- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
yani çağıralım su damadı konusalım böyle olmaz, bu çocugun derdi ne böyle falan demediler mionlar arkamdalar dönme kızım burası senin evin diyorlar allahtan onlar var yoksa napardım bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani çağıralım su damadı konusalım böyle olmaz, bu çocugun derdi ne böyle falan demediler mionlar arkamdalar dönme kızım burası senin evin diyorlar allahtan onlar var yoksa napardım bilmiyorum
hiç aramıyor bile nasıl dönebilirim o evekadınlar bile bi kaç gün bu benim mi diye tam annelik sıcaklığını yakalayamıyor bi kaç gün, babalar daha uzun, bence evine geri dön, bebeğinin sıcaklığını alsın, babalığını hissetsin, bu şekilde olmaz canım, şuan ben bebek-baba ilişkisi olarak konuşuyorum, babalığını hissetmeli, sorumluluğunu almalı, baktın hala aynı o zaman ayrılmayı düşün tekrar
zaten şimdi sende çok hassassın hatalı kararlar alma, soğukkanlı olmaya çalış bebeğini düşün en başta derim
anne mutsuzda bebekte mutsuz olur buna çok inanırım
affetmeyeceksen affetme sadece süreci ertele, bence ayrılık için hiç doğru bi zman değil üçünüz içinde
hayır demediler seni arayıp buraya gelip almadan gidemezsin diyor babamyani çağıralım su damadı konusalım böyle olmaz, bu çocugun derdi ne böyle falan demediler mi
hiç aramıyor bile nasıl dönebilirim o eve
bende böyle düşünüyorum gelip özür dileyip yalvarmazsa dönmeyi hiç düşünmüyorum10 gündür arayip sormayan kocaya ben olsam ben de donmezdim verme sakın hic biseyini zaten pek bi masrafta yapmamislar su saatten sonra hic verme burdn sinir oldum ya bi es bunu karisina nasil yapar ya doğum yapmissinki sezeryanla bide üstüne anneni kovmus seni dusunuosa eni sonu gelir zaten yok dusunmuyosa sen niye gidesinki
haklılar.. ve iyi ki varlar...hayır demediler seni arayıp buraya gelip almadan gidemezsin diyor babam
kesinlikle konuşmazlar eminim konusunu bile açmıyorlar eşimin sanki böyle olmamış gibi davranıyorlar moralimi bozmamamk içinhaklılar.. ve iyi ki varlar...
bence karşılarına alıp oğlum sen napıyorsun noluyor demeliler ama..
bi konusulsun bakalım, ha yine olmazsa kesin ayrılık olur tabi...
üffff şu doğum zamanları hep bu sebeplerden insan mahvoluyor, kabus gibi, bide beim kaynanada annemde geldi abowwww, ama kaynanam daha uyumluydu Allah var şimdimerhaba bayanlar daha önce kayınpederimle ilgili konu açmıştım hatta kaynanamı korumuştum o konuda beni sever iyi insandır demiştim meger hiç öyle degilmiş doğuma geldi memleketten doğumumu zehir etti beni çok seven kocamla birbirimizi yedik doğum yaptıgım günden beri hergün aglıyorum :/bebeğimide aldım annemlere geldim 10 gündür burdayım eşim gelip bebegine bakıyor bile bebegim için güçlü durmaya çalışıyorum fakat onu her kucagıma aldıgımda aglama krizlerine giriyorum benden size tavsiye asla kaynananızın doğumunuza gelmesine izin vermeyin
yok hiç çalışmamış köyde kendi iini yapıyor kaynanamı bırak kızları bile hiç çalışmamış
Gitme de.hayır demediler seni arayıp buraya gelip almadan gidemezsin diyor babam