Sevgili Kişisi Ömrümü Yedin.

Çıkmasın öyle yeni modalar. Asıl öyle yeni moda çıkarmak düzenbazlık. Size düzenbaz dediğinde de üste çıkın, zaten haklı olan sizsiniz. Kendi tembelliğinin, sorumsuzluğunun sonuçlarına katlansın bir zahmet. Hayalleri yıkan kendisi. O diplomayı da gözünüzle görmeden emin olmayın derim. Bir de dediğim gibi sadece mezuniyet değil, çalışıp para kazanması, kendini ispat etmesi de önemli. İnsan bu halde kız istemeye gelmeye utanır.
Zaten bizimkilere mezun oldum deyip istemeye gelmeyi düşünüyor :işsiz: katiyen vermezler yoksa o da farkında. Ya çok fazla bencillik bu. Ne şekilde olursa olsun evleneyim çünkü ben istiyorum mantığı

Farkında mısınız sorunlarınız:Okulumu bırakmamı istiyor sevgilim, sevgilim kapanmamı istiyor, sevgilimden özgüvenimi kaybediyorum...Sorunlarınızın hepsini tek bir kelimeyle çözebilirsiniz
Mesela AYRILALIM?

Bunu kim fark edecek diye bekliyordum :olamaz: evet gerçekten öyle birçok konuda sıkıntı yaşadık ayrılma noktasına geldi ama devam ediyor hala şimdi de bu çıktı bu sonuncusu olacak sanırım

Ben bunları bilmiyordum. Uzun uzun yazmaya gerek yokmuş. Bence direkt ayrılın.

Valla hem okul hem evlilik olmuyo. Bazi seyler sirali olmali hayatta. Once okul sonra evlilik. Sirasini bozunca insan yetisemiyo sonrasi daha buyuk mutsuzluk oluyo.

Zaten evliligin ilk 6ayi ne oldugunu sasiriyosun. Bir de okulla cok zor olur.

Sen bunu dehle. Bu cocuk evlilik olgunlugunda degil bence. Hem universite hem is olur ama ev gecinmez o parayla.

Zaten bizimkilere mezun oldum deyip istemeye gelmeyi düşünüyor :işsiz: katiyen vermezler yoksa o da farkında. Ya çok fazla bencillik bu. Ne şekilde olursa olsun evleneyim çünkü ben istiyorum mantığı

Ayrılacağınız zaman ailenize her şeyi anlatın da ayrılma konusunda kararlı olmanız için destek olsunlar.

Yalancıda üstelik,bide sorsan "mutluluğumuz için yalan söylüyorum aşkımder".bu tam büyümemiş.sen ablacım bunu bi üç sene nadasa bırak belki biraz olgunlaşır ama sanmam biraz bencil bir tipe benziyor senin için deyip, herşeyi kendi için yapiyor.:KK12:

Sevgilim itinayla başımın etini yiyor evlenelim diye . . ! Ben bu sene üniversiteye yeni başlıyorum ve zor bi bölüm okuyacağım. İkisini nasıl bi arada götüreyim?! Ailem kesinlikle okulum bitmeden evliliğe karşı zaten. Ben de en azından 3 sene okuyayım okulu yarılayayım, temel bilimler bitsin kliniğe geçeyim hem de o sırada bay sevgili kişisi de okulunu bitirsin de hayatımızı daha rahat kuralım istiyorum. O ise ısrarla benim bu ilişki için hiçbir şey yapmadığımı, onu oyaladığımı, eğer evlenmeyeceksek yollarımızı ayırmamız gerektiğini, 3 sene beni beklemek istemediğini söyleyip duruyor. Bi türlü anlatamıyorum. Neymiş o okurken de çalışır para kazanırmış evi geçindirirmiş önemli olan benim samimiyetimmiş o samimiyet bende yokmuş düzenbazmışım. Yıllardır beni beklemiş zaten. Bi 3 sene daha bahaneler uydurup onu bekletiyormuşum. 3 sene beklese ben yine bahane bulup askerlik staj diye diye onu oyalarmışım. En ufak meselede onunla 1 hafta tartışmayı biliyormuşum da ailemin karşısında duramıyormuşum evlenmek için. Benim onu sevdiğime inanmıyormuş artık............ NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM BU LAFLARA.
Evlenmek farz olmus size:duduk:

Sevgilin olgun değilmiş.Evliliği kolay zannediyor.

Kararından vazgeçme.Önce iş her zaman.Onunla ayrılmayacağınızın garantisi yok ama elinde mesleğin olsun.

Birde samimiyetsizsin düzenbazsın nedir çok çirkin kelimeler. Seni samimi bulmayanla evlenme zaten

27 yaşında
Mezun olamamış ve olamıyor
Askerlik yok
Staj yok
Yok yok yok ama evlenmek istiyor öyle mi.
Tek meselesi özgüven eksikliği bence
Sevgilisi tıp kazanan adam ezilmişliği
Evlense ev gecindiremez çünkü sorumluluk bilinci yok.
Hayata toz pembe bakıyor ama iki gun sonra faturalar, kira o bu dedikce anlar hatasini ama olan sana olur
Bu adam böyle giderse zaten üçüncü sınıfa gelemeden ya kafayı yersin ya da bunh terkedersin
Bence okul başlamadan kurtul

Bu hafta içinde buluşup konuşacağız ben önümüzdeki "en az 3yıl" evlilik istemediğimi anlatacağım eğer kabul etmezse bitecek malesef çünkü eğer onu seviyorum diye evlenirsem bu yükü kaldırabileceğimi sanmıyorum iki öğrenci evcilik oynuyor gibi

Bu hafta içinde buluşup konuşacağız ben önümüzdeki "en az 3yıl" evlilik istemediğimi anlatacağım eğer kabul etmezse bitecek malesef çünkü eğer onu seviyorum diye evlenirsem bu yükü kaldırabileceğimi sanmıyorum iki öğrenci evcilik oynuyor gibi

Ben onun sizden ayrılacağını hiç sanmıyorum. Keşke ayrılsa. Şimdi ayrılsa bile birkaç aya barışmaya çalışabilir. O en çok kendine değer veriyor ve hep kendini düşünüyor. Kapanmanızı istemesi, çocuk yaşta evlenmeniz için baskı yapması vs. Lütfen siz de en çok kendinize değer verin ve kendinizi düşünün.

Ben onun sizden ayrılacağını hiç sanmıyorum. Keşke ayrılsa. Şimdi ayrılsa bile birkaç aya barışmaya çalışabilir. O en çok kendine değer veriyor ve hep kendini düşünüyor. Kapanmanızı istemesi, çocuk yaşta evlenmeniz için baskı yapması vs. Lütfen siz de en çok kendinize değer verin ve kendinizi düşünün.
Yok ya o dünden razı 3 yıl beklemem gerekiyorsa ayrılalım ben kimseyi beklemem 3 sene falan diyo. Egosu yüksek kendine çok değer veriyor o kesin eğer beni evliliğe zorlarsa kesinlikle kabul etmeyeceğim.

Yok ya o dünden razı 3 yıl beklemem gerekiyorsa ayrılalım ben kimseyi beklemem 3 sene falan diyo. Egosu yüksek kendine çok değer veriyor o kesin eğer beni evliliğe zorlarsa kesinlikle kabul etmeyeceğim.

Böyle düşünmenize çok sevindim. Gitsin aklı başında olmayan birinin hayatını karartsın. Siz de onun gibi kendinize değer verin, kendi çıkarlarınızı, kendi iyiliğinizi düşünün lütfen.

Back
X