Mutlulugu buldum derken, mutsuzluk! Hic mutlu olamiyacakmiyim :((

inan bu kişiye karşı kullandığın "sevgilim" kelimesi tiksindirdi.
Allah sana kolaylık versin. hep baskaları uzulmesin diye susarsan sonunda uzulen sen olacaksın bunu bil.
bu insan sana deger vermiyor adeta Allah korusun ama boşanmak üzere kurulan bir ilişki olabilir.nişan olmamışken yol yakınken dön derim
tabiki herkes gibi sende mutlu olmayı hakediyorsun onlara muhtaç değilsin
benim nişanlımda daha once nişan atmış çok sorunlu bir ilişkileri varmış. inan şimdi hergun beni buldugu için o nişanı bozdugu için şükrediyor sevgi aşk kelimeleri dilinden düşmüyor. Maşallahhhh

Allah tamamini erdirsin, cok sevindim sizin adiniza.
Ya gercekten seviyorum, oda sevdigini söylüyor ama, ailesinede pek toz kondurtmuyor anladigim kadariyla. Bir keresinde iste anlattim olan olaylari, baskalarini ablami bosver diyor.

baska arkadaslarinda önerilerini almak isterim, kararsizim, nasil yapsam diye. Gel git icindeyim

Seni cok iyi anliyorum hic hos degil bir kere.
Insanliga yakisir bir davranis degil, söyle görümce olarak seni sevmez anlarim.
Ama arkadas olarak cok iyi anlasiyordunuz da simdi ne oldu ?

Bence cooook mesefe koy bayaaa bi.

Yaptigi herseyi bi kafana yada kenara not et.

Sevgilin neden gitmiyorsun vs dedikce , ne icin gideyim rencide olmak icin mi ?

Beni görmek istegen gelir evimi bilio dersin.

O somradan birsey anlatma sorunca az az anlat.

Kimsenin maskotu degilim ben yetiskin bir insanim , kusura bakma ablanda olsa kendimi ezdirmem hic kimseye de.
Böyle böyle gecsin bakalim bi süre , sevgilin nasil davraniyor ?

öyle ölye oturu rahina öyle evlenirsin , bu gergin durumda hic evlenmeye kalkma cünkü burnundan getirirler.

Ayrica bu sefer hayatin boyunca evlenene kadar kicimin dibinden ayrilmadi, evlenince ugramio gelmio gitmio lafinla ugrasirsin birde.

arkadaslar ben bu kadini anlamadim gitti, tinlamiyor bile beni. Ya ben naptim anlamis degilim. simdide sevgilimle her görüstügümde manyak gibi ariyor, ve üstüne üstlük sevgilimde, zaman ayiriyor o arada, beni tamamen unutuyor. Yada gitmeliyim simdi diyor, birsey cikti diyor. Ya ben anlamadim cok mutsuzum, icim hic rahat degil, ben haketmiyorum bunlari :((((((( Bazen al tursunu kur diyesim geliyor:5: Görüseceksen acikca söyle diyorum, niye söylemiyim diyor, sonrada hep kacamak kacamak cevaplar.:18: Beni bilerek mi sinirlendirmeye calisiyorlar el birligiyle anlamadim.:25: Ben o kadar sordum halini hatrini bir kere sormak o kadar mi zor.. Sevgilimde, görüsüyorsunuz ya iste diyor ben yokken. Hic görüsmedik ki, niye yalan söylüyor bu kadin?? delircem az kaldi, sabrim tasiyor artik.:19:

Acaba belli bir müddet habersizce sevgilimden uzaklassam mi? Moral falan kalmadi bende cünkü, mantikli düsünemez oldum:43: Ben böyle arsizlik görmedim ya

Son düzenleme:
Acaba belli bir müddet habersizce sevgilimden uzaklassam mi? Moral falan kalmadi bende cünkü, mantikli düsünemez oldum:43: Ben böyle arsizlik görmedim ya

o kadını duyma onunla ilgilenmee...erkek arkadaşına da onunla ilgili hiçbir şey söyleme aynı ortamlarda bulunma onunla..o seninle ilgilenme gereğini neden duyuyorsun...bırak ne hali varsa görsün kalksın çayını kendi doldursun..sen ne boyun eğeceksin hiçbir mecburiyetin yok..

cok deger veriyor ve seviyordum, sebebini anlayamadim ki, amaci ne bu kadinin. Tinlamayim diyorum yapamiyorum :((( sinirime dokunuyor yaptiklari. ben haketmedim ki..hic arayip sormayayim o zaman. Sevgilimle bunlari konusmayimda, ama devamli karsima cikacak bu kadin. karsima gecip siritmasindan nefret ediyorum:14:

cok deger veriyor ve seviyordum, sebebini anlayamadim ki, amaci ne bu kadinin. Tinlamayim diyorum yapamiyorum :((( sinirime dokunuyor yaptiklari. ben haketmedim ki..hic arayip sormayayim o zaman. Sevgilimle bunlari konusmayimda, ama devamli karsima cikacak bu kadin. karsima gecip siritmasindan nefret ediyorum:14:

kadına söyle o zaman senin benle ilgili ne derdin var de..sen de onun sana yaptıklarının aynısını yap o zaman canım..ilişkinin boyutu nasıl erkek arkadaşının sevgisinden emin misin ? sen de ondan vazgeçemeyecek kadar mı seviyorsun ? eğer bu kadının sana karşı hep böyle sorun yaratacğını düşünüyorsan ilişkini gözden geçir derim ben..

kadına söyle o zaman senin benle ilgili ne derdin var de..sen de onun sana yaptıklarının aynısını yap o zaman canım..ilişkinin boyutu nasıl erkek arkadaşının sevgisinden emin misin ? sen de ondan vazgeçemeyecek kadar mı seviyorsun ? eğer bu kadının sana karşı hep böyle sorun yaratacğını düşünüyorsan ilişkini gözden geçir derim ben..

kac kere sordum konusmaya calistim, kestirip atiyor, sana öyle gelmis diyor. Artik bende arayip sormuyorum, ama cok üzülüyorum:5: Aslinda emindim beni sevdiginden, ama ablasi konusunda bana yalan söylüyor gibi geliyor bazen, süpheleniyorum yani. Hic birseyden emin olamaz duruma geldim.

arkadaslar bu konuyu bir arkadasimla paylastim ve bana dedigi su oldu, ikisini kiskaniyor olmayasin, orda bende düsünür oldum. Bu kiskanclik mi acaba diye?Özelestiri yapmakta gerekiyor. Ama kiskanclik degil sanki, daha cok bana karsi takindigi tavira kiziyorum üzülüyorum. Kiskanclik olabilir mi ya???:26:

arkadaslar bu konuyu bir arkadasimla paylastim ve bana dedigi su oldu, ikisini kiskaniyor olmayasin, orda bende düsünür oldum. Bu kiskanclik mi acaba diye?Özelestiri yapmakta gerekiyor. Ama kiskanclik degil sanki, daha cok bana karsi takindigi tavira kiziyorum üzülüyorum. Kiskanclik olabilir mi ya???:26:

Kıskançlık değil bence. Öyle olsaydı ilk başlarda ona yaklaşmazdın konuşmak istemezdin. Sen sadece üzülüyorsun ben ne yaptım da bu kadın bana böyle davranıyor diye. Belki de ablası seni kıskanıyor kardeşinden? Ki bu büyük bi ihtimal bence.

Sen bundan sonra sevgiline ablasıyla ilgili en ufak bir şey söyleme, sorma. Baksana ilişkini doğru dürüst yaşayamıyorsun ablası hep sizinle birlikte sanki.

Bazen olan biten tüm herseyi unutup yeni bir sayfa acayim, tüm bunlar yasanmamis gibi, yeniden sans vereyim herkese diyorum. Cünkü böyle üzülen hep ben oluyorum. Kafaya takan benim. Herkes gene istedigi gibi güzelcene yasiyor. Olan bana ve iliskime oluyor ve yansiyor. Herseye bir cizgi cekip, sans mi versem tekrar olanlara. Bilmiyorum allak bullak kafam.

Kıskançlık değil bence. Öyle olsaydı ilk başlarda ona yaklaşmazdın konuşmak istemezdin. Sen sadece üzülüyorsun ben ne yaptım da bu kadın bana böyle davranıyor diye. Belki de ablası seni kıskanıyor kardeşinden? Ki bu büyük bi ihtimal bence.

Sen bundan sonra sevgiline ablasıyla ilgili en ufak bir şey söyleme, sorma. Baksana ilişkini doğru dürüst yaşayamıyorsun ablası hep sizinle birlikte sanki.

Buda bir ihtimal evet mümkün, ama neden kiskansin ki???

Buda bir ihtimal evet mümkün, ama neden kiskansin ki???

Çünkü artık kardeşinin ciddi anlamda önem verdiği biri var. Ilk başlarda seninle iyiydi çünkü ilişkinizin bu boyuta gelebileceğini tahmin etmiyordu belki de. Ama zaman ilerledikçe gördü ki ilgi artık senin üstünde. Sürekli seninle gezmeye başladı vs. Benim aklıma başka bi seçenek gelmiyor açıkçası.
Belki şey yapabilirsiniz, eğer yine üçünüz buluşursanız ablasına, kardeşin sana çok değer veriyor, çok seviyor, koruyor bu çok net görülüyor gibi şeyler söyleyip aslında onun yerinin kardeşi için farklı olduğunu hissettirebilirsiniz. Bunları sizden duyması hoşuna gidebilir. Yani kardeşini ondan çalıyormuş havası yaratmayın hiçbir zaman.

Çünkü artık kardeşinin ciddi anlamda önem verdiği biri var. Ilk başlarda seninle iyiydi çünkü ilişkinizin bu boyuta gelebileceğini tahmin etmiyordu belki de. Ama zaman ilerledikçe gördü ki ilgi artık senin üstünde. Sürekli seninle gezmeye başladı vs. Benim aklıma başka bi seçenek gelmiyor açıkçası.
Belki şey yapabilirsiniz, eğer yine üçünüz buluşursanız ablasına, kardeşin sana çok değer veriyor, çok seviyor, koruyor bu çok net görülüyor gibi şeyler söyleyip aslında onun yerinin kardeşi için farklı olduğunu hissettirebilirsiniz. Bunları sizden duyması hoşuna gidebilir. Yani kardeşini ondan çalıyormuş havası yaratmayın hiçbir zaman.

Evet ne demek istediginizi cok iyi anladim. Zaten bende ilk baslarda böyle oldugunu düsündüm. Hatta sevgilime de dedim, ablana zaman ayir diye. Ama anlasilan bazi seyler yetmiyor.:26:

Back
X