileyip yalvarmazsa dönmeyi hiç düşünmüyorum[/QUOTE]
Aileniz de destekmis öyle bi kocaya gitsen ne olacak annesi yine yapacagini yapacak sen yine ayni durumda olcan

bence bu kadar sert ve net olma, yoksa çocuğunu babasız büyüteceksin, önce baba olduğunu hissetmeli dediğim gibi, erkekler böyle, bazısı çocuğu büyük olsa bile terk ediyor, seninki hayli hayli çocuğunu terk eder, çünkü hiç emek vermedi daha henüz, bakmadı büyütmedi, beslemedi, hastayken başında beklemedi, oynamadı etmedi, anlatabildim mi, barışmanın bi yolunu bul, gururuna dokunmayacak bi şekilde

Konunuzu okuyunca çok çok üzüldüm.. Kayınvalidenizin derdi, tamamen para. Ne kadar çok para göz insanmış.. Bir erkek evine bakmak zorunda, bir anne baba çocuğu evlendiği zaman çocuğuna destek çıkmak zorunda.. Ben eşinin ailesini çok haksız ve kırıcı buldum. Rabbim sizin için hayırlısını nasip etmiş.. Bir yönden de çok şanslısın, zor zamanın da senin yanın da olan sana destek çıkan bir ailen var.. Böyle konular okuyunca, çocuk yapmaya gözüm korkuyor..

Gözüm şimdiden doğumdan korktu. Annemi doğuma çağırsam bi dert, kv'mi çağırsam bi dert. En iyisi gizli saklı süpriz doğum yapmak :) hamile değilim, ama şimdiden dert tuttu beniii.

Âllah yardımcın olsun, kv'nide Âllah islah etsin. Kendi ve kızları çalışmadığı halde kendisinin böyle konuşması.. o.O

Bence içi gidiyor, oğluşunun paralarını yediğiniz için. Birdaha öyle cümle kurarlarsa; koca parası daha tatlı geliyor diyip gül ve geç.. Evi terketmede hatalısınız ayrıca. Kv'nin istediğini yapmışsınız. Evinize geri dönün, ama tek bir cümle kurmayın eşinizle. Bebişle ilgilenin.. Yokmuş gibi davranın.

Bu erkek milletiiiinin hepsi mi höküüüzz ya!

Eşiniz az biraz konuşabilseydi sana konuşabildiği gibi annesine Allah hidayet versin canım zor çok zor yaşamayan anlayamaz sanırım kimse istemez böyle bir şeyi en güzel en tatlı günlerinizde olacak iş değil :KK43:

hayır demediler seni arayıp buraya gelip almadan gidemezsin diyor babam
haklılar.. ve iyi ki varlar...
bence karşılarına alıp oğlum sen napıyorsun noluyor demeliler ama..
bi konusulsun bakalım, ha yine olmazsa kesin ayrılık olur tabi...

haklılar.. ve iyi ki varlar...
bence karşılarına alıp oğlum sen napıyorsun noluyor demeliler ama..
bi konusulsun bakalım, ha yine olmazsa kesin ayrılık olur tabi...
kesinlikle konuşmazlar eminim konusunu bile açmıyorlar eşimin sanki böyle olmamış gibi davranıyorlar moralimi bozmamamk için

merhaba bayanlar daha önce kayınpederimle ilgili konu açmıştım hatta kaynanamı korumuştum o konuda beni sever iyi insandır demiştim meger hiç öyle degilmiş doğuma geldi memleketten doğumumu zehir etti beni çok seven kocamla birbirimizi yedik doğum yaptıgım günden beri hergün aglıyorum :/bebeğimide aldım annemlere geldim 10 gündür burdayım eşim gelip bebegine bakıyor bile bebegim için güçlü durmaya çalışıyorum fakat onu her kucagıma aldıgımda aglama krizlerine giriyorum benden size tavsiye asla kaynananızın doğumunuza gelmesine izin vermeyin
üffff şu doğum zamanları hep bu sebeplerden insan mahvoluyor, kabus gibi, bide beim kaynanada annemde geldi abowwww, ama kaynanam daha uyumluydu Allah var şimdi

Maalesef bor cok kv dogum zamani degisiyor. Hic bir sey yapmadigi gibi herkese karsı hava civa

izin vermeyin diyorsun da ,bu insanların elinde değil ki öyle olsa kimse doğumuna kv sini istemez zaten.

yok hiç çalışmamış köyde kendi iini yapıyor kaynanamı bırak kızları bile hiç çalışmamış

Canim benim, sen el kizisin, seni mi dusunecek.Tabi ki essek gibi calistirticak.
Mumkunse evlendirirken sevgili ogullarini da bes kurus harcatmiyacak.
Bir de tabi cani cektigi gibi kayinvalidelik yapicak.

Butun kayinvalideler oyle deyil, ama bu nesil bir garip.

Back
X