- 20 Ekim 2009
- 7.988
- 12.577
- 823
Selaymun aleykum oncelikle sevgili kk uyeleri buraya bir kac tane konu açmışımdır ama yine acma ihtiyaci duydum okuyan okumayan yorum yapan yapmayan yinede herkese simdiden tesekkurlerimi sunuyorum sıkıntıma gelince ben istemedigim bir bölüm lisede ve ıstemedigim bir bolum okudum unide sormayin hepsi cahillikti iste herkes okudun ne oldun bilmem ne soranlarla dolu kendimi cok işe yaramaz cok kötü hissediyorum ailemin emeklernn bosa gittigini dusunuyorum cok cekingen ve duygusal bir insanim ayrica bu aralar yazdan beridir depresyon tedavisi görüyorum iliski durumlari deseniz hicbiri adam akilli cikmadi beni hic seven olmadi dogru dürüst bazen diyorum sen mi dürüst degilsin acaba kimseye bir zararim yoktur kendimden baska yasim 23 ve bu ruh halimden kurtulmak istiyorum bir ise basliycam tam diyorum ozguvenim sıfır bu kendimden kaynakli artik yasamaya dair umidim kalmadi ne arkadsim var ne sirdasim nede baska bsy bu hayatta yapayanlizim cok caresiz hissedyrm kendimi ölmek istedgm bile cok oldu günler bna azap gibi geciyor ne yapabilirim bu durumdan nsl kurtulurim yanitlayan cvp veren herkesten Allah razi olsun tesekkur ederim.
Ömrünüzün en güzel çağlarından birindesiniz. 23 yaş umutsuzluk yaşamak için çok erken bir yaş.
Ne varmış mesleğinizde hem. Bakmayın milletin lafına. İş bulun çalışın. Baktınız sarmadı meslek yeniden okuyun.
23 yaş yahu mis gibi.