Sevgilim itinayla başımın etini yiyor evlenelim diye . . ! Ben bu sene üniversiteye yeni başlıyorum ve zor bi bölüm okuyacağım. İkisini nasıl bi arada götüreyim?! Ailem kesinlikle okulum bitmeden evliliğe karşı zaten. Ben de en azından 3 sene okuyayım okulu yarılayayım, temel bilimler bitsin kliniğe geçeyim hem de o sırada bay sevgili kişisi de okulunu bitirsin de hayatımızı daha rahat kuralım istiyorum. O ise ısrarla benim bu ilişki için hiçbir şey yapmadığımı, onu oyaladığımı, eğer evlenmeyeceksek yollarımızı ayırmamız gerektiğini, 3 sene beni beklemek istemediğini söyleyip duruyor. Bi türlü anlatamıyorum. Neymiş o okurken de çalışır para kazanırmış evi geçindirirmiş önemli olan benim samimiyetimmiş o samimiyet bende yokmuş düzenbazmışım. Yıllardır beni beklemiş zaten. Bi 3 sene daha bahaneler uydurup onu bekletiyormuşum. 3 sene beklese ben yine bahane bulup askerlik staj diye diye onu oyalarmışım. En ufak meselede onunla 1 hafta tartışmayı biliyormuşum da ailemin karşısında duramıyormuşum evlenmek için. Benim onu sevdiğime inanmıyormuş artık............ NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM BU LAFLARA.